Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

W najbliższy piątek otwarcie nowego serwera w Counter-Strike 2 - szczegóły wkrótce 🔥

#1 Pod ostrzałem - IdoB

Temat zostanie automatycznie zablokowany o 23:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

image.png

Cześć! Przedstawiam Wam nową serię, w której użytkownicy anonimowo wyrażają swoją opinię o innym użytkowniku.
Dziś pod ostrzałem jest IdoB

image.png
Czy uważasz, że @ IdoB dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków?

pngegg.png#użytkownik1 Tak.
pngegg.png#użytkownik2 Hmmmmm, myślę,  że tak. Nie mam mu nic do zarzucenia 
pngegg.png#użytkownik3 Tak.
pngegg.png#użytkownik4 Oczywiście, że tak powiedziałbym, że nawet robi za dużo.
pngegg.png#użytkownik5 Myślę, że nie ma chyba lepszej osoby na miejsce Idoba w tym momencie.

image.png
Co w nim lubisz, a co Cię denerwuje?

pngegg.png#użytkownik1 Pracowitość i hujmorek, a nie lubię tego, że wszystko musi być po jego myśli i w dyskusji nie ma słowa "nie".
pngegg.png#użytkownik2 Nic mnie nie denerwuje, zajebisty ziomek i tyle w temacie. Najlepsze u niego jest to, że nie ma koleżeństwa.
pngegg.png#użytkownik3 Lubię jego poczucie humoru, nie mam rzeczy która mnie w nim denerwuje (jeszcze).
pngegg.png#użytkownik4 W Idobie na pewno lubię zaangażowanie, a nie lubię jego myślenia, że jest lepszy ode mnie w CS.
pngegg.png#użytkownik5 Lubię w nim poczucie humoru. Nie ma w nim nic, co by mnie denerwowało.

image.png
Gdybyś mógł/a mu zadać pytanie mając gwarancję odpowiedzi, to o co byś spytał/a?

pngegg.png#użytkownik1 Kogo najmniej lubisz ze swoich podwładnych? :kekw2:
pngegg.png#użytkownik2 Jaką szkołę skończył?
pngegg.png#użytkownik3 W sumie to nie wiem, nie mam pomysłu.
pngegg.png#użytkownik4 Dlaczego Cię boostują wszyscy na faceicie?
pngegg.png#użytkownik5 Jak tam relacja z @ suzi  xD?

image.png
Jakim słowem opisał(a)byś tego użytkownika?

pngegg.png#użytkownik1 Pomocny.
pngegg.png#użytkownik2 Bambik.
pngegg.png#użytkownik3 Zabawny.
pngegg.png#użytkownik4 Illuminati.
pngegg.png#użytkownik5 Ambitny.

image.png
Co chciał(a)byś mu anonimowo przekazać?

pngegg.png#użytkownik1 Boje się ciebie, ponieważ czasami nie wiem kiedy podsłuchujesz, a kiedy nie.
pngegg.png#użytkownik2 [cenzura].
pngegg.png#użytkownik3 Robisz robotę jak chodzi o wszystko. Mam nadzieje, że będziesz z nami siedział jak najdłużej się da i będziesz taki jaki jesteś. Będziesz coraz bardziej pomocny oraz zajebisty.
pngegg.png#użytkownik4 Żeby wchodził częściej na serwer, aby skopać mu dupę :kekw2:
pngegg.png#użytkownik5 Nad tym się muszę jeszcze zastanowić, bo chyba nie mam nic takiego.

image.png

• Lubię 3
  • Uwielbiam 9

image.png

https://ngnw.pl/topic/5472-1-pod-ostrzalem-idob/

• Werka. zmienił(a) tytuł na #1 Pod ostrzałem - IdoB
  • Właściciel
16 minut temu, uwuwewue napisał(a):

pngegg.png#użytkownik2 Nic mnie nie denerwuje, zajebisty ziomek i tyle w temacie. Najlepsze u niego jest to, że nie ma koleżeństwa.

Mój bardzo dobry kolega i współpracownik @ IdoB  jest najlepszym dowodem na to, że nie ma wśród nasz koleżeństwa i kolesiostwa! :pepe_scared: oczywiście to żart okolicznościowy

świetna seria, oby byli chętni do anonimowych wypowiedzi, żeby mogła być kontynowana :pepe_love: 

• Lubię 4
  • Uwielbiam 3
OCCL22p.jpg

https://ngnw.pl/topic/5472-1-pod-ostrzalem-idob/#findComment-17986

To ja może odpowiem na pytania z gwarancją odpowiedzi :kekw2:

1. Kogo najmniej lubisz ze swoich podwładnych? Wszystkich lubię, z jedną osobą mieliśmy ostatnio różnicę zdań, ale liczę że prędzej czy później sobie wszystko wyjaśnimy.
  2. Jaką szkołę skończył? Gastronomik (kucharz)
  3. Dlaczego Cię boostują wszyscy na faceicie? Proszę o dowody, bo takiej sytuacji sobie nie przypominam :kappa1:
  4. Jak tam relacja z suzi xD? Po tym jak jakiś czas temu sobie wszystko wyjaśniliśmy - jak wcześniej. To jest dobry ziomek, trochę jak młodsza siostra :hah:
Cytat

Najlepsze u niego jest to, że nie ma koleżeństwa.

Tu chyba miało być kolesiostwa :kekw2:

Osobom które odpowiadały na pytania - dzięki wielkie za miłe słowa :pepe_heart:

Dobra robota @ uwuwewue

Edytowane przez IdoB
  • Lubię 3
  • Uwielbiam 4

sygnatura.png

https://ngnw.pl/topic/5472-1-pod-ostrzalem-idob/#findComment-17987

szkoda ze ja nie mogłem zabrać głosu

• Lubię 3
  • Wow 2
https://ngnw.pl/topic/5472-1-pod-ostrzalem-idob/#findComment-17989

Dobry chłop xD nawet anonimowi użytkownicy się go boją, bo żaden prawdy nie napisał :kekw2: 

Pozdrawiam z rodzinkom :xdx:

• Lubię 1
  • Haha 7

Projekt bez nazwy.gif

https://ngnw.pl/topic/5472-1-pod-ostrzalem-idob/#findComment-17992