Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

[#2] Wywiad - EXTREMAAAAA

Werka.

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

T2WadCm.png

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie w kolejnym wywiadzie, dzisiaj moim gościem był nasz szefito, czyli @  EXTREMAAAAA
Zapraszam do czytania wywiadu i komentowania!

Kolor biały - ja 
Malinowy - Mateusz

Belka z linią.png

- Witam Prezesa, cieszę się, że znalazłeś czas, aby dać się trochę lepiej poznać innym użytkownikom i udzielić mi wywiadu. Mam nadzieję, że fajnie spędzisz czas opowiadając o sobie.

-  Witam Podwładną! Znaczy naszą piękną i wspaniałą globalną moderator, redaktorkę naczelną i mógłbym tak wymieniać i wymieniać... zaczynajmy!

- Ten to od razu wie jak kogoś zbajerować... Nie zdziwię Cię raczej, jak poproszę abyś opisał swoją SKROMNĄ osobę w kilku zdaniach?

- Skromna 24 letnia persona, zamieszkująca malownicze miasto na północy województwa Podlaskiego. Fan Counter-Strike'a, FIFY, comiesięcznej wypłaty, fajnych użytkowniczek sieci... znaczy samochodów no i oczywiście właściciel jednej z najlepszych sieci CS:GO w Polsce (przynajmniej dla jej społeczności)! :kappa1:Cóż więcej mówić, jest wspaniale!

- Skoro zacząłeś nam opowiadać o tej sieci to powiedz, jak zaczęła się przygoda z CS'kiem.u Ciebie i skąd się zrodził pomysł na stworzenie swojej własnej?

- A kto tam pamięta, jak ona się zaczęła... może i na informatyce w szkole, nie pamiętam. Pomysł sam w sobie pojawił się już dawno, ale po pewnej odmowie, o której niektórzy wiedzą zdecydowaliśmy się z @  damie otworzyć własną sieć i pozostać niezależni. Patrząc na to, jak dobrze nam idzie i na jak dobrych ludzi trafiliśmy, czy to przy nawiązywaniu współprac, czy po prostu w jakichś zleceniach - żałuję, że stało się to tak późno.

- Skąd się znasz z Damianem? Jak postanowiliście dobierać sobie ludzi? Była jakaś selekcja, jakieś zapytania czy ktoś by chciał dołączyć do waszego projektu czy ludzie może "sami przyszli"?

- Z Damiem znamy się długo, taka typowa internetowa znajomość, bo na początku graliśmy razem, czy to mmy, czy po prostu po serwerach. Z czasem jakoś nam się drogi rozeszły (m.in. przez moją roczną lub prawie roczną przerwę), aż do poprzedniego roku, kiedy odnowiliśmy kontakt i postanowiliśmy otworzyć coś swojego. Może nie widać jego zaangażowania tak bardzo, jak mojego w sieć, ale on bardzo dużo pracuje i w wolnej chwili naprawdę robi rzeczy, których na forum w tematach czy postach nie widać. A z ekipą.. no spora część to ekipa OM#1 z poprzedniej sieci, na której byliśmy no i Ci ludzie też odeszli z biegiem czasu. Przy tworzeniu NGNW.pl padło hasło i niektórzy przyszli sami z siebie, a jeszcze innych przyciągnęła obecna ekipa i tak to mamy już blisko 400 użytkowników na NGNW. 8)

- Piękna historia, oby ta przygoda trwała i trwała. Nie boisz się trochę o serwery w dobie nadchodzącego CS2? Można zauważyć ogólne spadki w liczbie graczy, trochę Cię to demotywuje czy raczej napędza do dalszej pracy i zachęcania do pozostania/odwiedzenia forum po raz pierwszy?

- Szczerze? Obawiałem się, że ta śmieszna "open beta" dla Counter-Strike 2 pochłonie sporo graczy, ale wcale tak nie jest. Mirage i 5vs5 #1 są pełne, kiedy to piszę, więc liczmy na to, że beta potrwa jak najdłużej - na razie nic nie wiemy o serwerach, jak będą, czy w ogóle będą. A w internecie swoimi dokonaniami w kwestii serwerów społecznościowych, tych prywatnych, a nie od Valve działa jedna osoba, no to niestety nie wróży dobrze, jeśli CS2 ma wyjść z końcem września. Czy mnie to demotywuje? W żadnym wypadku, to nowe wyzwanie. Jasne, że wolałbym otwierać kolejne serwery w CS:GO patrząc na rozwój naszych obecnych i możliwości, jakie mamy, ale trzeba iść do przodu, a CS2 tym jest w naszym świecie i miejmy nadzieję, że to będzie koniec końców zmiana na lepsze. Choć przyznam... pograłem w tej becie 2 godzinki jakoś, to raz, że trzeba mieć już lepszy komputer, a dwa... na razie mnie do siebie nie przekonuje.

- Ja jeszcze nie odpaliłam cska 2, więc powstrzymam się z opiniami. XDDD Może zostawimy już kwestie forumowo-gejmerskie, bo od tej strony większość Cię poniekąd zna, a przejdźmy do "prywaty". Co robisz, czym się zajmujesz na co dzień?

- Większość wie, czym się zajmuje; pracuję na pięknej, polskiej kolei, gdzie odpowiadam za prowadzenie ruchu pociągów, wiele mówić o tym nie mogę, więc i na tym chyba zakończę. Pracuję tu od niedawna, nieco ponad pół roku i polecam każdemu pracę w systemie dwunastogodzinnym, nie pamiętam, kiedy ostatnio miałem tyle czasu w życiu prywatnym, co teraz. xD

- Ale na grę ze mną nadal nie masz...:kappa1: Myślisz, że ta praca to ta już jedyna, na zawsze? Wiem, ile czasu i nerwów poświęciłeś na naukę, aby zdobyć ten fach, ale człowiek zmiennym jest, stąd moje pytanie.

- Nie proponujesz mi jej, a ja zgrywam niedostępnego. :pepe_ez: Czy na zawsze? No raczej tak, ścieżka rozwoju jest jasna i przede wszystkim można iść w górę, a dwa, co powtarzałem od dawna - jest to praca państwowa; kryzys, załamanie rynku - jakoś będzie, nie obawiam się czy dostanę wypłatę, czy nie, a stabilność to bardzo ważny fundament życia.

- O tak, a wyższe stanowisko = wyższa pensja :300iq:.Oprócz potrzeby stabilizacji, jakimi wartościami kierujesz się w życiu? Co u Ciebie jest fundamentem?

- Nie ma co się oszukiwać, każdy w pracy dąży do coraz większych zarobków, niestety taki mamy system. Tym, czym się kieruje jest też fundamentem i składnikiem, którego wymagam lub który po prostu mają moi bliscy; zaufanie, bezpośredniość, otwartość, zaangażowanie - na tym można budować relację, to są jej podwaliny. Cała reszta to już wtedy miły dodatek do niej.

- Jeśli ktoś nie ma poszczególnych elementów, które wymieniłeś, jest w stanie zbudować z Tobą chociażby koleżeńską relację? Jesteś otwarty na poznawanie nowych osób czy zamykasz się na innych?

- A wyobrażasz sobie stworzenie relacji bez zaufania do drugiej osoby, czy bez jej zaangażowania w relację? Ja nie, szkoda czasu na chwilowe relacje, bo lubię poznawać nowych ludzi, jednak dobrze jest wiedzieć, komu warto poświęcić czas, a kto jest dobrym znajomym na wspólnej domówce, ale tylko do kieliszka.

- Nie no Mati, rację masz. W poprzednim wywiadzie pytałam Dawida o jego wady i zalety, wybierz po 3 z każdej kategorii. No, chyba że nie masz wad, to odpada Ci jedna kategoria. :kappa1:

- Zalet, to mogę wymienić nawet więcej, ale skoro muszę tylko 3 to są to: lojalność, oddanie sprawie (mam tu na myśli, że jeśli powiem "tak, wchodzę w to" to robię to na 100% i bez wymówek, zdecydowałem się - zrobię to do końca), uczciwość - bo wydaje mi się, że nikogo nie skrzywdziłem żadną decyzją czy na sieci, czy też nikt nie został oszukany, bardzo szanuję opinię o mnie i chcę żeby była, jak najlepsza. Wady? Brakuje cierpliwości, kiedy przelewa się czar goryczy bywam dość ekspresywny, trzecią wadę może dopowiedzieć każdy we własnym zakresie, bo każdy zauważy zapewne inną.

- Twoje zalety da poszukiwane u większości ludzi, to też takie fundamenty, o których rozmawialiśmy już wcześniej. Fajnie, że zdajesz sobie sprawę z ich posiadania, niektórzy nie mają takiej pewności siebie jak Ty - bije ona od Ciebie. Czy Twoje wady, np. nadmierna ekspresywność wprawiły Cię kiedyś w kłopoty? Niechciane sytuacje/konflikty?

- Może nie tyle w kłopoty, co w jakąś sytuację, gdzie mogło dojść do rękoczynów, ale zwykły udawało się zakończyć konflikt merytorycznie, rozmową - do czego wszystkich zachęcam, agresja nie musi wygrywać. :kekw2:

- No no Mati, chyba wszyscy wiedzą, że cicha woda brzegi rwie hehe. Jeśli chodzi o Twoje zainteresowania, to są typowe dla faceta (feministki płakały jak to czytały), mam tu na myśli motoryzacja czy piłka nożna, a może jest coś nietypowego, czym możesz się pochwalić?

- Piekło mężczyzn, dokładnie. Nie ma tu nic wyróżniającego w zainteresowaniach; furki, piłka nożna i fan jedynej słusznej części Manchesteru, zgodnie z przyśpiewką: hello, hello we are the Busby Boys, hello, hello we are the Busby Boys! and if you are a City fan, surrender or you’ll die, czy jakoś tak... Niczym więcej się nie wykażę; w weekend fajnie się spotkać ze znajomymi, czasami coś wypić, czy po prostu wymulić z domu, jak to zarapował Jon Lajoie - I'm just a regular everyday normal guy, nothin' special 'bout me motherfucker, także co dodawać więcej, a w wolnym czasie współprowadzę sieć, a więc jestem spełnionym człowiekiem! :pepe_ez:

- To kiedy zarapujesz coś na discordzie? NGNW CZEKA! A tak poważnie to byłeś już na meczu MU skoro jesteś ich kibicem?

- Raczej nigdy, ze mnie raper, jak z Ciebie strongman xD nie byłem, wątpię, że będę, ale była kiedyś taka akcja ze streamem z Old Trafford i była zachowana perspektywa kibica z trybun, połowicznie więc byłem. :kekw2:

- Jeśli chodzi o polskie boisko to śledzisz piłkę nożną? Kibicujesz jakiemuś klubowi? Dobrze się zastanów nad odpowiedzią...

- I tak i nie, ale każdy kto mnie zna doskonale wie, że ja i rodzimy futbol =/= miłość. Jakąś sympatią darzę Raków Częstochowa... i oczywiście najlepszą drużynę z zielono-bialymi barwami - Leg... hatfu Radomiak Radom!

- A oba kluby pasują kappa. Skoro rodzimego futbolu nie wspierasz to jak to jest z naszą reprezentacją? Co sądzisz o ostatnich sytuacjach z nią związanych, jej grą, aferami PZPN?

- A cóż można sądzić o naszej reprezentacji, która od Euro 2016 jest w stałym regresie. Zmiana miotły daje chwilowy efekt, zaraz wszystko wraca do normy. W dodatku prezes PZPN na miarę Grzegorza Lato, afera aferą pogania, tylko nie chodzi naj#bany, że tak brzydko powiem. Nie doceniałem Zibi Bońka, a teraz bardzo za nim tęsknie, bo za jego kadencji mieliśmy najlepsze lata w futbolu od pamiętnego 3. miejsca na mistrzostwach świata, które też zdobyliśmy z nim w składzie. Boniek = sukcesy, Kulesza = afery. Możemy więc razem z panem skorumpowanym będącym na ostatnim meczu naszej reprezentacji zaśpiewać: za zu zi za zu zaj!

- Kurcze, mam to samo z Bońkiem, on trzymał za swojej kadencji ten PZPN "za mordę", że tak się określę. Przykro się na to patrzy, bo to jednak reprezentacja naszego kraju na arenie międzynarodowej, dramat. Oglądałeś wywiad Roberta Lewandowskiego, który wywołał niedawno spory szum i sporo kontrowersji?

- No niestety, równia pochyła. Wywiad spróbowałem obejrzeć, ale jest dla mnie strasznie rozlazły, coś wyłapałem, ale na szczęście po internecie, czy to Twitterze, czy Tiktoku latają fajne urywki najlepszych pytań i odpowiedzi Roberta... no i stawia to repkę, czy PZPN w złym świetle mimo wszystko. Wydaje mi się, że jednak dobrze, że ten wywiad ujrzał światło dziennie. Lewandowski ma już 35 lat i może zacząć to opowiadać, tym bardziej, że najprawdopodobniej zakończy karierę reprezentacyjną po najbliższych ME. Szkoda w tym jego, Zielińskiego, Szczęsnego, bo długo nie będziemy mieli, tak klasowych zawodników, a nikt nie potrafi ich wykorzystać i skleić tej drużyny do kupy, nawet Fernando Santosz.

- Myślę, że tutaj mało kto jest w stanie coś zmienić. Wspomniałeś o tiktoku i Twitterze, która platforma jest dla ciebie lepsza, wygodniejsza? A która wydaje ci się, że niesie więcej szkody niż pożytku?

- Pytanie w stylu, czy wolę CS 1.6 czy CS:GO... ale dobra! Ja wolę Twittera, szybkie informacje, bezkompromisowe potyczki słowne pozbawione jakiejś politycznej poprawności, to nie Facebook, gdzie na grupie motoryzacyjnej za napisanie "pedał hamulca" dostaniemy strike albo bana na 7 dni. Mimo wszystko TikTok to fajny zapychacz czasu, używam go w sumie tylko w pracy. Żadna nie niesie więcej szkody, niż pożytku, jeśli używamy social mediów w sposób racjonalny. Fakt, faktem na Twitterze można spotkać nieco mocniejsze zdjęcia, czy filmiki, no ale zawsze możemy ustawić sobie filtr, a algorytm oznaczy zdjęcie, że może naruszać nasze uczucia, czy powodować odrazę. Wszystko jest dla ludzi.

- Pamiętam, jak hejtowałeś tiktoka, zmieniłeś zdanie co do niego po tym, jak stworzyłeś tam konto naszej sieci, by je promować? Lubisz obrabiać tam filmy czy to dla ciebie strata czasu, ale w viral idzie, więc idziesz trendami?

- Znaczy no zaczęło się to dzięki i przez to, że założyliśmy sieciowego Tiktoka, więc ot taka historia. Czy ja lubię te filmy obrabiać? Na ten moment odpowiedź brzmi nie, trochę ograniczał mnie komputer, a to powodowało nerwy, więc filmy wychodziły nieco prościej zmontowane. Teraz kiedy mam nowy podejdę na świeżo do tematu i spróbuję coś ciekawego stworzyć.

- Wszyscy zatem będziemy czekać na efekty. Dużą wagę przykładasz do sprzętu, na którym pracujesz? A może masz podejście bardziej "byle chodziło i będzie git"?

- No dostanie bety CS2 pokazało, że "byle chodziło" niestety się nie sprawdza :kekw2: stąd zmiana. No mimo wszystko, fajnie mieć w dobrym stanie rower, żeby przerzutki działały i komputer, żeby jakieś grafiki sieciowe, czy przy serwerach, czy właśnie tiktokach robić w komfortowych warunkach, bez jakichś zbędnych nerwów. Więc no chyba tak, sprzęt w tym przypadku ma znaczenie.

- Auto też jest fajnie mieć w dobrym stanie. Chciałbyś się pochwalić czym jeździsz, dlaczego akurat ten model, ta marka? Posiadanie fajnego, dobrego auta to chyba cel każdego mężczyzny, zwłaszcza wam zależy na tym, aby spełnić swoje motoryzacyjne marzenie i jeździć czymś, co wam do tej pory spędzało sen z powiek, czyż nie tak? Hahah

- Dupę wożę ostatnio częściej pociągiem niż samochodem, ale no dobra. Renault Talisman 2017 rok w sedanie, jak wygląda, każdy może sobie sprawdzić w Google. To na pewno samochód, który po półtorej roku od zakupu nadal cieszy oko, ale na liście aut spełniających marzenia mam jeszcze Megane 3 RS, ale to małymi kroczkami, być może na początku następnego roku. :pepe_okey:

- Trzymam kciuki, obyś nie skończył w tej RS'ce jak niektórzy, czego Ci absolutnie nie życzę. Panie Prezesie, będziemy zbliżać się do końca wywiadu, a więc przejdziemy do Shotów. Jesteś gotowy? :pepe_cute:

- Ganiać się trzeba po autostradach i torach, a nie po mieście! W nocy po mieście to można robić cruisin' jak nawinął Taco lub jak nawinął Tede just cruising i chillin. :kappa2: Skoro musimy kończyć, to kto jak nie ja, jestem gotów!

- Kawa czy herbata?

- Cappuccino z dodatkiem kawy

- Cola czy cola zero?

- Wszystkie napoje zawsze: ZERO

- Brunetka czy blondynka?

- BRU-NET-KA!

- Schabowy czy mielony? :kappa1:

- Mielony! 

- Wschód czy zachód słońca?

- Zachód :twitchunity:

- I takim oto sposobem dobrnęliśmy do końca naszej rozmowy. Było mi bardzo miło z Tobą porozmawiać (dzień, jak co dzień), ale mam nadzieję, że forumowicze poznają Cię choć trochę od tej drugiej strony. Chciałbyś na koniec coś powiedzieć, kogoś pozdrowić?

- No my to się nagadamy codziennie, ale nie codziennie mogę udzielić wywiadu! Dziękuję również i pozdrawiam wszystkich zaangażowanych w rozwój sieci! :serduszka:

Belka z linią (1).png

Edytowane przez NiGeeeL
  • Uwielbiam 7

Ciekawie się go czytało dobry wywiad wersow, znamy się trochę z Mateuszkiem już więc wiem że jest super personą. Fajnie jest się dowiedzieć czym szefito się wozi :kekw2:

Pozdrawiam cieplutko! 

• Uwielbiam 2

• NiGeeeL zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl