Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Propozycja Onli Miraż.

carrie

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: carrie aka klamra.

2. Przedstaw swoją propozycję: Zaczynając od początku. Gadając z pewnymi osobami na tym serwerze słyszałam sporo marudzenia o VIPa a właściwie o te 105hp. 
Moją, jak i niektórych użytkowników, propozycją jest zamiana 105hp na podstawowe zdrowie (100hp), ponieważ VIP i tak już ma strzykawkę, która daje 25hp (co wychodzi na to, że VIP ma 130hp a "normalny" użytkownik 100). 
Niektórzy też mówili, żeby zamienić te 105hp na podwójny skok, ale to chyba jest przesada XD
Co myślicie?

@ Poftorek dlatego napisałam, że podwójny skok to przesada, ale słyszałam, że były takie propozycje, więc dałam też taką propozycję.
Tak jak Darus napisał, dostajesz w głowę za 104hp, leczysz się i masz 26hp. Razem to daje 130 :) 
A zwykły użytkownik, który vipa nie ma, dostaje za tyle samo i idzie do piachu. Nie powiem, jest to krzywdzące. 

Edytowane przez carrie
  • Lubię 3
  • Dzięki 1

Jestem definitywnie za! 

Przewagę jaką ma osoba z Vip'em nad użytkownikiem który nie wspiera w ten sposób serwerowni jest dość spory.

Zdarza się to regularnie, że osoba bez korzystania z strzykawki dostaje 103 lub 104 hp i sobie lata po mapie... Dlatego też myślę, że strzykawka to wystarczający przywilej Vip'a.

Pozdrawiam,

//Darus

EXTREMAAAAA,

Sieć serwerów*

• Lubię 2
  • Dzięki 1

Można było by zmniejszyć z 105 na 100, lecz czy dla osób posiadających vipa nie będzie za mało hp w zastrzyku. Jestem ciekaw co inni sądzą na ten temat. 
Dla mnie nie robi to dużej różnicy 

• Lubię 1
  • Dzięki 1

19 godzin temu, carrie napisał(a):

co wychodzi na to, że VIP ma 130hp

Mając strzykawkę, z tego co wiem przynajmniej, nie da się mieć więcej niż domyślne 100HP.

19 godzin temu, carrie napisał(a):

zamienić te 105hp na podwójny skok

To nie CS 1.6, szanujmy się.. :Notlikethis:

18 godzin temu, Darus napisał(a):

serwerowni

https://pl.wikipedia.org/wiki/Serwerownia

Osobiście jestem przeciw tej propozycji, dodatkowe 5HP to na pewno jeden z głównych czynników, dla których stały użytkownik serwera może zechcieć kupić tę usługę. 

• Lubię 1
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1

fff18f090b12f7dde16c6410a8131fa1.jpg

Po prostu przeciw. Dla mnie nie ma w tym problemu, jeśli komuś przeszkadza fakt że ma 100 hp zamiast 105 na początku rundy to zachęcam do kupna vipa

• Lubię 1
46a767da8dd8f780f9b0d4fb32e6044d.jpg

• Właściciel

Po naradzie z ekipą Only Mirage i ogólnej rozmowie z @  damie  oraz @ Cr3st odrzucam te propozycję.

VIP nie jest na tyle krzywdzący wobec innych gracz, jak jest opisywany. Fakt - VIP posiada strzykawkę, jednak może ją podnieść każdy inny gracz i również się uleczyć, nikt nie blokuje dostępu do strzykawek tylko dla flagi VIP'a.

105 HP było, jest i zostanie, tak samo jak inne przywileje VIP'a które i tak nie są wyśrubowane, jak na innych serwerach, gdzie do żadnej komendy typu !ws lub !rs gracz nie ma dostępu.

• Lubię 1
  • Uwielbiam 1
OCCL22p.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl