Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Podanie na UBT CS2 - paterovsky

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Patryk
2. Wiek: 26
3. SteamID: STEAM_0:0:712150027
4. Staż na forum i serwerach: Od 29 lipca wraz z przyjściem ekipy jak i serwera Only DD2 [#1]
5. Znajomość SourceBans [0/6]: 5/6 
6. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum? Myślę, że około 1-2h, wszystko jest zależne od zmian oraz obowiązków które mam.
7. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Od lat aktywnie uczestniczę w życiu różnych sieci Counter-Strike, zdobywając doświadczenie zarówno jako admin serwera, jak i członek zespołów UBT. Tu, na NGNW, pełnię już funkcję UBT CS 1.6 oraz od niedawna chwilowy epizod z rangą Moderatora, a także wspieram społeczność jako admina TS3. Chciałbym jednak zaangażować się jeszcze bardziej - tym razem w rozwój i utrzymanie porządku w dziale UBT CS2 i odciążyć trochę @ Hans Kloss NGNW.pl oraz @ Kiro w tej "samotnej walce"
Mam solidne podstawy techniczne i praktyczne, które udowodniłem (i chyba też udowadniam) w dziale UBT 1.6. Potrafię sprawnie analizować demka, rozpoznać większość cheat'ów i wyciągać z demek trafne wnioski oraz podejmować decyzje zgodne z regulaminem. Choć zdaję sobie sprawę, że to nie łatwy kawałek chleba, jestem gotów działać na bieżąco, śledząc zmiany w CS2 i dostosowywać się do nowych narzędzi oraz metod weryfikacji stałe rozwijającej się gry.
Cechują mnie m.in:
- dojrzałość i odpowiedzialność w podejmowaniu decyzji,
- umiejętność pracy zespołowej i komunikacji z innymi członkami administracji,
- chęć rozwoju i wspierania społeczności w kolejnym aspekcie.
Nie traktuje tej funkcji jako kolejnej rangi, lecz jako szansę na realny wpływ na jakość rozgrywki i atmosferę w CS2. Jeśli otrzymam Wasze zaufanie, dołożę wszelkich starań, by Was nie zawieść.

https://ngnw.pl/topic/7291-podanie-na-ubt-cs2-paterovsky/

• RENEGAT

Sądzę, że Patryk nadaje się na to stanowisko jak nikt inny! Przez ten krótki czas, który tutaj jestem, kandydat swoimi poczynaniami zbudował w mojej głowie wizerunek osoby godnej i poczciwej.

Swoją dotychczasową karierą tutaj udowodnił, że jest dojrzały i odpowiedzialny, potrafi pracować w zespole i komunikować się z innymi członkami administracji, a ponadto ma chęci rozwoju i wspierania społeczności na kolejnej płaszczyźnie.

Doświadczenie, którego nabierał w poprzednich projektach na swojej kanterstrajkowej drodze z pewnością będzie miało pozytywne odzwierciedlenie na owej randze UBT CS2.

Same plusy, jestem na tak!

tenor.gif

• Lubię 2
  • Uwielbiam 1

spacer.png

https://ngnw.pl/topic/7291-podanie-na-ubt-cs2-paterovsky/#findComment-28569

Jestem na TAK. 

+ Staż na forum

+ Ogólnie zna się na gierce, w csa2 opór mocny stawia.

+ Potrafi działać zespołowo, co mogę potwierdzić jako osoba, która współpracuje z nim od roku w strefie UBT CS 1.6.

Co do minusów, to chyba nie gra na serwerach, ale myślę, że wiedza jest najważniejsza, a paterek ją posiada. 

• Lubię 2
https://ngnw.pl/topic/7291-podanie-na-ubt-cs2-paterovsky/#findComment-28578

• Opiekun serwera CS2 [SUPERMOCE]

Słuchaj, Patryk — nie miej mi tego za złe, ale osobiście jestem na nie. Z jednej strony masz doświadczenie, ale z drugiej strony mam pewne wątpliwości co do czasu, który będziesz w stanie poświęcić. Jak sam pisałeś, pełnisz funkcję UBT na 1.6 oraz admina na TS3, co też zabiera czas. UBT na CS2 dołoży Ci obowiązków.

Kolejna kwestia to brak Twojej obecności na naszych serwerach CS2. Wątpliwości co do Twojej stałości przy randze budzi też Twoja ostatnia rezygnacja z posady moderatora. Nie jest to nic personalnego, bo nawet nie do końca się poznaliśmy, lecz uważam, że na UBT w CS2 przydałaby się raczej osoba grająca na serwerach, ponieważ dysponuje większą wiedzą o tym, co się dzieje na naszym CS2.

• Lubię 4

hanskloss.thumb.png.f9434a990709770c61f0fd0e09b456d4.png

https://ngnw.pl/topic/7291-podanie-na-ubt-cs2-paterovsky/#findComment-28598

Chciales to masz i to tak sie nie skonczy

obraz.png.a43170439bbae9e8e0a01d3ebe3ba70a.png

Tak jak @ Hans Kloss NGNW.pl wyzej. Tez na nie.  Nie jestem fanem osob co maja kilka rang funkcyjnych bo potem wystarczy, ze ta jedna osoba odejdzie i robi sie GIGA dziura :stare:. Nie jestes tez aktywny na serwerach CS2. Osob w UBT CS2 jest obecnie 2 co moim zdaniem jest ich wystarczajaco sporo do kilku odwolan tygodniowo.

• Lubię 5
https://ngnw.pl/topic/7291-podanie-na-ubt-cs2-paterovsky/#findComment-28601

• Opiekun UNBAN™ CS2 & CS:GO

Twoje podanie zostało odrzucone!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją - zgłoś ten post.

Informacja przypięta przez Kiro,

Jesteś aktywny, widać u ciebie chęci i potrafisz działać zespołowo ale niestety podanie odrzucam ze względu na to że w UBT CS2 potrzebujemy osoby która gra na serwerach CS2 a z tego co widzę to ty na nich nie grasz, tak jak wspomniał Hans pełnisz już funkcję UBT w 1.6 i jesteś adminem TS a w dodatku zrezygnowałeś ostatnio z funkcji moderatora, kolejna ranga dołoży ci obowiązków i nie wiadomo czy z niej także nie zrezygnujesz.

KIRO_TO.png

https://ngnw.pl/topic/7291-podanie-na-ubt-cs2-paterovsky/#findComment-28771

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?