Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Unban (nick ggggg)

gggggg

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: ggggg

2. SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199538299262/

3. Nick admina banującego: progress

4. Data/mapa: 10.08.2023r. / Mirage

5. Serwer: steam://connect/51.68.135.106:27015/

6. Opis sytuacji: Dzień dobry, dostałem bana za multi cheat jednak nie używałem w tamtym momencie żadnych cheatów. Ten permanentny ban którego dostałem nie słusznie domyślam się, że jest za headshota przez smoke'a. Nie wiem jak ta moderacja to sprawdza ale jeden fartowny strzał to nie cheat. Wiem było to podejrzane, ale słyszałem go jak podchodzi do ticketa i strzeliłem. Według mnie ban został nadany nie słusznie lub omylnie. (Konto nowe bo smurf by grać z kolegą) Pozdrawiam.

SteamID STEAM_0:0:789016767

Twój ban nadany przez twoja akcje ze smokiem, lecz twój styl grania raz jak strzelasz jest też dużym faktorem.
Oczywiście ze nowe konto, które ma 20 godzin będzie zbudzać podejrzenie czy ma cheaty, czy nie I to tez jest mały factor w banie, ale nie banujemy za to ze ktoś ma nowe konto.

6:08-12 Lucky Headshot?
6:52-55 Stop shoot I instant headshot
8:25 Wallbang smoke
9:05 Celownik ci się kleji na głowę
10:55 Celownik ci chce iść na heada
19:42 Lady TriggerAimbot
26:00-26:03 Celownik ci dalej chce iść na glowe, ale lipa
32:25 Nice klejka

Steam Profil
Steam member since: 09/08/2023
Member for: 20 hours

http://870514.node27.pukawka.pl/dem-de_mirage-1691651360-1691653373.zip

Edytowane przez progress
Highlight SteamID

Co ty gadasz XD na prawdę gościu ty nie wiesz co piszesz. Równie dobrze mogę każdą twoją najlepszą akcję wziąć i skomentować jakbyś czitował. Celownik mi na głowę nachodzi bo tam celuję i jaki trigger aimbot co ty piszesz człowieku weź się ogarnij. A możliwe że celuję na głowę jak peekuje bo tak to robię celuję tam gdzie może być. Pozdrawiam.

Edytowane przez gggggg
EXTREMAAAAA,

Rejestrując się zaakceptowałeś regulamin, a ten mówi, abyś nie komentował swoich tematów w odwołaniach, podaniach. #pisemne

• Właściciel

6:18 +

6:52 +/-

8:25 nie no, słyszał strzał z deagle, to tam wcelowany i stał, minus

10:55 + celownik to ci lata jak powalony

13:45 czemu nie skanowałeś drewna wiedząc, że tam jest tylko czekałeś na tego ze schodów, mimo, że go nie słyszałeś?

15:02 znowu pokaz skoków celownika, jak kampił na drewnie

15:57 lucky? no dziwnie takie +/-

16:30 biegłeś na skrócenie? czy o co tu chodzi? bez sensu akcja, wywalony za 0

18:25 znowu skaczący celownik

19:25-19:45 - no te venty to nawet i niech dobry strzał będzie, ale to potem na enemy przy oknie? tam celownik jest 10 cm od głowy, a jest headshot + skok celownika

20:31 pierwszy normalny czysty kill

25:55-26:01 nie no pokaz skakania, a chwilę wcześniej ledwo zabity z CT w oknie

Nie wiem, grasz dziwnie. Shiftujesz gdzie nikogo nie ma, gdzie są enemy lecisz na pełnej (np. akcja na BS A). Dla mnie odrzut.

• Uwielbiam 2
OCCL22p.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl