Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor Naczelny

T2WadCm.png
Wywiad z Szymonem (Blonq)

Rozmawia: ilovehotmilfs (redaktor)

ilovehotmilfs: Hej! Bardzo się cieszę, że to właśnie ja mam przyjemność przeprowadzić z Tobą ten wywiad, obiecuję, że postaram się, aby nasza wymiana myśli była niebanalna i pełna humoru, hahah. Zanim jednak przejdziemy do sedna i zagłębimy się w szczegóły, czy mógłbyś się przedstawić? Opowiedz mi proszę, kim jesteś, czym się zajmujesz i co sprawia, że rano z uśmiechem wstajesz z łóżka. :happy:
Szymon (Blonq): Heja, również się cieszę, że akurat ty na mnie trafiłaś. Humoru na pewno nie zabraknie, szczególnie że widzę twoją szopową profilówkę na Discordzie 🤣.

Tak pokrótce, jak wielu z was już wie, bo wołają do mnie Szymek, mam na imię Szymon, mam 24 lata i pochodzę z niewielkiego miasteczka na granicy województwa kujawsko-pomorskiego i wielkopolskiego zwanego Mogilno. Interesuję się, ogólnie mówiąc, elektroniką, szczególnie fotografią, audio oraz komputerami.

Aktualnie pracuję jako konsultant na linii przychodzącej, natomiast planuję wkrótce iść w stronę serwisu komputerowego oraz studia fotograficznego 🙂. Przykro mi, że muszę to powiedzieć, ale rzadko wstaję rano z łóżka i mam uśmiech na twarzy. Realia dorosłości przerosły również mnie i ciężko się wstaje rano do pracy, wolałbym rzeczywiście do szkoły 😄. A jeżeli jest już ten uśmiech, to dzięki żonie i pięknej pogodzie za oknem, której w końcu się doczekaliśmy ❤️.
ilovehotmilfs: Jestem pewna, że na pewno będziemy się dobrze bawić. :classic_smile: Szymonie, wspomniałeś o czymś, co zatrzymało moją uwagę. Nadmieniłeś, że kręci Cię fotografia i planujesz własne studio, więc muszę o to zapytać: Co najbardziej lubisz „łapać” w obiektywie? Wolisz fotografować ludzi i ich emocje, czy raczej uciekasz w stronę natury, architektury? Pokażesz nam jakieś zdjęcia? ;ppp
Szymon (Blonq): Łoczywiście! Łapcie linka 😁. I niżej też podeślę kilka losowych. Znajdzie się też jakaś kaczusia dla mlk 🤣.

https://www.facebook.com/share/1KikLrHTeL/

Również zapraszam do żonki, zdjęciami zajmujemy się razem i ona również prowadzi stronkę 🙂:

https://www.facebook.com/share/1F55Yk7svg/

Na zdjęciach się łapie to, co się nasunie, nie lubię robić zdjęć konkretnych rzeczy czy osób, tylko lubię łapać chwile. Najlepiej fotografuje mi się na przykład wydarzenia ze względu na dużą różnorodność wydarzeń i charakterystyczne zachowania ucieszonych ludzi, którzy korzystają z atrakcji bądź cieszą się chwilą z rodziną.

Studio ma służyć raczej do pozyskiwania klientów dla mnie i dla żonki oraz czerpania korzyści z pasji, jak też realizowaniu własnych pomysłów i projektów. Liczę, że moje pomysły będą na tyle dobre, żeby ludzie byli zadowoleni z efektów, a zdjęcia posłużyły im za pamiątkę na długie lata. Domyślam się niestety, że zdjęcia stracą na jakości na DC 🙁.
image.pngimage.png
ilovehotmilfs: Patrzę na te Twoje zdjęcia i na to, co napisałeś o pracy w serwisie i na słuchawce. Widzę tu potężny kontrast. Z jednej strony masz świat elektroniki i komputerów - tam wszystko jest logiczne, zero-jedynkowe, albo coś działa, albo jest spalone. Z drugiej strony idziesz z aparatem na imprezę, gdzie panuje chaos, a Ty próbujesz „ukraść” komuś emocję, której ten człowiek pewnie nawet nie zdążył poczuć. :classic_wink: Gdzie czujesz się bardziej „u siebie”?? Czy wolisz ten moment, gdy po godzinach dłubania w serwisie komputer w końcu „odpala”, czy może ten ułamek sekundy, w którym naciskasz spust migawki i wiesz, że masz kadr, którego nie da się powtórzyć? :79964-hehepepe:
Szymon (Blonq): Szczerze, ciężko wybrać jedno, lubię dreszczyk, który mi przechodzi po ciele, jak widzę fotę wartą miliony, a z drugiej strony spokój, który panuje w serwisie, jak lutujesz kabelek do gniazda. Tak mam, takie moje ADHD.

Możesz sobie to prosto wyobrazić. Grasz w takiego LoL-a czy CS-a, a po 2/3 przegranej grze idziesz obejrzeć swój ulubiony serial/anime lub pograć w Minecrafta i po prostu zapominasz o bożym świecie. Raz oczekujemy emocji, a raz spokoju. Wydaje mi się to naturalne (chyba XD). A z drugiej strony no kurde, wszyscy mi mówią, że mam ADHD, więc co się będę kłócić XD.
ilovehotmilfs: Ciekawe porównanie z tymi grami. Doskonale rozumiem, o co Ci chodzi. Sama mam ADHD, więc taki sposób życia, jaki opisujesz - trochę serwisu i trochę migawki - byłby dla mnie też wystarczający. :classic_biggrin: Wspominałeś również o tym, że pracujesz jako konsultant. Powiedz coś więcej o tym.
Szymon (Blonq): No widzisz i właśnie o to chodzi. Do tej pory porozmawiać ze mną trochę dłużej miał możliwość tylko Extremaaa, który pewnie potwierdzi, że jestem dość zakręcony i robię wszystko naraz.

A na temat pracy to nie za wiele jest co na ten temat powiedzieć, linia reklamacyjna po prostu, klient dzwoni, ja robię zgłoszenie. Nuda jak cholera, powoli mi się seriale kończą na Netflixach i wszystkich innych. Dlatego właśnie razem z żonką planuję otworzenie serwisu oraz studia foto. Pasja, hobby, coś, co cieszy mordkę i w dodatku na tym zarobić można! No marzenie 😁. Żona też marzy o hodowli Maine Coonów, więc się okaże, jak to się skończy.
ilovehotmilfs: Ooo, hodowla Maine Coonów brzmi ekstra. Sama chciałabym takiego dużego kotka. Widzę, że masz z żoną dużo pomysłów na wspólne biznesy, w takim razie musicie tworzyć naprawdę zgrany duet. Z chęcią dowiem się czegoś więcej o waszej relacji. Jak się poznaliście? Czy to była tak zwana "miłość od pierwszego wejrzenia?" :Cat:
Szymon (Blonq): Hodowla Maine Coonów brzmi dla mnie jak piekło, nie lubię za bardzo kotów... ale mam ich aż dwa 🤣. Jeżeli chodzi o żonkę, to jest to moje 1,5 metra szczęścia.

Wiele razy mijaliśmy się w szkole, natomiast z tego, co wiem, to nie zwracała wtedy na mnie zbytnio uwagi i niestety nie w niej się poznaliśmy. To wyglądało trochę inaczej. Teść jest fanem starego polskiego i w sumie nie tylko polskiego rocka typu Dżem, Ira, Lady Pank, Metallica czy inne różne. Żonka załapała od taty takie zamiłowanie i wybrała się kiedyś na koncert Dżemu, na który ja nie byłem w stanie iść.

Wychwyciłem na relacji na Instagramie, że tam była i tak jakoś zagadałem. Potem odprowadzanie na autobus, wspólne wagary, wyjazd do Niemiec, mieszkanie, a teraz planujemy razem kredyt hipoteczny, dzieci... No tak wyszło no 😁.
ilovehotmilfs: Ooo, to naprawdę bardzo słodka historia :classic_laugh: Zanim przejdziemy dalej, pokaż nam tylko swoje dwa kotki, bo jestem ciekawa, jak wyglądają :classic_sleep: Napisałeś, że teść jest fanem starego rocka, a Ty jesteś miłośnikiem jakiej muzyki? Lubisz w ogóle chodzić na koncerty? :xdx:
Szymon (Blonq): Oto i Mefisto (Nyga) oraz Foksiu. Dwa potwory. Uwielbiam muzykę, interesuję się również audio wyższej klasy, nie żadnej JeBLe, tylko klasyczne HiFi.

Muzyka to jak najbardziej starszy polski rock bądź muzyka klubowa. Tak, wiem, dziwna rozbieżność jeżeli chodzi o gatunki muzyczne 🤣. Koncerty to z jednej strony fajna sprawa, ale nie do końca moja bajka. Powiem tak, jeżeli jest artysta, który mnie interesuje, to na koncert oczywiście pójdę, ale jakiejś wielkiej przyjemności z tego nie czerpię 😁.
image.pngimage.png
ilovehotmilfs: Kotki wyglądają prześlicznie! Co do kwestii muzyki, to doskonale Cię rozumiem, mnie koncerty również jakoś nie porywają. Już lepiej na coś innego kasę wydać, na przykład na kryształ czy coś :nowe: Jestem ciekawa, czy tę zasadę „braku półśrodków” przenosisz również na inne sfery swojego życia? Jak tak, to na jakie?
Szymon (Blonq): Szczerze, to też zależy, na przykład w fotografii nie znoszę, jak coś jest nie tak, coś krzywo albo nieostro, ale przy komputerze potrafię siedzieć i odwalać popelinę druciarską 🤣.

Lubię po prostu, jak wszystko spełnia chociaż minimum moich wymagań, jeżeli tego nie robi, to muszę poprawić to tak, żeby to robiło. Taka kolejna dawka mojego ADHD. Chociaż przyznam, że mogę iść na ustępstwa, na przykład jeżeli chodzi o sprzątanie 🤣.
ilovehotmilfs: I znowu mamy wzmiankę o Twoim ADHD, coś lubisz się tym usprawiedliwiać, hahah :classic_wink: Skoro masz swoje konkretne wymagania, to jak to wygląda tutaj, na forum? Czy wobec tej społeczności i ludzi, z którymi tu piszesz, oraz swoim serwerze, którego jesteś opiekunem, też masz tak wysoko zawieszoną poprzeczkę jak przy swoich zdjęciach? :classic_smile:
Szymon (Blonq): Na forum nie mogę mieć wymagań do nikogo. Jesteśmy ludźmi, nie robotami czy elektroniką. Żeby człowiek się dostosował do odpowiednich zasad, potrzebuje odpowiedniego środowiska, warunków i motywacji. Tutaj to ja muszę się dopasować do was 🤣.

Regulaminy, panowanie nad serwerem, graczami. To wymaga bardziej zmienienia mojego podejścia niż tego, żeby ludzie dopasowali się pode mnie. Dobrym przykładem są właśnie moi kochani @admin Om3. Oni wiedzą, że jak coś sknocą z banowaniem czy czegoś nie ogarniają, to zawsze mogą na mnie liczyć. Naprawianie pomyłek lub tłumaczenie zasad, komend. Funkcję Opiekuna traktuję tak, jakbym miał się nimi właśnie opiekować, a nie zarządzać.

Mam wrażenie, że to właśnie jest powód, dlaczego wszyscy wyrabiają normę i nikt ode mnie z Om3 nie odchodzi 😁. Wymagania mogę mieć wobec czegoś, co własnymi rękoma mogę zmienić. Próbując zmienić coś, co ma duszę, nie osiągnę tak naprawdę nic.
ilovehotmilfs: To bardzo dobre podejście! Widzę, że jakieś skille w liderowaniu tam masz :ok: Tak w ogóle to podoba mi się ten cytat na końcu Twojej wypowiedzi. Sprawiasz wrażenie bardzo mądrej życiowo osoby. Powiedz mi jak to jest, uważasz się za taką? Skąd czerpiesz swoje wartości?
Szymon (Blonq): Może nie mądrej osoby, a bardziej logicznie myślącej. Próbując kontrolować więcej, tracę w oczach człowieka, niż zyskuję, dlatego nigdy nie próbowałem nawet tego robić. Podchodząc do człowieka jak do człowieka, można zyskać zaufanie i z własnej woli może zrobić coś, o co poprosisz.

Swoje wartości czerpię z doświadczeń życiowych tak naprawdę, trochę się tego w życiu nazbierało. Życie to dobry nauczyciel i ktoś, kto jeszcze tego nie doznał, na pewno w końcu to odczuje 😁.
ilovehotmilfs: No tak, z doświadczeń życiowych czerpie się najwięcej :classic_sleep: Widzę, że trochę ich miałeś. Jeszcze na moment powracając do tematu forum. Jak to się stało, że zawitałeś na naszą sieć? I skąd się wziął pomysł na Twój nietypowy nick? ;pppp
Szymon (Blonq): Szczerze, Extremaaa pytał o to samo na początku 😄. Wszedłem na serwer SM dokładnie, zacząłem strzelać, zabijać. Jak zaczęli mnie wyzywać od odpałów, idiotów, debili, to stwierdziłem, że to miejsce dla mnie XD.

A nick? Jestem blondynem, jak na moim Instagramie można zauważyć, miałem kiedyś długie włosy 😄. Więc wychodziło: blondyn, włosy blond, odwróć „d” i wychodzi blonq. Natomiast to „xd” na końcu to ze względu na to, że po zmianie nicku na taki zaczęli mnie brać za kobietę 😄.
ilovehotmilfs: Wychodzi na to, że jesteś naprawdę dobrym zawodnikiem, skoro nagle tyle osób się na Ciebie rzuciło, hahahaha :xdx:W innych grach też Ci tak dobrze idzie? Masz swoje ulubione tytuły fabularne?
Szymon (Blonq): Marny ze mnie gracz, tak szczerze 🤣. Fabularne powiadasz? Wolę strategie w stylu Settlers czy Age of Empires, ale jeżeli chodzi o fabuły, to mogę wymienić kilkanaście polecanych tak naprawdę.

Zaczynając na pierwszych 4 częściach Ubisoftowego Assassin's Creed, przechodząc przez naszego rodzimego CDP Red, czyli Wiedźmina, kierując się na serię Horizon od Guerrilla Games i kończąc na Hazelight studio z It Takes Two i Split Fiction, które są dla mnie cudną nowością w moim świecie gier. Nie można też zapominać o Little Nightmares czy Reanimal od Tarsier Studios. Można mówić o tych cudach wiele, ale na pewno są najlepsze z najlepszych. Coś jak "Stranger Things" wśród seriali 😁.
ilovehotmilfs: Split Fiction to dla mnie odkrycie tamtego roku, świetna gra. Pewnie grałeś z żonką przypuszczam, mam nadzieję, że małżeństwo przeszło próbę takich tytułów hahah! Wychodzi na to, że nie tylko grasz w gry online, ale fabularnie również to stoi dobrze. Skoro wspomniałeś już o serialach, to muszę zapytać: Jesteś koneserem filmowym? Jakie kino Cię interesuje? :classic_wink:
Szymon (Blonq): Innej opcji niż z żonką to nie ma, grałem w te gierki dzięki niej 🤣.

A co do kina, to moje drugie nazwisko to Sandler 😁. Kocham komedie, komedie romantyczne, komediodramaty, komedie familijne... itd. XD. Lubię też kino akcji, szczególnie jak jest łączone z komedią. Typu Jackie Chan, Schwarzenegger czy wszystkie Marvele. Prócz komedii lubię też „kryminały” typu „Lucyfer” czy takie ciekawsze typu „The Good Doctor”. Poza tym uwielbiam też anime i ogólnie rzecz ujmując świat fantasy. Kiedyś wybiorę się w podróż do Ameryczki na jakąś premierę Sandlera, przynajmniej chciałbym to zrobić 😁.
ilovehotmilfs: UUuuuu, czyli znowu wszystko jest w Twoim guście. Od Marvela po anime, ciekawie! Swoją drogą to jest z Ciebie taki trochę śmieszek, więc zainteresowanie Sandlerem Ci pasuje. :classic_biggrin: Powiedz mi lepiej, gdzie w tych wszystkich zainteresowaniach i dosłownym szale ADHD-owym jest miejsce na wakacje? Odpoczywasz w ogóle? :troll:
Szymon (Blonq): Nie ma miejsca na wakacje, żyje się z dnia na dzień, czerpie z życia. Mimo choroby jelit i innych problemów życiowych staram się żyć tak jak chcę i korzystać z tego co mam. Odpoczynek nie jest dla mnie 😄. Moim odpoczynkiem jest wypad na zdjęcia do parku, odpalenie grilla na spontanie czy pogrzebanie w komputerze tak dla zabawy.

Jedyne co mnie blokuje przed wykorzystaniem pełnych możliwości mojego ADHD to budżet tak naprawdę 🤣. Kiedyś pozwolę sobie na więcej: dom, podwórko, dwójka dzieci, dwa koty i maltańczyk. Do tego na pewno studio, serwis, a może i więcej 🤣. Liczę, że do tego czasu nadal z wami będę tu siedział i będę mógł relacjonować wszystko na bieżąco 😁. W tym momencie na pewno muszę się skupić na rozwijaniu umiejętności informatycznych i fotograficznych, dają najwięcej możliwości finansowych, a tak jak wiemy, świat kręci się dziś wokół właśnie pieniądza. Tym bardziej, że 95-tka na stacji dobija do 7 zeta 🤣.
ilovehotmilfs: To trochę smutne, że nie ma u Ciebie miejsca na wakacje :classic_sad: Ja tam odliczam dni do urlopu, żeby tylko sobie gdzieś pojechać. W takim razie wychodzi na to, że nie lubisz podróżować? Czy może się mylę? Masz jakieś miejsca, które chciałbyś odwiedzić?
Szymon (Blonq): Uwielbiam, jak moje ADHD miałoby usiedzieć w miejscu? 🤣. Tak jak pisałem wyżej, premiera Sandlera jakaś mi się marzy. Poza tym uwielbiam góry. Nie że narty czy coś, tylko długie spacery i wspinaczki. Uwielbiam też jazdę na rowerze, a górskie szlaki w dużej mierze takie trasy rowerowe właśnie mają. Takimi największymi marzeniami to mogę wymienić Austrię i Norwegię. Ciągnie mnie w chorobę wysokościową 🤣. Mam nadzieję, że uda mi się kiedyś wybrać chociażby w nasze polskie góry na camping.
ilovehotmilfs: Czyli górski z Ciebie chłopak. Kibicuję Ci, żebyś szybko odwiedził nasz Karpacz :classic_sleep: Zbliżamy się już do końca wywiadu. Teraz zadam Ci kilka krótkich pytanek, tak o na rozluźnienie. :xdx:
Szymon (Blonq):
Zdjęcie Twojego ulubionego mema: Volvo XC60
Ulubiony cytat: Wiesława Szymborska, fragment „Nic dwa razy” - „Nic dwa razy się nie zdarza i nie zdarzy”. Adam Sandler - „To ważne, żeby otaczać się ludźmi, którzy sprawiają, że jestem szczęśliwy”.
Najładniejsze zdjęcie zrobione przez Ciebie: 
image.png
Gdybym miał 3 życzenia do dżina, poprosiłbym o: Spłatę długów, spokojne i długie życie, zdrowie.
Zdjęcie wymarzonego auta: Volvo xc60 jakby ktoś pytał
 image.png
Pizza z frytkami vs pizza z ananasem: KOCHAM FRYTKI
Ketchup czy musztarda: Keczup, albo sos słodko-pikantny
Słone czy słodkie: Słonee
Prysznic w ubraniu czy spanie w butach: Uwielbiam campingi, spanie w butach XD
Lato czy zima: Ogólnie to jesień, ale jak już mam wybierać, to Lato.
ilovehotmilfs: Dziękuję Ci bardzo za udział w wywiadzie! Mam nadzieję, że nie zanudziłam Cię pytaniami i dobrze się bawiłeś. :seemsgood:
Szymon (Blonq): Nieee, świetna zabawa opowiedzieć trochę o sobie. Miło że się w ogóle ktoś zainteresował. Również dziękuję za możliwość wzięcia udziału :serduszka:
Koniec wywiadu. Dziękujemy za uwagę!

• Lubię 5
  • Uwielbiam 5
https://ngnw.pl/topic/8133-23-wywiad-blonqxd/

Dziekować za możliwość udzielenia takiego wywiadu :pepe_heart:
Miłego czytania :monkeyPls-2x:

Edytowane przez blonqxd
  • Lubię 1
  • Uwielbiam 3
https://ngnw.pl/topic/8133-23-wywiad-blonqxd/#findComment-34289

• Legenda
4 godziny temu, ilovehotmilfss napisał(a):

Już lepiej na coś innego kasę wydać, na przykład na kryształ czy coś :nowe:

MARYSIA!!!

Wywiad super i koty też! :crazycat:

• Haha 3
  • Uwielbiam 1
https://ngnw.pl/topic/8133-23-wywiad-blonqxd/#findComment-34297

• UNBAN™ CS2 & CS:GO

Spoko wywiad miło się czegoś dowiedzieć o szymku co prawie nigdy nie wbije pogadać :ok:

• Lubię 1
  • Uwielbiam 2

https://ngnw.pl/topic/8133-23-wywiad-blonqxd/#findComment-34305

• Werka. zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?