Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator

Imię: Piotr (to znowu^2 ja)
Napisz coś o sobie:
W dzień studiuję chemię organiczną i tworzę nowe związki organiczne (które może kiedyś będą miały jakieś sensowne zastosowanie), w nocy zaś pilnuję Mirka #1 i sprawdzam odwołania z CS:GO/CS2.
Staż na forum:
Jestem tutaj od 23 sierpnia 2024.
Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum?
Uwielbiam to pytanie :kekw2:. Różnie – czasami siedzę godzinę, czasami 5 minut, ale zawsze przejrzę wszystko.

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 8/10
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? 
Myślę, że jestem dość rozpoznawalną osobą, a przy tym raczej bezkonfliktową. Zależy mi bardzo na społeczności – często spotykam się z sytuacją, gdy osoba odwołująca się zamiast edytować swoją pierwszą wiadomość, tworzy kolejne posty, zaśmiecając wątek i dopisując co popadnie. Chciałbym mieć realny wpływ na utrzymanie porządku w takich miejscach. Dodatkowo jako UBT CS2/CS:GO znam proces odwołań od podszewki – wiem, jak powinien wyglądać prawidłowo prowadzony wątek i co jest w nim najważniejsze. Pełniąc funkcję admina na CS2 Mirage #1, poznałem społeczność i realia serwera od środka, co myślę, że jest dodatkowym atutem. Przez pewien czas działałem również jako grafik na sieci, więc znam NGNW nie tylko od strony graczy czy administracji.

Mam nadzieję, że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, choć widzę, że konkurencja jest POTĘŻNA. :dolan:

Pozdrawiam,
Weezard.

• Lubię 2
  • Uwielbiam 5

https://ngnw.pl/topic/8505-podanie-na-moderatora-weezard/

• VIP

Cześć witam siemaneczko! 

Piotrze co mogę ci tu napisać hmm?

Widzę że masz bardzo duży staż na forum jest to bardzo duży plus 

Znajomość ortografii i interpunkcji jest do ogromna znajomość bardzo duży plus (sam mam na mocne 3 XD 😂

Godzinki na forum nie widzę żadnego problemu z tym bo wiem że dużo czasu spędzasz na forum duży plus 

Widzę dużo chęci na wyższym stanowisku i chcesz się dalej rozwijać

Jako że jesteś ubt wywiązujesz się bardzo dobrze myślę że na stanowisku Moderatora sprawdzisz się bardzo dobrze. 

JESTEM NA TAK POWODZENIA PIOTRZE ‼️

• Lubię 1
  • Uwielbiam 1

to_ngnw.thumb.png.93be77476cfe44d341a32aa88c1f9d82.png

https://ngnw.pl/topic/8505-podanie-na-moderatora-weezard/#findComment-37097

• UNBAN™ CS2 & CS:GO

SIEMANO PIOTRULA ( Ciebie to się akurat tutaj nie spodziewałem :kekw2: ) 
Staż na forum masz można powiedzieć znakomity, to już prawie 2 lata dodatkowo jesteś rozpoznawalną osobistością więc tutaj plusik | + 

Interpunkcja i ortografia jak u innych kandydatów dobra więc plusik | + 

wiek na plusik | + ( Nawet trochę dziadygą zajeżdża XD ) 

Znam się z Piotrkiem już parę miesięcy, więc mogę powiedzieć że jest odpowiedzialną osobą i bardzo dobrze wywiązuję się ze swoich obowiązków, dodatkowo jest bardzo przyziemnym i pomocnym gościem. Potrafi upilnować serwera to z forum też sobie na pewno poradzi.

JESTEM NA TAK 

• Lubię 1
  • Uwielbiam 1

https://ngnw.pl/topic/8505-podanie-na-moderatora-weezard/#findComment-37101

hej hej 

Powiem szczerze  jak tak patrzę, to ciężko tu napisać coś złego.

Staż na forum bardzo duży, praktycznie każdy Cię kojarzy, więc to już samo w sobie jest dużym plusem.
Godzinki też się zgadzają, bo często Cię widać i widać, że siedzisz tu aktywnie.

Ortografia i interpunkcja na dobrym poziomie , więc kolejny plusik.

Jako UBT wywiązujesz się dobrze ze swoich obowiązków, jesteś spokojny, pomocny i raczej konfliktów nie szukasz.
Znamy się już trochę czasu i mogę powiedzieć, że jesteś odpowiedzialną osobą i da się z Tobą normalnie dogadać.

Myślę, że na Moderatorze spokojnie sobie poradzisz i będziesz dalej dobrze wykonywał swoje obowiązki.

Jestem na TAK 

Edytowane przez KOMOSIAK

Ostrzeżenie przypięte przez  EXTREMAAAAA,

Mało konkretów, jak na argumentowanie podania na moderatora forum. W dodatku AI mocno zrobiło robotę z jego utworzeniem.
Popraw odpowiedź, aby była adekwatna do wymagań, jakie postawione są przed potencjalnym moderatorem oraz jak kandydatura ma się do ich spełnienia.

• Lubię 1
  • Uwielbiam 1

clideo_editor_5980fe0d9a03454491a92275fc

https://ngnw.pl/topic/8505-podanie-na-moderatora-weezard/#findComment-37107

No i wleciał pewniaczek :D Piotrek, jedna z niewielu osób tutaj, która nadaję się na te stanowisko. Jest bardzo pomocną, sumienną i odpowiedzialną osobą. Brałbym go w ciemno xd
+ Systematyczna aktywność zarówno na forum jak i serwerach CS2

+ Dojrzały wiek

+ Staż i rozpoznawalność wśród społeczności 

• Lubię 1
  • Dzięki 1

Zrzutekranu2026-03-15192121.png.6804b17a226ecb96ab0ea9edc6127569.png

https://ngnw.pl/topic/8505-podanie-na-moderatora-weezard/#findComment-37137

• Administrator

Cześć!
Przeanalizowaliśmy Twoje podanie oraz Twoją obecność na sieci. Jesteś tu jednym z aplikantów którzy najdłużej pełnią swoją funkcję bo jesteś już z nami nieprzerwanie od sierpnia 2024 roku (oczywiście oprócz krótkiej przerwy na ogarnięcie spraw ze studiami) aż do teraz. W tym okresie nie było z Tobą jakichkolwiek problemów, a dodatkowo ciągle myślałeś o rozwijaniu swoich kompetencji poprzez aplikowanie na inne stanowiska. Mamy nadzieję, że Twoje dotychczasowe zaangażowanie, opanowanie oraz chęć ciągłego rozwoju będzie czymś z czego pozostała część administracji będzie zadowolona bardzo długi okres.
Gratulujemy! Po dokładne wytłumaczenie oraz przydział obowiązków zgłoś się do @ uwuwewue .

• Lubię 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 5

TS3index.com 
image.png

https://ngnw.pl/topic/8505-podanie-na-moderatora-weezard/#findComment-37208

• Administrator
Podanie zostało przyjęte

Od tego momentu masz 48 godzin, aby zgłosić się po odbiór grupy oraz uprawnień. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją to zgłoś ten post.

• Wow 1
  • Uwielbiam 3

TS3index.com 
image.png

https://ngnw.pl/topic/8505-podanie-na-moderatora-weezard/#findComment-37209

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?