Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Szybka rekrutacja na admina - Only Mirage

EXTREMAAAAA

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

W dniu dzisiejszym otwieramy szybką rekrutację na admina i zasady są bardzo proste - składasz podanie w tym temacie jeśli spełniasz główne wymagania tj:

1. Mutacja, konto PRIME, sprawny mikrofon.
  2. Minimum 16 lat, wysoka kultura osobista, niekaralność na serwerze.
  3. Co najmniej 2 tygodnie stażu na serwerze i minimum 10 godzin przegranych na serwerze.  Co najmniej 7 dni stażu i 5 godzin przegranych na serwerze
  4. Tygodniowa aktywność minimum 4 godziny.
  5. Zdolność rozpoznawania graczy używających wspomagaczy.
  6. Znajomość i przestrzeganie: regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów.
  7. Podstawowa znajomość obsługi admina (!admin oraz komendy na banowanie, mutowanie, gagowanie przez konsolę)
  8. Brak blokady VAC w CS 1.6 i CS:GO. Przychylność graczy i administracji serwera.

Jeśli spełniasz te wymagania napisz podanie według wzoru poniżej

1. Nick:
2. Imię:
3. Wiek:
4. Link do GT:
5. Doświadczenie:
6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]
7. Znajomość CSS [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]:
8. SteamID64:
9. Mikrofon: [TAK/NIE]
10. Konto PRIME: [TAK/NIE]
11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]
12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? [CO NAJMNIEJ 2/3 ZDANIA]:
  • Lubię 2
OCCL22p.jpg

1. Nick: ♥M1chu♥.

2. Imię: Michał

3. Wiek: 15

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/♥M1chu♥./51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie:  posiadam

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Nie

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Nie umiem ale sie naucze

8. SteamID: STEAM_1:1:502141406 

9. Mikrofon: [TAK/NIE] tak

10. Konto PRIME: [TAK/NIE] tak

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Spędzam dużo czasu na serwisie. Widzialem duzo cheaterow kiedy nie było zadnego administratora a przydal by sie

Cr3st, (edytowane)

Minimalny wiek 16+, doświadczenie posiadasz a nie byłeś nigdy adminem, zerowa znajomość sm, gdzie wymagane jest minimum.

Podanie odrzucone! Pozdrawiam!

Edytowane przez Cr3st
  • Haha 1
  • Przykro mi 1

1. Nick:  нуб / SergiuszeK

2. Imię: Daniel

3. Wiek: 20

4. Link do GT: GT

5. Doświadczenie: Nie

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Szybko się uczę żaden problem :300iq:

8. SteamID: STEAM_1:1:515021507

9. Mikrofon: [TAK/NIE] Jasne

10. Konto PRIME: [TAK/NIE] Tak

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] Pewnie ta nie mam z tym  problemu.

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? 

Dobre pytanie między innymi dlatego że często jestem online i jestem faktycznie bezkonfliktowy, ogólnie jako administrator działałem sporo aczkolwiek nigdy w csie.

Przyszła pora to zmienić, mam zapas cierpliwości do każdego oraz 5k + godzinek w csku. :dolan:

Edytowane przez нуб
Cr3st,

Przyjęty, zgłoś się pv!

1. Nick:  Książę Dzigito

2. Imię: Marcel 

3. Wiek: 16 

4. Link do GT:  https://www.gametracker.com/player/Książę Dzigito/51.68.135.106:27015/ 

5. Doświadczenie: Posiadam na poziomie średnio zaawansowanym

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Tak 

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Potrafię np. Banować, mutować, Gagować, kickować itd wiec dałbym sobie taką 5 może 6 jeśli chodzi o komendy podstawowe.

8. SteamID:   STEAM_0:0:579469288

9. Mikrofon: [TAK/NIE] Posiadam

10. Konto PRIME: [TAK/NIE] Również posiadam 

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] Oczywiście że tak

-Jestem Bardzo Aktywnym graczem na serwerze Only Mirage.
-Odnośnie Kultury to ostatnio sie zagalopowałem na serwerze(obiecuję że taka sytuacja nie będzie miała miejsca juz nigdy) staram sie zachowywać kulturalnie na serwerze.
-Potrafię odróżnić gracza który używa wspomagaczy a który gra uczciwie.
-Swoją prace próbuje wykonywać starannie i co najważniejsze poprawnie oczywiście w miarę swoich możliwości.
-Jak widać po moich próbach, zależy mi na roli Admina. 

Życzę miłego dnia<3

Serdecznie Pozdrawiam:pepe_heart:

Dzigito 

Cr3st,

Znowu się nie popisałeś, multikonto na forum z danymi "Gentelmana Jacka" oraz twoim adresem IP.

Podanie odrzucam!

• Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1

1. Nick: bruh

2. Imię: Dawid

3. Wiek: 17

4. Link do GT:  https://www.gametracker.com/player/bruh/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Byłem adminem na wielu serwerach w przeszłości, mam doświadczenie z SM ponieważ sam kiedyś posiadałem serwer, jeżeli chodzi o komendy znam większość, i nie mam problemu z nauczeniem się więcej 

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]: Tak

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Tak jak napisałem wcześniej potrafię większość jak nie wszystkie najbardziej potrzebne komendy SM, z przyzwyczajenia i wygody zawsze używałem z komendy sm_admin i robiłem wszystko z poziomu interfejsu ale w razie potrzeby umiem poradzić sobie z komendami bez jakiegokolwiek problemu

8. SteamID: STEAM_1:1:561405308

9. Mikrofon [TAK/NIE]: Tak

10. Konto PRIME [TAK/NIE]: Tak

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]: Tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?: Gram na serwerze już jakiś czas, staram się aktywnie rozmawiać z innymi użytkownikami poprzez np. dawanie informacji. Zdarza się że czasami przeklnę, lecz uważam się za osobę bezkonfliktową i robię to w sposób żartobliwy (jeżeli w ogóle robię). Umiem bezproblemowo rozpoznać gracza grającego na wspomagaczach. Jestem aktywnym użytkownikiem serwera, nie mam zbyt dużo godzin (10h), ale z dnia na dzień to poprawiam i jestem coraz aktywniejszy. Moim głównym celem aby zostać adminem jest kontrola serwera, której często nie ma z powodu częstego braku adminów. Nie chcę nic o sobie obiecywać jak zwykle to robią niektórzy tylko po prostu pokazać moje umiejętności.

EXTREMAAAAA, (edytowane)

Skontaktuj się ze mną na Discordzie mam kilka pytań przed werdyktem o podaniu, nick: extremaaaaa

// przyjęte

Edytowane przez EXTREMAAAAA
  • Lubię 1

D:

Edytowane przez qwe_cs
EXTREMAAAAA,

Popraw aktywność na serwerze, żeby co najmniej 6-7 dni było widać, że grasz

Popraw aktywność na forum: napisz jakieś przywitanie, odpowiedź w pytaniu na dziś, cokolwiek - daj się poznać

Decyzja za 2-3 dni jak będzie poprawa aktywności na serwerze i forum

EXTREMAAAAA,

Odrzucone, cziterom mówimy nie :classic_smile:

• Haha 4

1.Nick:  ↯︎   madS

2. Imię: Kacper

3. Wiek: 16 lat

4: Link do GT: https://www.gametracker.com/player/↯︎ madS/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Byłem wiele razy administratorem kilku serwerów lecz nie gram już na nich i chciałbym być administratorem serwera NGNW Only Mirage

6.Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Tak

7.Znajomość SM[0/8]: nie pamiętam komend SM

8.Steam ID:  51.68.135.106:27015

9. Mikrofon: [TAK/NIE] Tak

10. Konto PRIME [TAK/NIE] Tak 

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulamin forum, serwera i taryfikatora banów ? [TAK/NIE] Tak

12.Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Jestem osobą aktywną minimum 4 godziny dziennie i mógł bym zapobiec osób cheatujących na serwerze NGNW Only Mirage oraz zachowam pełną kulturę w stosunku do innych oraz utrzymam porządku żeby inni nie używali wulgarnych słów oraz mam 1dzień i około 4 godzin na serwerze po resecie wszystkich statystyk i byłem raz karany na serwerze i nie umiem określić z jakiego powodu 

Edytowane przez madS
Zapomniałem dać linku do GT zmiana steam ID
Cr3st,

Złe steamid, edytuj i podaj poprawne

• Haha 1
  • Przykro mi 3

1. Nick: ♡Japoniec

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/♡Japoniec/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: byłem raz adminem na jednym serwerze znajomego zeby pouczyc sie troche komend i wykrywac czy dana osoab cheatuje czy nie.

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] tak

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: tak, lecz mogłem trochę zapomnieć niektórych komend ale szybko się uczę, wiec sobie przypomne 

8. SteamID: STEAM_1:0:606480542

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Ponieważ jestem bardzo aktywny. Mam duże doświadczenie w pracy z ludźmi i lubię to robić. Na serwerze ludzie mają o mnie bardzo dobre zdanie, administrator wpłynie tylko i wyłącznie na lepszy rozwój i spokój serwera.

Cr3st, (edytowane)

Przyjęty na okres próbny, zgłoś sie pv!

Edytowane przez Cr3st
  • Lubię 1
  • Haha 1

W dniu 18.06.2023 o 18:28, EXTREMAAAAA napisał(a):

W dniu dzisiejszym otwieramy szybką rekrutację na admina i zasady są bardzo proste - składasz podanie w tym temacie jeśli spełniasz główne wymagania tj:

3. Co najmniej 2 tygodnie stażu na serwerze i minimum 10 godzin przegranych na serwerze.  Co najmniej 7 dni stażu i 5 godzin przegranych na serwerze
  7. Podstawowa znajomość obsługi admina (!admin oraz komendy na banowanie, mutowanie, gagowanie przez konsolę)
  8. Brak blokady VAC w CS 1.6 i CS:GO. Przychylność graczy i administracji serwera.

W dniu 18.06.2023 o 18:28, EXTREMAAAAA napisał(a):

1. Nick: i be poppin bottles

2. Imię: Maciek

3. Wiek: 19

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/i be poppin bottles NGNW.PL/51.68.135.106:27015/              https://www.gametracker.com/player/i be poppin bottles/51.68.135.106:27015/     linki dwa bo zmieniałem nick wieczorami

5. Doświadczenie: doświadczenia jako tako z grą mam dużo i wyłapać cheatera to nie problem dla mnie

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] na serwerze cs jeszcze nie ale chętnie się tym zajmę

7. Znajomość SM [0/8]: znajomość znikoma ale szybko ogarnę

8. SteamID: STEAM_0:1:438348059

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] tak 

gram duzo późnymi wieczorami i rano i zauważyłem że często przydałby sie ktoś taki co przypilnuje porządku na serwerze w tych porach a że z grą staż juz spory bo 7 lat z przerwami to nie cieżko wyłapać mi oszusta , kontakt z ludźmi tez dobry i zawsze służę pomocą.

Gdyby były jakieś pytania z chęcią odpowiem.

EXTREMAAAAA, (edytowane)

Zgłoś się do mnie na Discordzie, przyjęte.

• Uwielbiam 1

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1. maTT

2.  Mateusz

3.  21

4.   https://www.gametracker.com/player/Matt/51.68.135.106:27015/

5.  NIgdy nie bylem adminem lecz chciałbym sprobowac sie w nowej roli

6.  NIE

7.  Podstawowa znajomość komend, potrafię banować za pomocą konsoli oraz chatu

8. STEAM_1:0:4848615211

9.  TAK

10.  TAK

11.  TAK

12. Jestem osobą aktywna na serwerze na którym gram praktycznie codziennie. W csa gram od 7 lat z przerwami przez co umiem rozpoznać osobę z wspomagaczami. Jestem osoba bezkonfliktowa.

Edytowane przez maTT
EXTREMAAAAA,

Przyjęty, zgłoś się do mnie na Discord

• Lubię 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 3

1. Nick: progress

2. Imię: Dawid

3. Wiek: 17 (Prawie 18)

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/progress/51.68.135.106:27015/ / https://www.gametracker.com/player/progress NGNW.pl/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Bylem PVP Administrator na serwerze Pandahuta oraz bylem R6 Faceit Administratorem

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Na CSie nie.

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Umiem banować przez komendy, ale każdy serwer ma inaczej wieńcz by ktoś musiał mnie nauczyć.

8. SteamID: STEAM_0:0:11495311

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] Tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Chciałbym spróbować zostać Administrator CSA dla jakiegoś serwera. Jak już mówiłem bylem już administratorem R6Faceit oraz Administratorem na serwerze Pandahut. (Unturned) Jestem bardzo aktywna osoba na serwerze I znam się trochę na tej pozycji

Cr3st,

Przyjęty, zgłoś się pv na dc jutro! 

• Lubię 1
  • Uwielbiam 1

• 4 tygodnie później...

1. Nick:  PalmaSuczko

2. Imię: Łukasz 

3. Wiek:  17

4. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/PalmaSuczko NGNW.pl/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie:  Nigdy  jeszcze nie byłem adminem i  chciałbym spróbować

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]:   Podstawowe komendy znam i  umiem banowac przez konsole

8. SteamID: STEAM_1:1:768047591

9. Mikrofon: [TAK/NIE] TAK

10. Konto PRIME: [TAK/NIE]   TAk

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]  Tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?  Jestem aktywny na serwerze siedze codziennie jestem  osoba bezkonfliktowa, czesto mi sie tam przeklnie albo sie zdenerwuje ale to raczej normalne  i chciałbym pomoc graczom na serwerze i zeby lepszy był rozwoj serwera  :D

Cr3st,

Przyjęty zgłoś się na dc!

• Wow 1
  • Uwielbiam 3

1. Nick: kxvzy

2. Imię: Jakub

3. Wiek: 19

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/demonicface/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Mam spore doświadczenie jeśli chodzi o komendy SM itp z paru innych serwerów

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] TAK

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Owszem potrafię, a moje doświadczenie w skali od 0/10 wynosi 7/10

8. SteamID: STEAM_1:1:787996912

10. Konto PRIME: [TAK/NIE] TAK (dzisiaj zakupione)

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] TAK

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Z racji, iż wiem z czym to się je, a wiele razy gdy byłem na serwerze to właśnie byli cheaterzy, natomiast adminów zero i trzeba bylo czekać dość spory okres czasu w godzinach żeby doczekać sie bana dla takiej osoby, poza tym kolejna osoba w administracji na pewno zmniejszyła by ilość oraz częstotliwość cheaterów jak i toksycznych graczy na serwerze, a co do do ilosci godzin na serwerze to w wymaganiach bylo minimum 4/5 godzin gdzie ja mam 6 ponad już przegranych.

Edytowane przez godisdead
Cr3st, (edytowane)

Miałeś poprawić aktywność na serwerze ale patrząc na twoje GT nie było cię od 6 dni na serwerze. Prime kupiłeś i to już plus.

Zacznij grać i popraw tą aktywność, wtedy pomyślimy co dalej! Podanie wstrzymuje do 4-6 dni!

// Podanie odrzucone, ban permanentny za cheaty 

Edytowane przez Cr3st
  • Haha 4

1. Nick: Kamień

2. Imię: Paweł

3. Wiek:17

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Kamień/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Mam małe doświadczenie, nie byłem jeszcze adminem na żadnym serwerze ale szybko się uczę.

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] NIE

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Potrafię banować z użyciem komend, ponieważ czytałem o tym.

8. SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199073881470/

10. Konto PRIME: [TAK/NIE] NIE

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] TAK

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Jestem dość lubiany na serwerze spędziłem tam trochę czasu, jestem spokojny i rozsądny.

EXTREMAAAAA,

Brak PRIME = podanie odrzucone, przykro mi to jest warunek konieczny do spełnienia. Jeśli zakupisz PRIME, daj znać, a pomyślimy nad podaniem i wrócimy do niego.

• Przykro mi 1

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1. Nick: Vaks

2. Imię: Kamil

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Vaks/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Byłem już adminem na NGNW

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] 

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: /// Potrafię, komend używałem już wiele razy

8. SteamID: STEAM_1:0:578573135

9. Mikrofon: [TAK/NIE]

10. Konto PRIME: [TAK/NIE]

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [OCZYWIŚCIE ŻE TAK/NIE]

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? /// Jestem doświadczonym graczem CS'a który zna się na komendach SM , nie wyzywam innych (no chyba, że rozrywkowo gdy inna osoba wie o co chodzi).

Edytowane przez Vaks
SORKI XD
Cr3st, (edytowane)

Przyjęty! Zgłoś się do mnie lub @  EXTREMAAAAA

• Lubię 3
  • Przykro mi 3

1. Nick: robercik DYNAMIT

2. Imię: Marcel

4. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Robercik DYNAMIT/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: na razie tak średnio bym powiedział

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] nie :(

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: nie ale na pewno sie szybko nauczę

8. SteamID: STEAM_1:0:578573135

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?  często gram tutaj umiem rozpoznać ludzi ze wspomagaczami 

Edytowane przez M4RL1
Cr3st,

Odrzucone! 387 min przegranych. Pograj więcej i złóż podanie za tydzień. 

• Lubię 1

1. Nick: Snowflake

2. Imię: Miłosz

3. Wiek: 18

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Snowflake/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Niestety nie byłem jeszcze administratorem na jakimkolwiek serwerze, aczkolwiek mam ogromne doświadczenie z społecznościami innych gier (Szczególnie Garry's Mod, FiveM, Minecraft).

6. Czy byłeś/aś już adminem? Nie.

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: /// Nie potrafię, lecz szybko się uczę więc raczej nie będzie z tym problemu.

8. SteamID: STEAM_0:1:775704081

9. Mikrofon: Tak.

10. Konto PRIME: Tak.

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? Oczywiście że tak.

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? /// Jestem osobą miłą, empatyczną i co najważniejsze, wiem, jak zachowywać się pośród graczy oraz jak z nimi się obchodzić kiedy będą naginać zasady serwera. Nie sprawiam problemów, mam wysoki poziom kultury oraz umiem rozmawiać bez konieczności przeklinania oraz wyzywania innych :)

Cr3st,

87 min przegranych na serwerze, zacząłeś grać dzisiaj. Odrzucone, jak pograsz więcej złóż podanie za 7 dni!

• Wow 1

• 2 tygodnie później...

1. Nick: ♡Japoniec

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/♡Japoniec/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Byłem juz tutaj adminem, nie było do mnie zastrzeżeń  a doświadczenie takowe mam!

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] tak

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Tak

8. SteamID: STEAM_1:0:606480542

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? chciałbym wrócić w szeregi administracji serwera only mirage i pomagac graczą jak kiedyś, i ogolnie będę aktywny na serwerze jak i na forum!

Cr3st,

Witamy z powrotem!!

• Lubię 2

1. Nick: Snowflake

2. Imię: Miłosz

3. Wiek: 18

4. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Snowflake/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Niestety nie byłem jeszcze administratorem na jakimkolwiek serwerze, aczkolwiek mam ogromne doświadczenie z społecznościami innych gier (Szczególnie Garry's Mod, FiveM, Minecraft).

6. Czy byłeś/aś już adminem? Nie.

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: /// Nie potrafię, lecz szybko się uczę więc raczej nie będzie z tym problemu.

8. SteamID: STEAM_0:1:775704081

9. Mikrofon: Tak.

10. Konto PRIME: Tak.

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? Oczywiście że tak.

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? /// Jestem osobą miłą, empatyczną i co najważniejsze, wiem, jak zachowywać się pośród graczy oraz jak z nimi się obchodzić kiedy będą naginać zasady serwera. Nie sprawiam problemów, mam wysoki poziom kultury oraz umiem rozmawiać bez konieczności przeklinania oraz wyzywania innych :)

Przegrałem tydzień tak jak mnie prosiliście, więc ponawiam podanie :D

EXTREMAAAAA, (edytowane)

Spoiler

spacer.png 

Odrzucone

1. Nick: uzaK

2. Imię: Franek

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/uzaK/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Nie byłem jeszcze adminem lecz posiadam takowe doświadczenie.

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Jeszcze nie byłem, ale chciałbym spróbować.

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Znam podstawowe komendy oraz kilka trudniejszych, jeżeli to za mało w każdej chwili mogę się poduczyć.

8. SteamID: STEAM_1:0:499023419

10. Konto PRIME: [TAK/NIE] TAK

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?  Jestem osobą aktywną na serwerze gram codziennie po kilka godzin. Umiem rozpoznać kiedy ktoś używa wspomagaczy oraz osoby na serwerze mają o mnie dobre zdanie.

Edytowane przez uzaK
EXTREMAAAAA, (edytowane)

Popraw STEAMID w podanie i przyjmuję, zgłoś się do mnie na dC

• Przykro mi 1

1. Nick: Okiiz

2. Imię: Oliwier

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Okiiz/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: jestem adminem na 5vs5 obecnie 

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]  TAK i dalej jestem 

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: potrafię banować przez konsole wpisujac sm choć z tym były małe komplikacje ale się już nauczyłem 

8. SteamID: STEAM_1:1:592123410

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? jestem aktywnym adminem ostatnio trochę mniej ale jednak dalej gram 

Cr3st,

Zbyt mała aktywność, odrzucone!

• Haha 1

1. Nick: dragon lol

2. Imię: Piotrek

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/dragon%20lol/51.68.135.106:27015/

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]:  Jasne umiem banować sm_ban itp w konsoli znajomość  duża

8. SteamID: STEAM_1:0:603170155

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Jestem aktywny codziennie chyba że gdzieś wyjadę. Mam duże doświadczenie w byciu adminem

Cr3st,

Za mała aktywność, odrzucone!

• Haha 1

1. Nick: dragon lol

2. Imię: Piotrek

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/dragon lol/51.68.135.106:27015/

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]:  Jasne umiem banować sm_ban itp w konsoli znajomość  duża

8. SteamID: STEAM_1:0:603170155

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Jestem aktywny codziennie chyba że gdzieś wyjadę. Mam duże doświadczenie w byciu adminem 

*poprawione

Werka.,

+1 warn za spam podaniami

• Haha 1

1. Nick: Majkum

2. Imię: Mateusz

3. Wiek: 17

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Majkum/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Nie

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]  Nie

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Tak potrafię banować za pomocą komend itp.   Brak

8. SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198920709327/

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] Tak

-Jestem bardzo aktywny na serwisie.
 -Zgłaszałem nie jednego cheatera który dostawał bana więc nie mam problemu w odróżnieniu graczy którzy używają wspomagaczy.
 -Staram się zachowywać kulturalnie na serwerze czasami użyje słów niekulturalnych lecz jest to w większości (żartobliwe).
 -Szybko się uczę więc nie będę mieć problemu z komendami.

Cr3st,

Przyjęty, zgłoś się do mnie na dc!

• Lubię 1
  • Haha 1

1. Nick:Koniak

2. Imię:Konrad

3. Wiek:19

4. Link do GT:  https://www.gametracker.com/koniak/

5. Doświadczenie: Bylem juz kilka razy adminem na innych serwerach wiec doswiadczenie jakies jest oraz gram w cs go juz dobre kilka lat 

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK]

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: tak potrafie przykladowe komendy sm_admin menu admina sm_ban nick gracza albo steam id czas i powod i duzo innych 

8. SteamID: STEAM_1:1:497926254

9. Mikrofon: [TAK]

10. Konto PRIME: [TAK]

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK ]

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Poniewaz jestem aktywnym graczem w tygodniu glownie od godziny 18 poniewaz chodze do pracy  oraz widze ze na serwerze jest duzo osob uzywajacych cheaty i chcialbym pomoc w tepieniu tych idiotow Ps sory za pisownie problem z klawiatora 

Edytowane przez Koniak181
Cr3st,

Przyjęty, zgłoś się do mnie pv!

• Haha 1
  • Uwielbiam 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl