Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

W najbliższy piątek otwarcie nowego serwera w Counter-Strike 2 - szczegóły wkrótce 🔥

[#9] Wywiad - uwuwewue

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

T2WadCm.png

Witam Was serdecznie w kolejnym wywiadzie!
Dzisiaj dowiecie się trochę na temat admina serwera DD2#1, moderatora oraz redaktora naszego forum, czyli  @ uwuwewue
Zapraszamy do czytania!

Belka z linią (1).png

Kolor biały - ja

Kolor zgniłej pomarańczy - @ uwuwewue

Belka z linią (1).png

- Hej Uwuśny, zostałeś nagrodzony tym, iż będziemy mogli trochę porozmawiać o Twojej jakże skromnej osobie. Mam nadzieję, że dowiemy się o Tobie takich rzeczy, którymi na co dzień się nie dzielisz. Jeśli jesteś gotowy, to przedstaw nam się w kilku zdaniach.

- Oczywiście, że jestem gotowy. To, czy dowiecie się czegoś ciekawego, zależy od pani redaktorki i tego, jakie pytania zada. Mam na imię Wiktor i mam 16 lat. Urodziłem się w Krakowie, ale obecnie mieszkam w mniejszym mieście. Na co dzień uczęszczam do liceum ogólnokształcącego o profilu mat-geo-ang.

- Nie wiem, czy chcesz, żebym Ci zadawała CIEKAWE pytania, moja wyobraźnia nie zna granic. :kappa1:Jak sobie radzisz z przedmiotami, które rozszerzasz? No i dlaczego odpuściłeś słynne technikum informatyczne, które jest szalenie popularne wśród chłopaków?

- Chcę, zobaczymy, na co tam wpadniesz. :pepe_magnifier: Ogólnie uczę się średnio, ale też nie jestem w jakiejś bardzo dobrej szkole. Z przedmiotami, które rozszerzam, jakoś sobie radzę — przechodzę, a to jest najważniejsze. Nie interesuje się na tyle informatyką, aby wiązać z nią przyszłość. Lubię sobie pograć czy tam posiedzieć przed komputerem, ale to na tyle.

- Skoro z nią nie wiążesz sobie przyszłości, to co byś chciał kiedyś robić? Jaki zawód wykonywać? Jak byłeś mały to marzyłeś by zostać kimś z zawodu?

- Hmm, dobre pytanie. W sumie jeszcze nad tym nie myślałem — zobaczymy jak wszystko się potoczy. Kiedy byłem mały, marzyłem o tym, aby zostać policjantem.

- Bycie policjantem aktualnie w naszym kraju przynosi chyba więcej hańby niż szacunku. Nie powinno tak być, to taka formacja mundurowa, która powinna wzbudzać największe zaufanie, a nie, że jak widzisz ją w pobliżu, to czujesz strach, zamiast czuć się bezpiecznie. Porzuciłeś marzenia o policji czy to był tylko epizod z dzieciństwa?

- Niestety tak, ale to wina osób odpowiedzialnych za tą służbę. Jeśli w gabinecie komendanta dochodzi do wybuchu granatnika, to mówi samo za siebie. W innych krajach ta formacja mundurowa jest na pewno bardziej szanowana. U nas liczą się tylko wpływy do budżetu i statystyki. W sumie można powiedzieć, że lekko porzuciłem, ponieważ chciałem iść do szkoły mundurowej, ale chodzenie w mundurze, musztry i strzelanie z broni to raczej nie mój klimat. Z perspektywy przyszłości, praca w Policji oferuje niewielkie zarobki, a jednocześnie wiąże się z dużym ryzykiem dla życia. Bez znajomości w służbach państwowych bardzo ciężko

- Oto to, ale może, zanim skończysz szkołę, zaczną już reformować te struktury! Na ten moment nie masz sprecyzowanych planów na przyszłość i to dość zrozumiałe w tym wieku. Dość wcześnie musiałeś zdecydować o wyborze szkoły średniej. Z perspektywy opowieści i własnych doświadczeń — wolałbyś, aby przewrócono gimnazja czy aktualny system szkolnictwa uważasz za dobry?

- Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie, ponieważ nie wiem, jak by to wyglądało, gdybym był w gimnazjum. Uważam, że sama decyzja o usunięciu gimnazjum była dobra. Z wyborem szkoły miałem lekki problem, lecz finalnie dobrze wybrałem.

- Myślałam, że z opowieści będziesz miał więcej spostrzeżeń na temat słynnej "gimbazy", ale widocznie niezbyt interesował Cię ten temat. :KEKW: Gdybyś miał nam przedstawić swoich 5 zalet, to jakie by to były i dlaczego akurat one?

- Nie żyję przeszłością, więc jakoś specjalnie się nie zagłębiałem w ten temat. Szkoda, że tylko 5, ale trudno. :kekw2: Dojrzałość, punktualność, komunikatywność, kreatywność, otwartość na krytykę. Wymieniłem te zalety, ponieważ sądzę, że są to cechy, które pozwalają fajnie żyć w społeczeństwie.

Dojrzałość – potrafię podejmować odpowiedzialne decyzje i radzić sobie w trudnych sytuacjach.

Punktualność – zawsze dbam o to, żeby być na czas. Denerwuje mnie, gdy to ja muszę czekać na kogoś.

Komunikatywność – potrafię wyrażać swoje myśli w sposób w miarę jasny i zrozumiały. Dodatkowo rozmowa z nowo poznanymi ludźmi nie sprawia mi żadnego problemu.

Kreatywność – lubię szukać nowych rozwiązań i wymyślać fajne rzeczy (m.in. na forum w redakcji). :kappa1:

Otwartość na krytykę – jeżeli ktoś mnie krytykuje, nie denerwuje mnie to, a staram się wziąć to do siebie i ewentualnie coś poprawić.

- Okej, czyli w zasadzie mimo młodego wieku, masz już dobry "mindset", żeby fajnie sobie radzić w otaczającej Cię rzeczywistości, no i dobrze rokuje to na przyszłość. A jest coś, czego w sobie nie lubisz? Co Cię denerwuje i dlaczego?

- W mojej osobie denerwuje mnie lekko zamiłowanie do hazardu :93887-pepeexit: oraz czasem jestem mało cierpliwy. Oprócz tego wszystko mi pasuje.

- Widać, że jesteś bardzo skromny, bo proporcja 5:2. :kappa1: Skoro trochę już porozmawialiśmy o cechach osobowości, to może przejdziemy teraz do cech wyglądu. Jakie przekonują Cię do płci przeciwnej? A może gustujesz w osobnikach tej samej płci? :pepe_hm:

- Oj, bez przesady — gejem nie jestem. :kekw2: Jeżeli chodzi o cechy wyglądu, to lubię ładne i w miarę długie włosy oraz "fajną" figurę. Również lubię jak dziewczyna ma ładne rzęsy i oczy. :classic_love:

- Co rozumiesz przez „fajną figurę”? Każdy ma inny gust i jednemu podoba się szczupła dziewczyna, a drugi będzie wolał, jak będzie bardziej puszysta. Może znasz już taką, która by Tobie odpowiadała? :hah:

- Nie ma co ukrywać. Mówiąc o fajnej figurze, miałem na myśli, że jest za co złapać. :troll: Podobają mi się panie pomiędzy puszystą (tak jak Ty to ujęłaś) a szczupłą. Oczywiście, że znam taką, która mi odpowiada. :pepe_king:

- Zahaczając trochę o ten temat płci przeciwnej, to uważasz, że ciężko jest znaleźć miłość w dzisiejszych czasach? Nie uważasz, że social media, strony typu OF itd. sprawiły, że do tego tematu podchodzi się trochę lekceważąco i obojętnie, niż te kilka/kilkanaście lat temu?

- Bardzo fajne pytanie. Uważam, że na pewno ciężej nie jest, ponieważ istnieje aplikacje randkowe, gdzie bardzo często ludzie są zdesperowani i wszystko zrobią, żeby kogoś znaleźć, bo w realnym świecie dla nich jest np. to niemożliwe. Nie mówię tutaj o wszystkich czy o większości odwiedzających takie strony. Strony, które wspomniałaś, pokazują jedynie, co dziewczyny są w stanie zrobić za pieniądze i nic więcej. Myślę, że to, jak ktoś podchodzi do miłości – czy jest mu to obojętne, czy nie – to kwestia indywidualna i każdy odbiera to inaczej.

- Ja się nie zgadzam, że tylko dziewczyny pokazują się ze złej strony — gdyby nie było popytu, nie byłoby podaży, czysta ekonomia, czyli przekładając, gdybyście nie byli zainteresowani takimi usługami, to by nie kręcił się interes. Takie moje zdanie, więc tutaj obie płcie możemy spakować do jednego worka. Skoro zatem uważasz, że nie jest trudno, to czy poznałeś już wybrankę swojego serca? A może chciałbyś opowiedzieć jakieś ciekawe/śmieszne historie związane z Twoimi podbojami?

- To, że jest popyt, nie oznacza, że należy zaspokajać go kosztem wartości, szacunku i godności innych. To, że przykładowo facet sobie wykupi dostęp do tego typu strony, to co mu to zmienia lub jego rodzinie? Nic, zero wstydu — nikt nie musi o tym wiedzieć. Natomiast w przypadku dziewczyny, która rozbiera się lub angażuje się w inne „aktywności seksualne”, może to być wstyd dla jej rodziny, a w przyszłości także dla jej dzieci. Gdyby miała potomstwo, istnieje duże ryzyko, że w szkole jej dzieci byłyby wyśmiewane. Wybranki swojego serca jeszcze nie poznałem, choć wszystko idzie po mojej myśli. :kekw2: Z chęcią opowiedziałbym jakąś fajną historię, ale w sumie nie miałem żadnych śmiesznych lub "przypałowych" akcji. Dodatkowo powiedz mi. Czysto teoretycznie załóżmy, że rozmawiasz ze znajomymi. Wolałabyś się przyznać, że rozbierałaś się za pieniądze czy wykupiłaś dostęp do tego typu strony?

- Wybierając mniejsze zło, to wybrałabym drugą opcję. Uważasz, że jak facet ma rodzinę, to jest okej, jak płaci za oglądanie innych babeczek? No dla mnie to też jest lekko meh, ale każdy ma inne podejście do tego tematu. Ja nie znajdę w tej kwestii wytłumaczenia dla nikogo. 😎 Zostaje mi życzyć Ci powodzenia z wybranką i czekam na update! Zostawimy już tematy charakterologiczno — wyglądowe, przejdziemy do Twoich zainteresowań. Co króluje w ich kręgu?

- Nigdzie nie napisałem, że jeśli mężczyzna ma kobietę, to jest w porządku, gdy angażuje się w tego typu rzeczy. Dziękuje za trzymanie kciuków. :kekw2: Mam wiele zainteresowań, ale moją główną pasją jest łyżwiarstwo oraz piłka nożna. Dodatkowo lubię grać w gry komputerowe, spotykać się ze znajomymi, jeździć na nartach oraz oglądać sztuki walki.

- O proszę, łyżwiarstwo to dość niecodzienne zainteresowanie, rzekłabym, że raczej sezonowe. Miałeś jakiś epizod treningowy w tym sporcie czy wszystko bardziej "4fun"?

- Łyżwiarstwo jest i będzie tylko 4fun. Zapomniałem jeszcze dodać, że jeszcze jeździłem na rolkach i nawet tam coś osiągnąłem we wrotkarstwie szybkim (to są rolki). Mógłbym grać w hokeja, nawet kiedyś był taki plan, ale miałbym wtedy bardzo, ale to bardzo mało wolnego czasu z powodu długich dojazdów.

- Szkoda, ale fajnie, że w ogóle liznąłeś tego tematu. Teraz zaczął Ci się sezon na łyżwy, więc korzystaj, póki można. 😄 Wspomniałeś o piłce nożnej, zainteresowania bardziej z której strony? Ze strony boiska, a może z trybun?

- Zdecydowanie bardziej z boiska. Lubię czasem się ze znajomymi spotkać na boisku i coś pokopać.

- W zasadzie Twoje zainteresowanie do tego sportu mogliśmy zauważyć w naszej forumowej typerce. Byłeś jednym z najbardziej aktywnych użytkowników i dużo meczów Ci siadało. Czy bawisz się w obstawianie spotkań "na pieniądze" czy ta nasza jest jedyną, w jakiej bierzesz udział?

- Oczywiście, że się bawię. Bardzo to lubię. Nawet dzisiaj za kilka godzin będę oglądał meczę, które mam na kuponie. Ogólnie idzie mi dobrze, jestem na plus, a to jest najważniejsze. Można siedząc przed komputerem, zawsze coś zarobić. Dodatkowo podczas oglądania jakiejś dyscypliny normalnie bez kuponu nie miałbym żadnych emocji, a jeżeli gram to podbija mi to bardzo emocje — to tym najbardziej lubię oprócz easy money $.

- Nie boisz się, że popadniesz w hazard? Znaczy sama bukmacherka jest hazardem, więc teoretycznie jesteś już hazardzistą...:kekw2: Łatwy pieniądz, ale też ma swoją cenę. Jest jakaś liga, którą śledzisz z większym zainteresowaniem niż pozostałe? Masz swój ulubiony klub?

- Nie boje się. Lekkim hazardzistą jestem, ale obstawiam już jakiś czas i wychodzę na + tak jak wspomniałem, dodatkowo nigdy mnie nie ciągnie jak przegram, żeby od razu się odkuć. Lubię obstawiać wszystko, tylko niepolskie ligi, ponieważ obstawienie polskiej ligi = przegrana. :kekw2: Najbardziej lubię obstawiać chyba LaLigę oraz NBA. Nie mam swojego ulubione klubu, choć gdybym musiał już wybierać to wybrałbym FCB z powodu, że kilka lat temu byłem na ich stadionie oraz całkiem fajnie grają. Nie oglądam ogólnie meczów chyba, chyba że obstawię to śledzę wynik. Wyjątkiem są mecze naszej tragicznej reprezentacji.

- Po cichu liczyłam, że wybierzesz ten dobry i jedyny słuszny hiszpański klub, pozdrawiam Cię @ IdoB :kappa1: Skoro nasza reprezentacja jest Ci jednak bliska sercu, ale jej poczynania Cię załamują, to co byś w niej zmienił? Co uważasz, że psuje naszą kadrę?

- Oglądam, bo interesuje mnie toto, czy przegrają do zera, czy może uda im się strzelić, chociaż honorowego gola. Uważam, że naszą kadrę psuje dosłownie wszystko, co może ją psuć. Prezes PZPN powinien od razu poddać się  dymisji. Drugą sprawą jest to, że powinni rzadziej zmieniać trenera, a nie po gorszym momencie od razu wszystko na trenera, jak to piłkarze ledwo się ruszają. Uważam, że nie mamy za dużo dobrych piłkarzy w porównaniu do innych reprezentacji. Mówię tutaj o reprezentacjach m.in. Hiszpanii, Portugalii, Francji czy Argentyny. Wymieniłem tylko cztery, choć można wymienić spokojnie jeszcze z 7/8 bardzo dobrych. Wiadomo, że nigdy nie będziemy grali na takim poziomie, ale fajnie jakbyśmy, chociaż remisowali z drużynami, co są naprawdę w naszym zasięgu.

- Totalnie się zgadzam, chociaż myślę, że większość forumowiczów by się pod tym podpisała. Ten trener to chyba najgorsza kwestia. Jedynie dodałabym od siebie, że okresy przygotowawcze do poszczególnych turniejów są za krótkie, a sama ilość wydarzeń piłkarskich nie daje czasami wytchnienia zawodnikom. Nie mam na myśli tutaj samej gry w reprezentacji, ale o grze klubowej poszczególnych zawodników i intensywnego terminarza. Nie usprawiedliwiam, ale zmiany na takich płaszczyznach też są moim zdaniem potrzebne. Przechodząc do tematu trochę innego sportu, pod który można podciągnąć CS'a, to jak się zaczęła Twoja przygoda z nim?

- Z 6-7 lat temu widziałem, jak mój tata grał w CS'a i tak oto się zaczęło. Dostałem kilka lat temu pierwszego laptopa, pobrałem tą piękną grę i zacząłem coś strzelać.

- Rzadko teraz ujrzymy 17-latka w świecie 1.6. Dlaczego akurat ten klasyk, a nie CS2, a wcześniej CS:GO?

- Dużo bardziej siedzi mi 1.6. W CS2 mam bardzo często problem, żeby zabić kogoś, a w 1.6 ten problem występuje, ale w mniejszym stopniu. :kekw2: Teraz zacząłem odwiedzać czasem naszego mirka.

- A jak trafiłeś do nas na forum? Może część osób nie wie i się dowie. Podoba Ci się u nas? Może jest coś, co byś zmienił?

- Trafiłem przez najlepszy serwer DD2 w Polsce. Znałem ten serwer, grałem na nim, ale chwilę i na różnych nickach. Był okres, gdzie nigdzie nie miałem admina, rzadko grałem w tą grę i po prostu sobie chodziłem po dustach i grałem na różnych. W pewnym momencie zdecydowałem, że zacznę grać na jednym i zacząłem grać właśnie na naszym DD2. Na forum jak najbardziej mi się podoba, atmosfera i ludzie są w większości bardzo fajni. Nic bym nie zmienił, jedynie z chęcią zobaczyłbym jakieś inne serwer 1.6 jeszcze.

- Spróbowałbyś powiedzieć inaczej... :kappa1:Wziąłeś na siebie dość dużo obowiązków, jeśli chodzi o forumowe rangi. Nie brakuje Ci czasem na to wszystko czasu? A może masz jeszcze większe aspiracje i chciałbyś piąć się w górę na naszej sieci?

- Jest trochę tego, ale aktualnie spokojnie wyrabiam czasowo. Nie, nie jeżeli chodzi o podania na inne rangi, to zapewniam, że już żadnego mojego podania nie zobaczycie. Skupiam się, aby wykonywać swoje aktualne obowiązki dobrze i to jest dla mnie priorytet.

- Póki co, wywiązujesz się z nich bardzo dobrze, oby tak zostało! Ostatnie, o chciałabym Cię zapytać, to Twój nick. Wziął się od tego, że lubisz mówić "UwU" czy jaka jest jego historia? :kappa1:

- Co Ty, nie jestem jakiś emo, żeby mówić "uwu". :kekw2: W sumie ten nick ustawiłem sobie przed wejściem na nasze DD2 totalnie losowo i już tak zostało. Też na pewno moją inspiracją była jedna z piosenek Maciasa pt. "uwuwewue".

- I tym pięknym, uwuśnym akcentem kończymy nasz wywiad. Dziękuję Ci za poświęcony czas i zostawiam Ci miejsce na pozdrowienia. Po nich przejdziemy do szybkich strzałów!

- Pozdrawiam wszystkich czytających oraz całą ekipę DD2. :pepe_heart:

- Słodkie czy słone?

- Słone.

- Skok ze spadochronem czy nurkowanie w jaskiniach?

- Skok ze spadochronem.

- Plaża czy góry?

- Plaża.

- Wschód czy zachód słońca?

- Wschód.

- Spacer po deszczu boso czy taniec na dachu o zachodzie słońca? :xdx:

- Nie umiem tańczyć, więc spacer po deszczu boso.

Belka z linią.png

• Lubię 2
  • Uwielbiam 4
https://ngnw.pl/topic/5424-9-wywiad-uwuwewue/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl