Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

UBT CS2 - paterovsky v2

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Patryk
2. Wiek: 26
3. SteamID: STEAM_0:0:712150027
4. Staż na forum i serwerach: Od 29 lipca wraz z przyjściem ekipy jak i serwera Only DD2 [#1]
5. Znajomość SourceBans [0/6]: 5/6
6. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum? Myślę, że około 2-3h 
7. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Posiadam duży bagaż doświadczeń i wiedzy z mojej historii pełnienia rang na poprzednich sieciach na których siedziałem i chciałbym po prostu w większym stopniu wspomóc tą sieć niż tylko jako admin TS3 oraz UBT 1.6, coś niecoś potrafię co pokazałem w dziale UBT i bym to kontynuował jednak wiadomo jak jest póki co z demami.

@  damie  czekam na Ciebie. 

PS: Podanie skopiowane z mojego wcześniejszego, (które pisałem 22 stycznia), bo nie uważam, abym coś więcej musiał tutaj dodawać jako "legenda tego sportu" :kappa2:

https://ngnw.pl/topic/6372-ubt-cs2-paterovsky-v2/

Na TAK, albo chociaż za okresem próbnym.

+ Co do pełnienia jakiejkolwiek funkcji, Patryk jest osobą co daje od siebie zawsze 110%.

+Jako, iż pełnie z nim tą samą rangę na forum, Paterek nigdy mnie nie zawiódł. Dobra współpraca u tego pana to coś, czego nie da się opisać, myślę, że dobrze się by dogadał z ekipą UBT CS2. 

+ Posiada wszystkie ważne cechy, których UBT potrzebuje. ( Nie muszę ich wymieniać, każdy członek UBT powinien je znać.)

+ Doświadczenie też ma spore i tu mowa o CS 2...

Ja bym dał mu demka do rozpiski jeśli ktokolwiek w niego wątpi, jestem pewien, że zdałby je na 100 procent. ^^

• Lubię 1
https://ngnw.pl/topic/6372-ubt-cs2-paterovsky-v2/#findComment-22779

Doświadczenie i SB jest u ciebie jak najbardziej na +
lecz jedna rzecz nie pozwala mi dać w twoim podaniu na tak - to że nie grasz żadnych serwerach cs2 (na naszej sieci) o ile w ogóle
Więc wybierając pomiędzy dwoma podaniami jednak bardziej jestem przekonany do @ divine którego dłużej znam i miałem już z nim większą styczność, a nie wiem jak współpracowałoby się z tobą.
Dlatego jestem na NIE

• Uwielbiam 2

image.png.d2a76a0990e099254df7fc0b7ec571a0.png
image.png.c9ca7ba9c82611b043b92b964d3c931a.png

https://ngnw.pl/topic/6372-ubt-cs2-paterovsky-v2/#findComment-22807

• Opiekun UNBAN™ CS2 & CS:GO

A więc tak. 

Jeżeli chodzi o twoje + to na pewno doświadczenie i znajomość SB jest u ciebie na wysokim poziomie, ale to nie wystarczy aby dać w twoim podaniu na tak. 

Mam pewne obawy co do twojej aktywności na serwerach cs2, nie widziałem ciebie nigdy na żadnym z serwerów na naszej sieci. Sam w poprzednim podaniu pisałeś, że CS2 posysa i dlatego w niego nie grasz, UBT CS2, który nie gra w CS2, dziwnie to brzmi.

Myślę że wybierając pomiędzy wami to postawiłbym na @ divine  ponieważ znam go dłużej i już nie raz z nim współpracowałem, a nie wiem jakby wyglądała współpraca z tobą, często wymieniamy się spostrzeżeniami, czy radzimy się siebie nawzajem, do tego potrzebny jest dobry kontakt + nie wiem jak u ciebie ze znajomością nowych czitów skoro nie grasz w CS2.

Jestem na NIE 

• Lubię 1
  • Uwielbiam 1

KIRO_TO.png

https://ngnw.pl/topic/6372-ubt-cs2-paterovsky-v2/#findComment-22810

Twoje podanie zostało odrzucone!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją - zgłoś ten post.

Informacja przypięta przez IdoB,

Twoim dużym plusem jest doświadczenie jak i znajomość SB.
Wiek również działa na Twoją korzyść.
Natomiast dwie rzeczy działają tutaj na Twój minus, mianowicie z tego co widzę nie grasz u nas na serwerach, a przynajmniej nie byłem w stanie znaleźć nikogo z Twoim nick'iem.
Drugim ważnym aspektem jest to, że zarówno Space jak i Kiro byli bardziej przychylni co do podania divine, a bardzo zależy mi na dobrej atmosferze i współpracy wewnątrz ekipy.
Stąd moja decyzja o odrzuceniu podania.

• Uwielbiam 2

.

https://ngnw.pl/topic/6372-ubt-cs2-paterovsky-v2/#findComment-22814

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?