Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:★ 𝓒𝓵𝓸𝓾𝓭 ★ 爆
Imię:Adam/Adaś
Link do profilu [rank.ngnw.pl]: (Obecnie występują problemy z wyszukiwaniem przez Steam3/SteamID na stronie serwera) (https://steamcommunity.com/profiles/76561199855365999/) (wbijam punkty potem trace na hazardize xD, dalej utrzymuje sie w topce.)
Doświadczenie: wiecie jakie mam doświadczenie jestem talenciak (według mnie) , 264h 
W grze ( na tym koncie).

Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]: NIESTETY NIE
Znajomość CSS [0/8]: 2
SteamID: 76561199855365999
Mikrofon [TAK/NIE]: TAK
Konto PRIME [TAK/NIE]: TAK
Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]: TAK
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?:

Na początku, jak grałem na tym serwerze, nie zachowywałem się najlepiej — wyzywałem, robiłem false reporty, czasem się niepotrzebnie rage’owałem i przeszkadzałem innym w grze. Po komentarzach od Was wziąłem to do siebie, przemyślałem i staram się to zmienić.

Z dnia na dzień poprawiam swoje zachowanie — nie wyzywam, pomagam innym graczom, staram się być miły i żartować z ludźmi. Ostatniego muta dostałem trochę przez brak zrozumienia żartu 😅, ale staram się już uważać na to, co mówię.

Na serwerze raczej nie sprawiam problemów, a nawet próbuję czasem łagodzić konflikty między graczami. Nawet jak ktoś mnie obraża, to nie odpowiadam wyzwiskami, tylko staram się podejść do tego na spokojnie.

Często w godzinach porannych i popołudniowych nie ma admina, a wtedy jest najwięcej cheaterów — zarówno tych oczywistych, jak i takich, co próbują się ukrywać. Trochę mnie to denerwuje, bo trzeba czekać na admina, a sam nic nie mogę zrobić (co rozumiem, bo każdy ma swoje obowiązki).

Gdybym był adminem, mógłbym pomagać w takich sytuacjach — ogarniać konflikty bez od razu dawania muta, tylko najpierw ostrzegać, a jak ktoś dalej przesadza, to reagować. No i oczywiście banować cheaterów.

Wiem, że mój wiek może być minusem, ale nawet jeśli podanie zostanie odrzucone, to wezmę do siebie uwagi i postaram się jeszcze poprawić.

• Haha 1
  • Wow 1
  • UNBAN™ CS2 & CS:GO

Cześć!

Przeczytałem Twoje podanie i twoja pewność siebie graniczy z arogancją, a określanie samego siebie jako „dojebany” w CS-a w oficjalnym podaniu o funkcję publiczną świadczy tylko o jednym – o Twoim kompletnym braku dojrzałości emocjonalnej.

Chcesz „oczyszczać serwer z toksyczności”? To brzmi jak ponury żart, biorąc pod uwagę fakt, że to Ty jesteś jednym z najbardziej toksycznych elementów tej społeczności. Twoja lista kar to nie jest „wypadek przy pracy”, to Twoja stała wizytówka. Seryjne gagi i muty za brak kultury i klnięcie jak szewc całkowicie Cię dyskwalifikują. Nie potrzebujemy w administracji kogoś, kto sam nie potrafi zapanować nad własnym językiem i prymitywnymi odruchami.

Dodatkowo kwestia wieku – masz 15 lat, a wymagane jest 17. Regulamin to zbiór zasad, a nie luźna sugestia, którą możesz zignorować, bo „grasz 24h na dobę”. To, że spędzasz całe dnie przed komputerem, nie czyni Cię odpowiedzialnym kandydatem, a raczej osobą, która nie ma dystansu do gry. Administracja to funkcja dla ludzi z chłodną głową i autorytetem, a Ty na ten moment prezentujesz jedynie poziom, który zmusza innych do Twojego mutowania.

Wiek (-) – Brakuje Ci dwóch lat do minimum, a mentalnie dzieli Cię od tego stanowiska przepaść.
Doświadczenie (-) – Znajomość komend admina przy zerowej samokontroli jest bezużyteczna. Narzędzia w rękach osoby niestabilnej to recepta na katastrofę.
Kultura osobista (-) – Dno i kompletny brak szacunku do współgraczy. Twoja kartoteka kar mówi o Tobie wszystko, czego musimy o Tobie wiedzieć.

Podsumowując:
Jestem zdecydowanie na NIE. Zanim następnym razem złożysz podanie, najpierw popracuj nad swoim wychowaniem, bo na ten moment jedyne, co robisz, to psujesz atmosferę na serwerze.

• Uwielbiam 1

Zrzutekranu2026-04-17172433.thumb.png.b6aafa7f70faa05b5024a5b2ac7ee0b5.png

• Moderator

Witam,

Od razu zaznaczę, że jestem na nie.
Twój wiek jest dla mnie dużym minusem – w mojej opinii nie dojrzałeś jeszcze do tej roli. Kultura osobista również pozostawia wiele do życzenia (sam byłem świadkiem Twoich „odpałów”), a wystarczy przejrzeć logi, żeby to potwierdzić. Jesteś bardzo wybuchowy, co zdecydowanie nie działa na Twoją korzyść.
Dodatkowo masz VAC na jednym z kont oraz nieprawidłowe SteamID, co już samo w sobie budzi spore wątpliwości. Twoje doświadczenie mnie nie przekonuje – szczerze mówiąc, wątpię, żebyś został dopuszczony do pełnienia takiej funkcji gdziekolwiek indziej.
Trudno wymagać od kogoś pilnowania porządku i eliminowania toksycznych zachowań, skoro sam daje zły przykład w tym zakresie.

Pozdrawiam,
Weezard.

• Uwielbiam 1

• VIP

Wiek (-):
Twój wiek działa na Twoją niekorzyść. Rola administratora wymaga nie tylko znajomości gry, ale także dużej dojrzałości, opanowania oraz umiejętności podejmowania bezstronnych decyzji w sytuacjach konfliktowych. W młodszym wieku często trudniej o odpowiednie doświadczenie i dystans potrzebny do skutecznego pełnienia tej funkcji.

Doświadczenie (-):
Nie przedstawiłeś szczegółowych informacji dotyczących swojego doświadczenia. Dodatkowo konto, które posiadasz, zostało utworzone w 2008 roku, co jest niespójne z podanym przez Ciebie wiekiem (16 lat). Wynika z tego, że konto istniało jeszcze przed Twoim urodzeniem.
Analiza aktywności wskazuje również, że gra w CS rozpoczęła się dopiero pod koniec 2023 roku, co daje stosunkowo niewielkie doświadczenie. Istnieje także możliwość, że część godzin na koncie została rozegrana przez inną osobę.

Znajomość CSS (-):
Z jednej strony deklarujesz, że pełniłeś już funkcję administratora, natomiast opis Twojej znajomości komend CSS sugeruje braki w podstawowej wiedzy w tym zakresie.

Aktywność (-):
Zauważyłem Ciebie na serwerze dopiero kilka dni temu. Statystyki potwierdzają brak aktywności w ciągu ostatnich 30 dni – Twoja obecność na serwerze rozpoczęła się dopiero 20.04.2026. Wskazuje to na bardzo krótki staż w naszej społeczności, przez co większość graczy oraz administracji nie miała jeszcze okazji Cię bliżej poznać.

Uzasadnienie (-): 
Podana liczba godzin nie jest wystarczającym wyznacznikiem kompetencji, szczególnie że aktywność na koncie rozpoczęła się stosunkowo niedawno. Samo przekonanie o umiejętności rozpoznawania cziterów również nie jest wystarczające. Dodatkowo sam przyznajesz, że zdarza Ci się tracić panowanie nad sobą, co stoi w sprzeczności z wymaganiami stawianymi administratorowi.

Logi Czatu(-): 
Patrząc na logi czatu, można zauważyć, że dosyć często używasz wulgaryzmów oraz reagujesz dość impulsywnie w różnych sytuacjach. Zachowanie tego typu nie jest pożądane u osoby pełniącej funkcję administratora, od której wymaga się opanowania, kultury osobistej oraz dawania dobrego przykładu innym graczom.

Jestem na NIE.

pozdrawiam GUCIO

• Uwielbiam 1

to_ngnw.thumb.png.93be77476cfe44d341a32aa88c1f9d82.png

• Opiekun UNBAN™ CS2 & CS:GO
Podanie zostało odrzucone

Możliwość ponownego udziału w rekrutacji nastąpi za 5 dni. Jeśli się nie zgadzasz zgłoś ten post.

Informacja przypięta przez Kiro, (edytowane)

Nie spełniasz wymagań dotyczących rekrutacji na admina, do tego twoja kultura wymaga sporej poprawy 

• Lubię 3

KIRO_TO.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?