Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Coś się kończy - Coś zaczyna! - ŻEGNAM!

Rekomendowane odpowiedzi

logo_normal.webp.6b4bf18d1f817b236c51909f1db86a11.webp.51bfd05975503f1bb1a1b0d4335ca9ea.webp.b13d6355be0843660c709b9d39c0d270.webp

Chciałbym poinformować wszystkich, że z dniem dzisiejszym rezygnuję z pełnienia funkcji Opiekuna serwera Zombie Plague Mode, oraz odchodze zz Counter Strike;a Nie jest to decyzja łatwa, bo ten projekt, cała społeczność i ludzie, których tutaj poznałem, naprawdę wiele dla mnie znaczą. Spędziłem tutaj kawał swojego czasu, poświęciłem dużo energii i serca i wiem, że nie był to czas stracony. Niestety, obecna sytuacja prywatna wymaga ode mnie skupienia się na innych rzeczach przede wszystkim na mojej mamie, która zmaga się z poważnymi problemami zdrowotnymi i potrzebuje mojej obecności. Do tego dochodzą codzienne obowiązki, przez co nie mogę w pełni realizować tego, czego oczekuje się od osoby na takim stanowisku. Mimo wszystko, zanim odejdę z tej roli, chciałbym zostawić po sobie kilka słów wdzięczności bo nie wyobrażam sobie odejścia bez podziękowania każdemu, kto miał wpływ na moją przygodę tutaj.

👉 @ LypSeN  oraz @ Lolek  – wielkie dzięki dla Was obu jako właścicieli całego serwera. To Wy byliście fundamentem tego wszystkiego. Dziękuję Wam za piękne czasy, za to, że zawsze znajdowaliście rozwiązania, kiedy coś się sypało, i że nigdy nie brakowało Wam pomysłów na rozwój. Wprowadziliście wiele nowości, które zmieniły serwer na lepsze i sprawiły, że ludzie chcieli tutaj grać. Dla mnie osobiście to ogromny zaszczyt, że mogłem z Wami współpracować i być częścią tej ekipy.

👉 Administracja NGNW/Csowicze – każdy z Was to kawał tej układanki, bez której nic by nie działało. Dzięki Wam atmosfera w administracji była zawsze wyjątkowa. Mogłem liczyć na pomoc, wsparcie i dobrą radę, kiedy tego potrzebowałem. To właśnie Wy sprawialiście, że nawet najtrudniejsze sytuacje można było obrócić w żart i wyjść z nich z uśmiechem. Dzięki za wspólne godziny rozmów, rozkminiania problemów i wspólnego śmiania się z graczy, którzy czasami potrafili doprowadzić do szału.

👉 Ekipa Zombie Plague Mode – od moderatorów, przez adminów, po pomocników – każdy z Was dołożył cegiełkę do tego, że serwer żył i miał klimat. Wiem, że czasem byłem wymagający, czasem potrafiłem się uprzeć, ale zawsze robiłem to z myślą o serwerze i o tym, żeby graczom grało się lepiej. Dzięki za cierpliwość do mnie, za wspólne akcje, za zaangażowanie i za to, że nigdy nie zostawialiście mnie samego z problemami.

👉 Gracze Zombie Plague Mode – bez Was nic by nie miało sensu. To Wy tworzyliście klimat, to dla Was były wszystkie zmiany, eventy i poprawki. Dziękuję każdemu z osobna – zarówno tym, którzy wspierali, jak i tym, którzy czasami marudzili. Bo to właśnie te różne głosy motywowały mnie do tego, żeby robić więcej. Dzięki za wspólne emocje, za śmiech, za dramy i za to, że pokazaliście, jak żywa i silna jest ta społeczność.

Nie chcę, żeby to brzmiało jak definitywne pożegnanie bo nie odchodzę całkowicie z serwera może jeszcze tutaj wróce jak wszystko się ułoży. Nadal będę się pojawiał, tylko już nie w roli Opiekuna i nie zbyt często. Chcę być zwykłym graczem, który wchodzi, żeby pograć i pogadać z ludźmi. Ale muszę zrobić krok w tył, bo teraz w moim życiu priorytety są inne. Życzę całej ekipie, żebyście dalej rozwijali serwer i sieć. Wiem, że macie ogromny potencjał, i wierzę, że przyszłość NGNW i Zombie Plague Mode będzie jeszcze lepsza, niż ktokolwiek się spodziewa. Trzymam kciuki za to, co będzie dalej, i mam nadzieję, że kiedyś, jeśli sytuacja prywatna na to pozwoli, wrócę jeszcze do działania w administracji.

Na koniec – dziękuję każdemu, kto był częścią mojej przygody tutaj. To nie były puste dni spędzone przed komputerem – to były chwile, które miały sens i zostaną ze mną na długo.

• Dzięki 5
  • Uwielbiam 3

Masz pytanie lub problem z czymś? - Napisz do mnie w wiadomości prywatnej na forum lub discord: devvy_1

https://ngnw.pl/topic/6999-cos-sie-konczy-cos-zaczyna-zegnam/

• Administrator

Trzymaj się i do zobaczenia! :pepe_love:

• Uwielbiam 1

TS3index.com 
image.png

https://ngnw.pl/topic/6999-cos-sie-konczy-cos-zaczyna-zegnam/#findComment-26480

Zdrówka dla mamy i wszystkiego dobrego. Mimo, że  nie potrafię rozmawiać inaczej prócz wysyłania głupich emotek, to po twoich postach i krótkich rozmowach jesteś mega w porządku osóbką. Do zobaczenia. Zaglądaj tu od czasu do czasu. :pepe_heart:

• Uwielbiam 1
https://ngnw.pl/topic/6999-cos-sie-konczy-cos-zaczyna-zegnam/#findComment-26481

• Moderator

Powodzonka, oby wszystko się ułożyło! Bądź silny, trzymaj się!

• Uwielbiam 1

https://ngnw.pl/topic/6999-cos-sie-konczy-cos-zaczyna-zegnam/#findComment-26485

Zdrowie jest zawsze najważniejsze, jak i rodzina. Na pewno nikogo nie dziwi twoja decyzja. Życzę dużo spokoju, zdrowia i poukładania sobie spraw w życiu prywatnym. Dziękujemy za twój wkład w rozwój serwera, jak i csowicze/ngnw.

• Uwielbiam 1

kaze.

https://ngnw.pl/topic/6999-cos-sie-konczy-cos-zaczyna-zegnam/#findComment-26486

• Właściciel

dzięki za ten, co prawda krótki okres na naszej sieci, ale jak najbardziej pozytywny, trzymaj się! :pepe_salute:

• Uwielbiam 1
OCCL22p.jpg

https://ngnw.pl/topic/6999-cos-sie-konczy-cos-zaczyna-zegnam/#findComment-26518

• Gość zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?