Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

[#18] Wywiad - Pietrek90

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny

T2WadCm.png

Witam Was serdecznie w kolejnym wywiadzie!
Dziś trochę bardziej przybliżę wam osobę @ Pietrek90 , który jest aktywnym członkiem naszego forum. 
Mam nadzieję, że dowiecie się o nim czegoś nowego oraz ciekawego. :classic_wink:

Belka z linią (1).png

Kolor biały - @ ilovehotmilfss
Kolor żółty - @ Pietrek90

Belka z linią (1).png

- Hej, bardzo mi miło, że zgodziłeś się wziąć udział w moim pierwszym wywiadzie. :classic_biggrin: Na początek chciałabym Cię poprosić, żebyś opowiedział kilka zdań o sobie — skąd jesteś, czym się zajmujesz i corobisz w wolnym czasie. Jakbyś się przedstawił osobie, która spotyka Cię pierwszy raz?

- Hej, bardzo mi miło wziąć udział w wywiadzie z Redaktorką – przemiłą osobą :) Miło mi! Piotr, lat 35, pochodzę z Ostrołęki, tam się urodziłem. W wieku 8 lat przeprowadziłem się z rodziną w okolice Warszawy – do Zielonki, 15 km od centrum Warszawy, więc mam blisko. Pracuję w Warszawie w ochronie mienia i osiedli mieszkaniowych – bardzo fajna praca, podoba mi się. Kocham swoją pracę, bo pracuję z ludźmi. Mają do mnie pytania albo potrzebują pomocy – to zawsze pomagam i dobre słowo powiem w danym momencie. Na pytania odpowiem, jeśli wiem, o co chodzi, i znam temat. Jestem osobą kontaktową i pomocną – wszystkie sprawy załatwię, gdzie trzeba, to zadzwonię i pomocy udzielę :) Nie oleję osoby, która potrzebuje pomocy – taki już jestem i radzę sobie, bo od 7 lat pracuję w ochronie w systemie 24/72 lub 48 h albo 24/24, potem mam 2–3 dni wolne. Jak ktoś spotka mnie pierwszy raz, to szybko łapię kontakt, bo lubię się poznawać, i jak widzę, że osoba mnie szanuje i rozumie, to miło – fajnie rozmowa się rozwija :) Każdy ma wady i zalety, bez tego nie byłoby życia. W wolnym czasie chodzę po teatrach, a jak mam dużo wolnego (3 dni) i mi się chce, to wsiadam w pociąg lub autokar i jadę przed siebie. Robię spontaniczne wycieczki – jednodniowe lub z noclegiem w hotelu, a następnego dnia zwiedzam. Ostatnia wycieczka była do Sandomierza, gdzie przy okazji spotkałem się ze znajomymi, których poznałem kilka lat temu w grze Nostale :P 235 km od Warszawy – po pracy 24 h wsiadłem w przewoźnika FlixBus 30 sierpnia i w nocy wracałem do Warszawy :) Potem taksówką do domu, czyli Uberem – polecam, bo jest tańszy od normalnej taxi :) W październiku pracuję na 2 obiektach, żeby sobie dorobić, ale w listopadzie biorę urlop i pojadę sobie po Polsce :) Jestem wolnym ptakiem, jestem wolny... do wzięcia :D

- Super, dziękuję za tak otwarte i barwne przedstawienie siebie! Już z tego, co opowiedziałeś, widać, że jesteś osobą bardzo kontaktową, pomocną i pełną energii do życia. :) Chciałabym zapytać Cię trochę więcej o Twoją pracę, bo mówisz, że naprawdę ją lubisz. Co najbardziej cenisz w pracy w ochronie - kontakt z ludźmi, poczucie odpowiedzialności, a może coś innego?

- Poczucie spokojnego życia, że mogę dać trochę uśmiechu drugiej osobie. Jak powiem „miłego dnia”, to jest fajniej, i jak dostanę to samo, to atmosfera w pracy jest lepsza – aż się chce przychodzić do pracy, a nie z przymusu, że coś muszę. Niosę pomoc innej osobie, jak trzeba coś zrobić. Dużo jest zalet w tej pracy, jak i minusów – takich, że trochę daleko, ale jest dobra komunikacja, jest git. Jestem zadowolony z pracy ogólnie – zależy, jaki obiekt, ale nie narzekam, czuję się dobrze.

- To bardzo piękne podejście! W końcu to najważniejsze, aby wkładać serce w to, co się robi. Mało ludzi obecnie na świecie ma pracę, która sprawia im radość, dlatego nic tylko Ci pozazdrościć :)
Powiedz mi, czy miałeś może w swojej pracy jakieś szczególne sytuacje, które mocno zapadły Ci w pamięć? Komuś szczególnie pomogłeś albo były takie chwile gdy nie mogłeś wytrzymać ze śmiechu?

- Nie chciałbym opowiadać o pracy – jak oczywiście są sytuacje smutne i śmieszne, ale to jest życie i idiotów nie brakuje. Na pewno nie obejdę obojętnie, jak kobieta płacze, bo facet pobił po alkoholu. Jak mówię – ja zawsze niosę pomoc i będę reagował, jak coś widzę, nie oleję sprawy.

- Warto reagować i nie odwracać wzroku – świecisz dobrym przykładem! :) Chciałabym więc wrócić do tego, co daje Ci najwięcej radości i odpoczynku, czyli do Twoich podróży. Powiedz, czy właśnie podczas tych spontanicznych wyjazdów masz poczucie, że ładujesz baterie po trudniejszych sytuacjach w pracy? I czy masz jakieś swoje ulubione miejsce w Polsce, gdzie czujesz spokój i równowagę? :)

- Lubię jechać, pochodzić, porobić zdjęcia, spędzić fajnie czas, zjeść dobry obiad – inaczej niż na co dzień w domu. Lubię podróżować, bo chcę coś zobaczyć, a nie tylko dom i praca. Jak choroby dopadają, to trzeba zmienić plany. Chcę zwiedzać jak najwięcej na świeżym powietrzu i po pracy odpocząć – taki relaks, a nie komputer cały czas 😉 Lubię chodzić po teatrach, robić zdjęcia z aktorami. Ostatnio byłem w teatrze na Cohen – Po miłości kres, Artur Żmijewski i jego zespół. Po spektaklu można było zrobić z nimi zdjęcia i podpisać płyty. Lubię chodzić po teatrach, żeby było fajnie i coś zobaczyć. Kino lubię, ale mniej niż teatr – kiedyś nie lubiłem, a teraz kocham 😉 Jeżdżę też na rowerze po miastach, chodzę na basen – na wszystko, co mi się spodoba, to idę, jak mam chęci 🙂

- Podoba mi się to, że stawiasz na aktywność i świeże powietrze zamiast siedzenia tylko przy komputerze. Powiedziałeś, że jesteś „wolnym ptakiem” i lubisz spontaniczne decyzje. Gdybyś miał jutro wstać rano i wsiąść w pociąg albo autobus – bez żadnego planu – to dokąd pojechałbyś jako pierwsze miejsce? :)

- Kraków :) Lubię po Krakowie chodzić, bo jest fajnie i połączenia dobre. Po Wrocławiu też bym pochodził, ale tam musiałbym szukać noclegu, a tak – rano jadę i w nocy wracam. Szukam dobrych połączeń, potem kupuję bilety i w drogę – przez aplikację MPay, na IC lub Pendolino. W nocy wracać lubię 😉

- Zdecydowanie, nocne powroty mają w sobie coś magicznego :) Kraków to świetny wybór! Powiedz mi – jesteś osobą, która lubi ludzi, rozmowy i poznawanie nowych osób. Jak myślisz, jakie cechy najbardziej cenisz w drugim człowieku? Co sprawia, że ktoś od razu zyskuje Twoją sympatię?

- Jak się miło rozmawia i fajnie spędza czas, to sympatia się rozwija :) Jak dwie osoby się dogadują i chcą – to widać. Jak widzę, że rozmowa się nie klei, to nic z tego nie będzie :) Takie mam zdanie.

- Doskonale Cię rozumiem, dobra gadka to podstawa. :D Opowiadasz o podróżach, teatrze i o tym, że lubisz poznawać ludzi… a jak właściwie trafiłeś tutaj, na to forum? Co sprawiło, że postanowiłeś się tu udzielać?

- Szukam fajnego forum i znalazłem :) A że Csowicze – sieć – zrobiła fuzję, bo Csowicze upadły, a wiem, że tu normalni ludzie ogarniają porządek, serwery pełne, ludzie grają i rozmawiają – to jest w porządku. Zacząłem się udzielać, bo na Csowiczach byłem, miałem konto kilka lat. Tu fajna atmosfera jest :) i lubię się udzielać :)

- No widzisz, dobrze wiedzieć, że masz dobrą opinię o naszym przybytku. Nie będę ukrywać, że też lubię naszą społeczność :) A powiedz, czy dzięki temu forum poznałeś już jakieś ciekawe osoby albo zawarłeś znajomości, które wyszły poza samą grę czy rozmowy online?

- Próbowałem, ale gram też w inne gry i teraz dużo pracuję, nie mam czasu na pisanie. Chciałbym znaleźć bliską osobę od serca, ale ciężko w necie kogoś poznać – jak i w realu. Ale dla mnie najważniejsze: zdrowie, rodzina, praca, a reszta – jak będzie, to będzie. Ja się nie poddaję :)

- Bardzo dobre podejście do tematu! :) Rodzina i zdrowie są najważniejsze, a reszta się ułoży – jestem podobnego zdania. Trochę już wiemy o Twoich zainteresowaniach, priorytetach i podróżach, a może chciałbyś nam zdradzić swoje największe marzenia?

- Nie mam marzeń, tylko być zdrowy, mieć pracę i rodzinę – nic innego.

- Czyli skromny z Ciebie chłopak, to dobrze! Pozwól, że Cię jeszcze trochę pomęczę. Jak nie merytorycznymi pytaniami to trochę dziwnymi:) Idziesz sobie w nocy ciemną ulicą i nagle spotykasz jinna, pozwala Ci wybrać 3 życzenia, które spełni bez zawahania. Czego sobie życzysz?

- Myślę, że to nierealne, ale... nocą poznać kobietę z chęcią 😀

- Biorąc pod uwagę dzisiejsze realia, to w nocy zamiast jakiegoś dziwnego dżinna też z wielką chęcią wolałabym spotkać kobietę.. Widzę, że nasza rozmowa kręci się w jakiś sposób ciągle wokół tematu płci pięknej, może w takim razie opiszesz nam swój idealny typ dziewczyny?

- Nie ma idealnej :) Dla mnie ważny jest charakter – jaka osoba jest i jak podchodzi do życia. Myślę, że do tego dwojga potrzeba, żeby się dogadywać i rozumieć nawzajem.

- To na sam koniec poproszę Ciebie o krótkie strzały z serii „co wolisz” :)

Gra planszowa czy czytanie książki?
- Gra planszowa

- Być wilkołakiem czy wampirem?
- Wampirem

- Władać wodą czy ogniem?
- Ogniem

- Noc czy dzień?
 - Dzień

- Dania włoskie czy amerykańskie?
- Dania włoskie

- Świetnie! Bardzo dziękuję Ci za chęć wzięcia udziału w moim wywiadzie. Super się bawiłam i przede wszystkim poznałam Cię od ciekawej strony! :classic_tongue: Chcesz kogoś pozdrowić albo powiedzieć coś na koniec?

- Tak, mamy wspaniałą Redaktorkę i z przyjemnością poświęciłem swój czas na zrobienie tego wywiadu :) Bardzo dziękuję, że mogłem wziąć udział i udzielić się w życiu forum. Chciałbym pozdrowić wszystkich 😉całe forum!
💐😘😘 Dla Ciebie!

• Lubię 7
  • Uwielbiam 4
https://ngnw.pl/topic/7170-18-wywiad-pietrek90/

• Legenda
51 minut temu, ilovehotmilfss napisał(a):

nocą poznać kobietę z chęcią 😀

:Awkward:

Ogólnie fajny wywiadzik, serducho zostawiam, tylko nie wiem czy te kobiety by chciały spotkać faceta nocą… 

• Dzięki 1
  • Haha 4
https://ngnw.pl/topic/7170-18-wywiad-pietrek90/#findComment-27781

• VIP
2 godziny temu, Werka. napisał(a):

:Awkward:

Ogólnie fajny wywiadzik, serducho zostawiam, tylko nie wiem czy te kobiety by chciały spotkać faceta nocą… 

no wiesz o kazdej godzienie w dzień czy nocą jak pracuję nocki w bloku 1000 osób to się poznaje się dużo ludzi czy jak osoby w nocy tez chodzą :) 

• Lubię 1
https://ngnw.pl/topic/7170-18-wywiad-pietrek90/#findComment-27791

• VIP
10 minut temu, eutanazja napisał(a):

Super wywiad, pozdrawiam z Zielonki 

są dwie Zielonki i inne miasta niz koło Wołomina to zbieg okoliczności :D  , miło fajnie Pozdrawiam 

Ostrzeżenie przypięte przez Werka.,

Zakaz pisania posta pod postem, jeśli chcesz coś dodać, użyj opcji edytuj. 

https://ngnw.pl/topic/7170-18-wywiad-pietrek90/#findComment-27792

• A7X zmienił(a) tytuł na [#18] Wywiad - Pietrek90
  • A7X zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?