Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

W najbliższy piątek otwarcie nowego serwera w Counter-Strike 2 - szczegóły wkrótce 🔥

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Chciałbym zaproponować zorganizowanie turnieju Counter-Strike 1.6 w formie klasycznych MIX-ów. Myślę, że dla wielu z nas jest to świetna okazja, by przypomnieć sobie stare, dobre czasy i poczuć dreszczyk emocji rywalizacji. Turniej byłby dostępny dla każdego zarejestrowanego użytkownika forum, a nagrody zostałyby ustalone przez administrację.

Czym są MIX-y w CS 1.6?

Dla tych, którzy mogą nie być zaznajomieni z tym formatem: MIX-y to rozgrywki, w których gracze są losowo dzieleni na drużyny po pięć osób, a następnie rywalizują ze sobą na klasycznych mapach, takich jak de_dust2, de_inferno, de_mirage czy de_nuke. W odróżnieniu od profesjonalnych teamów, drużyny w MIX-ach składają się z przypadkowych graczy – co dodaje element niespodzianki i wyrównuje szanse. Taki format pozwala zarówno na zabawę, jak i na rozwinięcie swoich umiejętności w gronie innych pasjonatów gry.

Proponowane zasady turnieju:

Liczba graczy: Chętni zgłaszają się w odpowiednim wątku na forum. Po zamknięciu zapisów wszyscy uczestnicy zostaną losowo podzieleni na drużyny.

Serwer: Mogę zapewnić serwer pod MIX-y specjalnie na tę okazję. Serwer będzie skonfigurowany pod turniej, włącznie z regulaminowym czasem rundy i zasadami.

Format turnieju:

Rozgrywki systemem pucharowym (eliminacje).

Każdy mecz rozgrywany do 16 wygranych rund (MR15).

Nagrody: Podium będzie składało się z trzech pierwszych miejsc, a nagrody zostaną ustalone wspólnie z administracją.

Dlaczego warto?

Świetna zabawa i wspomnienia z dawnych lat.

Możliwość integracji z innymi graczami na forum.

Zdrowa rywalizacja z elementem niespodzianki przy tworzeniu drużyn.

Zachęcam administrację i społeczność forum do przemyślenia tej propozycji. Z mojej strony gwarantuję pełne wsparcie techniczne i organizacyjne, w tym hosting serwera oraz pomoc przy losowym podziale drużyn. Myślę, że taki turniej mógłby przyciągnąć zarówno stałych bywalców, jak i nowych graczy, co pozytywnie wpłynie na rozwój naszej społeczności.

Czekam na Wasze opinie i ewentualne sugestie dotyczące organizacji turnieju!

/Edit: chciałbym dodać, że jeżeli zabawa się przyjmie to serwer mix mógłby zostać na stałe otworzony i zabawa mogłaby się powtarzać. Dodatkowo mogę specjalnie pod ten cel zrobić serwer TS3, w związku z tym, iż discord jest często pełny, a ten serwer byłby głównie przeznaczony do mixów.

Pozdrawiam,

`Astro

Edytowane przez Astro
  • Lubię 4
https://ngnw.pl/topic/5430-propozycja-turniej-16/

Ciekawa opcja, zobaczymy ilu byloby chetnych. Ja jestem za i mysle, ze jeszcze kilka osob bedzie na pewno zainteresowanych. 

• Lubię 2
https://ngnw.pl/topic/5430-propozycja-turniej-16/#findComment-17771

• Administrator

Ogólnie rzecz biorąc my się mixami nie zajmujemy, wątpię też, by administracja DD2 chciałaby się tego podjąć. Co więcej, jest niskie zainteresowanie tą propozycją, więc wątpliwa jest realizacja takiego projektu w ogólnym rozrachunku. Na ten moment propozycję musimy odrzucić. 

• Lubię 2
  • Uwielbiam 1
https://ngnw.pl/topic/5430-propozycja-turniej-16/#findComment-17950

• uwuwewue zmienił(a) tytuł na Propozycja - turniej 1.6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl