Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

[#1] Wywiad - Cr3st

Werka.

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

T2WadCm.png

Dzisiaj gościem w wywiadzie był użytkownik @ Cr3st , zachęcamy do przeczytania całości, bo Dawid to naprawdę fajna osoba! :dolan:

Kolor biały - ja

Kolor niebieski - Dawid

Belka z linią.png

- Hejka Dawid, myślę że nie spodziewałeś się, iż pierwszy wywiad na forum będzie z Tobą. Powiedz no, trema jest?

- No Heja Wera, lekka tremka jest.

- Jakoś damy radę ją obejść (mam nadzieję). Na rozgrzewkę opowiedz nam parę zdań o sobie, skąd pochodzisz, co lubisz, jakie masz zainteresowania.

- No to tak, mam na imię Dawid, zaraz skończę 22 lata (stara dupa już XD). Pochodzę z małej wsi Wałsnów, nieopodal Radomia. Skończyłem technikum o profilu informatycznym. Wolny czas spędzam ze znajomymi w plenerze albo robimy jakieś poddymki na discordzie. Moje zainteresowania kończą się na siłowni, bo w sumie to pracuję, trenuję i coś pogram na komputerze. Kiedyś miałem zajawkę na piłkę nożną i wstąpiłem do juniorkskiego klubu, lecz po 2 latach zrezygnowałem (nie te lata  XD).

- Piłka nożna to chyba ten sport, w którym większość chłopców od małego widzi się gdzieś w przyszłości, próbuje swoich sił. Czy Twoje zainteresowanie tym sportem zakończyło się wraz z końcem Twojej "kariery piłkarskiej"?

- Od małego grałem ale do klubu wstąpiłem w wieku 15 lat, no to jak pisałem wyżej nie ten wiek. A co do pytnia czy moje zainteresowanie się skończyło, to nie, od zawsze byłem kibicem Barcelony i do dziś większość meczów oglądam oraz śledzę ich poczynania.

- Śledzisz poczynania tylko FC Barcelony czy obserwujesz całą La Ligą? A może śledzisz resztę lig piłkarskich, np. Ekstraklasy czy Premier League?

- Tylko Fc Barcelonę. Polskiej piłki nie lubię, lecz czasem spojrzę na mecze Radomiaka, innych lig nie śledzę.

- Noo, z tym Radomiakiem to wyjścia nie masz, masz szczęście, że go śledzisz i szanujesz. 😎 Może zostawimy temat piłki nożnej, a przejdziemy do kolejnego, czyli nam wszystkich najbardziej bliskiego - tego komputerowego. Opowiedz nam, jak zaczęła się Twoja przygoda z cs'em, jak trafiłeś na naszą sieć?

- Zaczynając od początku, to kolega mi kiedyś pokazał cs'ka, spodobał mi się więc sam kupiłem i zacząłem grać. Wtedy bardzo rzadko grałem bo sprzęt nie pozwalał (chociaż wbiłem supreme na mm). Na sieć trafiłem przez ciebie, pamiętam, że szukaliście razem z Mateuszem (Extrema) kogoś kto ogarnie Discorda, a że ja kilka Discordów przerobiłem to pomogłem. W ogóle smieszna sytuacja, bo tak naprawdę poznaliśmy się na innej sieci gdzie byłem adminem a Extrema opiekunem, więc trochę czasu już sie znamy. My się poznaliśmy IRL i tak do teraz ciągnie się nasza znajomość.

- Przyciągnęłam Cię tu i tak tkwię razem w Twoim bagnie, ehh. Oczywiście żartuję. Apropo naszej znajomości, poznaliśmy się w cs'ie, potem spotkaliśmy się na żywo. Czy z kimś innym z internetu też powieliłeś taki schemat i się z nim zobaczyłeś? Może te osoby są z nami na sieci?

- Oczywiście, poznałem kilka takich osób i po jakimś czasie się spotkaliśmy, jutro właśnie jedziemy na kolejny wyjazd. Oni głównie przesiadują na discordzie, a na forum rzadko co się udzielają, ale discord to też część sieci, więc można ich zaliczyć. Jakiś czas temu przyszedł do nas na serwer użytkownik "shunsi", którego poznałem na innej sieci, kolega został z nami na dłużej i okazał się bardzo w porządku osobą, mieszka też stosunkowo nie daleko, mam nadzieję, że w przyszłości uda nam się spotkać i napić jakiś %%. Dzięki sieci jak i cs'owi poznałem bardzo dużo fajnych osób, z którymi mam kontakt do dziś. 

- Uwielbiam z tym suszim prowadzić wymianę zdań, zawsze oboje mamy wiele do powiedzenia. :kappa1: Mam nadzieję, że będziesz poznawał same pozytywne osoby w internecie i te znajomości faktycznie zostaną z Tobą na dłużej. Jeśli nie masz nic przeciwko, to przejdziemy do takiej delikatniejszej strony Ciebie. Masz w serduchu albo na oku jakąś pannę? Jesteś typem osoby, która w łatwy sposób mówi o swoich uczuciach, czy raczej ciężko się na to zdobyć?

- Kiedyś się dogadacie z szuszim, wierzę w to. Co do Panny to mam jedną na oku (wiesz kto XD), ale czy coś z tego wyjdzie, przekonamy się za jakiś czas. Jestem takim typem osoby, co nie mówi o uczuciach, bardzo ciężko ze mnie coś wyciągnąć, wychodzę z założenia, że sam sobie poradzę i jak to się mówi trzymam wszystko w sobie.

- Nie sądzisz, że to "tłamszenie uczuć" jest u Ciebie lub u innych posiadaczy tej cechy jest sporym minusem? Uważam, że ciężko jest budować relacje, czy to z kolegą, czy z dziewczyną, jeśli nie potrafimy rozmawiać o uczuciach. Może to wynik tradycji wychowania, która kiedyś mówiła, że "chłopaki nie płaczą" i to się w mężczyznach trochę zakorzeniło? Teraz czasy się zmieniają, dla mnie na lepsze, i chłopaki też mogą czuć się słabi, szukać pomocy czy pozwolić sobie na łzy. Co ty o tym wszystkim sądzisz?

- Też sądzę, że to "tłamszenie uczuć" jest minusem, może też dlatego nie znalazłem tej "jedynej", ale nie da się przestawić czegoś co robiłem od zawsze. Akurat mam takich przyjaciół, że od razu wiedzą, że coś jest nie tak i starają się pomóc oraz wspierają mnie bezgranicznie. Co do "chłopaki nie płaczą" masz rację, tak byłeś uczony od dziecka i teraz tak zostało. Oczywiście, że możemy czuć się słabi, szukać pomocy albo popłakać sobie, lecz tak jak wcześniej wspomniałem, wszystko odbija się z dzieciństwa.

- Mam nadzieję, że mimo tej cechy, zawsze będziesz wiedział, że masz na kogo liczyć i masz gdzie szukać pomocy! Dziekuję, że się przed nami otworzyłeś, może Twój pogląd zmieni też postrzeganie innych? Kto wie. A jeśli jesteśmy w kręgu tych wad/zalet, to dla równowagi skupmy się teraz na twoich 3 zaletach, uporządkuj je w kolejności - od tej, którą najbardziej lubisz. 

- Może zmieni, może nie, nigdy nic nie wiadomo. Wydaje mi się, że największą moją zaletą jest "lojalność", a zaraz za nimi stoją "pomocny" oraz "samodzielny".

- Ta pierwsza zaleta jest bardzo pożądana w tym świecie. Wbrew pozorom, nie jest tak dużo osób, które mogą się nią poszczycić. A jakie cechy z kolei Ty cenisz u innych ludzi, też na pierwszym miejscu stoją te same, co u Ciebie, czy zestaw może prezentuje się w nieco inaczej?

- U innych cenie podobne cechy, takie jak lojalność, szczerość oraz chęć do pomocy. No i takich przyjaciół mam. 

- Wiem Dawid, że czas goni, bo wyjeżdżasz jutro na wakacje i musisz się pakować, także przejdziemy do ostatniego elementu naszego wywiadu, do tzw. SHOTÓW, jesteś gotowy?

- Oczywiście, że jestem. Lecimy z tym.

- Plener czy domówka?

- Może być to i to XD

- Sos pomidorowy czy czosnkowy?

- Czosnkowy

- FIFA czy LoL?

- FIFA

- Lato czy zima?

- Lato

- Disco polo czy metal?

- Metal

- Dziękuję Ci bardzo za poświęcony czas, mam nadzieję, że nie zawiodłam Cię i dobrze Ci się ze mną rozmawiało. Chcesz na koniec kogoś pozdrowić?

- Dzięki również, no bywało lepiej XD, oczywiście żartuje. Pozdrawiam całą obecną jak i byłą administrację NGNW, prócz jednego delikwenta Dzigita! Pamiętajcie trzymajcie się i się nie puszczajcie! KC

Belka z linią (1).png

• Lubię 1
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 7

Mega dobry wywiad Weroniczka, Dawid to superancka osoba. Fajny kontent według mnie pozdrawiam panią tedaktor Weronike nazwiska nie powiem oraz porządnego właściciela który trzyma tutaj porządek Extrema oraz naszego uczestnika wywiadu Dawidka <3 Pozdrawiam również adminów, opiekunów naszej sieci i Bzyczusia oraz niemca Mista :leonardo: :pepe_heart:

Edytowane przez Adrahil
  • Haha 1
  • Uwielbiam 3

• Właściciel

No i ja szanuję, że ktoś jeszcze oprócz mnie nie lubi polskiego futbolu XDD wszyscy szanujemy tylko Radomiaka z wiadomych względów :kappa2:

Bardzo elegancki wywiad, gratuluję obu stronom - Dawidkowi za wytrwanie, a Werce za przeprowadzenie :kekw2:

• Haha 2
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
OCCL22p.jpg

• Werka. zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl