Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Podanie na Moderatora - paterovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Patryk
Napisz coś o sobie: Jak już wyżej wspomniałem, mam na imię Patryk, mam 26 lat i pochodzę z okolic Lubina (Dolny Śląsk) nie mylić z Lublinem (Lubelskie). Górnik, który lubi to co robi, spełniając się zawodowo pod ziemią jako ślusarz mechanik. Jestem osobą stosunkowo młodą, potrafiąco pracować w zespole, energiczną, rzetelną oraz skrupulatną w tym co robi, otwartą na ludzi, która łatwo nawiązuję nowe kontakty jak i chętnie służy pomocą, gdy tylko ktoś mnie o to mnie poprosi. W wolnym czasie spotykam się ze znajomymi, gram w różne gry, oglądam filmy/seriale jak i ćwiczę na siłowni.
Staż na forum: Konto od 29 lipca 2024, z małą prawie dwumiesięczną przerwą.
Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum? W wolnej chwili odpalam przeglądarkę i zaglądam na forum by sprawdzić co się dzieje, czy to z komputera lub telefonu. Na pewno dużo czasu, około 2/3h w górę. 
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: Ortografię mam mocną, śmiało mogę dać 9/10, do interpunkcji 7.5/10.
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Podchodzę do swoich obecnych obowiązków sumiennie i na spokojnie, ciężko mi narzucić presję. Na forum nigdy nie sprawiałem problemów (1 warn/ostrzeżenie) za niewinność, staram się w miarę możliwości pomagać użytkownikom o ile takiej pomocy oczekują. Może nie piszę w swoich wypowiedziach esejów, ale są proste i klarowne. Uważam, że moje ewentualne zdobycie rangi będzie stanowić wartość dodatnią do obecnej ekipy moderatorskiej/administracyjnej oraz jestem zaznajomiony z częścią narzędzi moderatorskich ze względu na rangę UBT i używam ich codziennie podczas wykonywania pracy w dziale.

https://ngnw.pl/topic/6928-podanie-na-moderatora-paterovsky/

Nie wiem, nowy jestem. Ale tu śmierdzi mi, na skamerkiej stronie był p4tern czy jakoś tak. Ja jestem na nie. 
moje zdanie pozdro 🫡

1/ słaby staż 

2/ dwa miejsca, ub, moderator. Ciężko ogarnąć dwa stanowiska. 
3/ jak masz być tu tylko dla rangi to poco to? Napisz list motywacyjny dlaczego tak a nie inaczej .

Edytowane przez Koles Git

Ostrzeżenie przypięte przez  EXTREMAAAAA, (edytowane)

Jeżeli wypowiadasz się w podaniu, podaj co najmniej 3 argumenty, dlaczego jesteś na tak, lub na nie. Zakazuje się bycia tzw. "neutralem",  popraw post.

• Haha 9
  • Uwielbiam 1
https://ngnw.pl/topic/6928-podanie-na-moderatora-paterovsky/#findComment-26030

• MLK. zmienił(a) tytuł na Podanie na Moderatora - paterovsky

Moim zdaniem, jako iż nie ma moderatorów bo zostały rozdane awanse mysle ze mozna dać szanse - Na tak

• Konto od 29 lipca 2024, aktywny użytkownik >> [PLUS]
  • Wiek to na plus 26 lat >> [PLUS]
  • Czas poświęcany forum: ok. 2–3h dziennie >> [PLUS]
  • Znajomość ortografii: 9/10, interpunkcji: 7.5/10 >> [PLUS]
  • Sumienny, rzetelny i pomocny dla innych użytkowników >> [PLUS]
  • Doświadczenie z narzędziami moderatorskimi (UBT) >> [PLUS]
  • Kandydatura wygląda obiecująco i może wnieść wartość do ekipy >> [PLUS]
  • Małe doświadczenie stricte moderatorskie na forum (choć UBT to częściowo rekompensuje) >> [MINUS]

Edytowane przez WMP
  • Lubię 2

Masz pytanie lub problem z czymś? - Napisz do mnie w wiadomości prywatnej na forum lub discord: devvy_1

https://ngnw.pl/topic/6928-podanie-na-moderatora-paterovsky/#findComment-26064

• RENEGAT

Jako świeżak pozwolę sobie dorzucić swoje trzy grosze: 

- podanie napisane na prawdę bardzo słabo, tak nijako

- 1 warn nawet za niewinność to i tak warn, słaby przykład dla innych 

- styczność z narzędziami moderatora jako-tako masz, ale powątpiewam w to, że udźwigniesz ciężar rozstrzygania ewentualnych sporów 

- sprawdziłem Twój czas spędzony online w poprzednich 5 miesiącach i nie wynikają z tego "2-3 godziny w górę" dziennie  

image.thumb.png.8d9ed08b3339a150a0a0723b0fb5e4c1.png

image.thumb.png.95a7e6d16e04c924ff41eeb478267479.png

image.thumb.png.a2f3551d369202d720677c61dd714028.png

image.thumb.png.77c6ca4675c10a6da9aecd87d0e448ab.png

image.thumb.png.2bccb70f1532dabf05b4ec45776bdb57.png

Reasumując:

no-nope.gif

Edytowane przez Jax Teller
  • Wow 1

spacer.png

https://ngnw.pl/topic/6928-podanie-na-moderatora-paterovsky/#findComment-26087

• VIP

Jestem na duże Tak 

+ Aktywnoiść  spora 

+ Ma Duże chęci do pomocy jako Moderator ma doświadczenie ma rangeę  poważną i myślę że da sobie radę na posadzie Moderatora 

+ Podanie  ładnie napisane zwieżle  i na temat i zawsze można zabrać ale uważam że można dać  zaufanie do kolegi Patryka i niech się sprawdzi a może to będzie strzał w 10 :)  

+ Wiek  

+ Znana osoba i każdy kto zna to wie  jaki jest osobą :)  nikt nie jest idealny  niech się wykarze na posadzie :) 

Powodzenia i Pozdrawiam 

Edytowane przez Pietrek90
  • Lubię 2
  • Haha 1
https://ngnw.pl/topic/6928-podanie-na-moderatora-paterovsky/#findComment-26094

Jestem za okresem próbnym.

+ Zawsze dajesz z siebie wszystko pełniąc jakąkolwiek funkcje, współpracuje z Tobą od roku jakoś i nie zawiodłeś mnie jeszcze ani razu. 

+ Długi staż na forum, co prawda nie jesteś może cały czas online, ale widzę, że często odpalasz stronkę, po prostu jak nie ma co robić to chodzi sobie w tle, tak samo u mnie.

+ Raczej nie zrezygnujesz po miesiącu, jesteś osobą godną zaufania.

+ Nie masz tak zwanego "kija w dupie", także nie odbije Ci od dodatkowego kolorku. U nas na serwerze podchodzisz do graczy z indywidualnością jak i bezstronnością co pokazuje, że jednak raczej powinieneś dać sobie radę z rozwiązywaniem sporów na forum.

- No jednak ten warnik, nie powinno to mieć w ogóle miejsca, ale myślę, że każdy ma prawo mieć dodatkową szansę.

• Lubię 2
https://ngnw.pl/topic/6928-podanie-na-moderatora-paterovsky/#findComment-26168

Proste, że tak

+Aktywny, nie nabija postów, tylko wypowiada się tam gdzie powinien

+Ogarnięty, co pokazuje jak dobrze sobie radzi jako członek UB TEAM, nie uważam, że nie da rady połączyć to z funkcją moderatora

+Interpunkcja oraz ortografia na wysokim poziomie

+ Wiek.

• Lubię 2

2pacgify.gif.27fd2b1352831007707aaf3be6d76141.gif

https://ngnw.pl/topic/6928-podanie-na-moderatora-paterovsky/#findComment-26206

• Legenda

Twoje podanie zostało przyjęte!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją - zgłoś ten post.

Pozytywna wiadomość przypięta przez Werka., (edytowane)

Podanie przyjęte na okres próbny wynoszący 2 tygodnie. Skontaktuj się ze mną na priv na Discordzie. Ranga zostanie nadana po odbyciu rozmowy.

• Lubię 4
  • Uwielbiam 2
https://ngnw.pl/topic/6928-podanie-na-moderatora-paterovsky/#findComment-26351

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?