Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Skarga: Łysy pro

MasterMind

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick oskarżonego:  @ Łysy Pro

2. Opis sytuacji:  Admin moim zdaniem posiada nielegalne oprogramowania, które wspomagają mu grę, nie dość, że posiada takie rzeczy, to jeszcze flooduje na czacie zazwyczaj po każdej rundzie, co można sprawdzić w logach serwera. Około 15:50 byłem na serwerze i jeden z graczy pisał reporta na łysego za cheaty oraz nie reagowanie na reporty, po paru minutach wymieniania zdań admina między  graczami łysy poniżył gracza cytuje " 5/11 i reportujesz, chociaż mniej szacunek do lepszego xd ". Dodatkowo lata odpalony na drugim koncie.

3. Powód: Floodowanie typu "eszkere", cheaty, poniżanie gracza.

4. Dowody: logi serwera, demko ( nie mogłem go wstawić, bo wyskakuje błąd :< ) 

Z poważaniem MasterMind.

• Uwielbiam 1

• Właściciel

Uprośćmy sprawę, bo po reakcjach i treści skarg widzę, że są w zasadzie identyczne i oparte na tych samych argumentach, więc łączę tą skargę z https://ngnw.pl/topic/1127-skarga-na-admina-lysy-pro/#comment-4092 tą - niech będzie przejrzyściej.

@ Łysy Pro 24h na wypowiedź w temacie.

• Uwielbiam 2
OCCL22p.jpg

Odpowiadając na nielegalne oprogramowania podaj mi proszę jakiś dowód lub sytuacje udowadniającą, że używam wspomagań.

Po pierwsze nie pisze po każdej rundzie "eszkiere" może i pisze często ale nie ciągle. Po drugie znajdź mi w regulaminie zakaz "floodowania"

Reaguje na  reporty i nie tylko ja adminem jestem na tym serwerze. Jak ktoś reportuje mnie to mam siebie oglądać?

"poniżył gracza cytuje " 5/11 i reportujesz, chociaż mniej szacunek do lepszego xd " wyzywał mnie więc mu napisałem jakie ma staty i żeby poprostu miał szacunek do osoby grającej lepiej. Nie widzę tu poniżenia.  Sami kulturą nie grzeszycie.

Odwołując sie do drugiej skargi

"Ten oto admin ma wyjebane na reporty na temat cheaterów i nie tylko. Następną kwestią jest floodowanie na czacie czyt: pisanie co rundę eszkere." Jest to wyjaśnione powyżej.

"Dziś ten oto admin był dzisaj broniony przez virtusa bo sam nie daje rady na posadzie admina" Virtus czyli drugi admin i w jaki sposób broniony? Na początku ignorowałem jak mnie wyzywaliście. Virtusa zadaniem też jest pilnowaniem porządku na serwerze więc interweniował. 

"Admin celuje w głowy przeciwników przez smoke" Opisane powyżej " niejednokrotnie co budzi moje podejrzenia tym bardziej że dostał on już 2 permy na innym koncie co sam napisał na serwerze" Tak dostałem 2 permy i było one mylne.

"Łysy dwukrotnie pisał podania pisząc że ma 16 lat po czym napisał w 3 podaniu że mna 14, co załącze poniżej" Przyznam sie przekopiowałem podania i zmieniałem informacje i najprawdopodobniej był to miss byłem w tamtym czasie też bardzo rozporoszony 

było to też robione na szybko wiąże się to z tym że mogę właśnie napisać jakąś nieprawdziwą informacje, sam nawet nie wiem jak to sie stało przepraszam za wprowadzenie w błąd i sam bym sie do swojego wieku nie pomylił.

Pozdrawiam

• Haha 1
  • Przykro mi 1

"wyzywał mnie więc mu napisałem jakie ma staty i żeby poprostu miał szacunek do osoby grającej lepiej. Nie widzę tu poniżenia.  Sami kulturą nie grzeszycie" - moim skromnym zdaniem nadal jest to poniżanie. Jak miałem inaczej odebrać twoją wiadomość w której na starcie napisałeś że mam słabe statystyki, po czym zasugerowałeś że jestem słabszy pisząc "chociaż mniej szacunek do lepszego xd" 

" Virtus czyli drugi admin i w jaki sposób broniony? Na początku ignorowałem jak mnie wyzywaliście" - czyli admin jest od ignorowania? Po to chyba jesteś adminem aby reagować na takie zachowania. Po co ci admin jak nie trzymasz się regulaminu?!

"Przyznam sie przekopiowałem podania i zmieniałem informacje i najprawdopodobniej był to miss byłem w tamtym czasie też bardzo rozporoszony" - pokazałeś nam jak nie powinno się tłumaczyć. Pojechałeś po najgorszej linii obrony. 

• Uwielbiam 1

image.png?ex=66c76fed&is=66c61e6d&hm=962

roses moment

wyzywał mnie więc mu napisałem jakie ma staty i żeby poprostu miał szacunek do osoby grającej lepiej. Nie widzę tu poniżenia.  Sami kulturą nie grzeszycie. - Jak cię wyzywał to masz mu się nie odgryzać, tylko dać kare z taryfikatoru, chyba po to jesteś administratorem aby stosować się do regulaminu. To, że grasz lepiej od kogoś to nie znaczy, że jesteś kimś lepszym, powinienieś być wzorem dla graczy do naśladowania. 

Virtus czyli drugi admin i w jaki sposób broniony? Na początku ignorowałem jak mnie wyzywaliście. Virtusa zadaniem też jest pilnowaniem porządku na serwerze więc interweniował.  -Jesteś adminem i ignorujesz  jak ktoś cię obraża? Śmieszny jesteś, chyba po to jesteś administratorem i posiadasz  jego uprawnienia, żeby z nich korzystać.

Przyznam się przekopiowałem podania i zmieniałem informacje i najprawdopodobniej był to miss byłem w tamtym czasie też bardzo rozporoszony było to też robione na szybko wiąże się to z tym że mogę właśnie napisać jakąś nieprawdziwą informacje, sam nawet nie wiem jak to si stało przepraszam za wprowadzenie w błąd i sam bym się do swojego wieku nie  pomylił. - Tak jak wyżej pisał kolega, jestem takiego samego zdania. Sam bym się do swojego wieku nie pomylił a jednak to zrobiłeś.  

Z poważaniem MasterMind.

Cr3st,

Jeśli chcesz coś dodać, edytuj post!!!

• Uwielbiam 1

"Jesteś adminem i ignorujesz  jak ktoś cię obraża?" Przecież pisałem, że trochę kultury i gdy się nie ogarnął to dałem ban, jestem adminem  od 7-8 miesięcy i znam taryfikator

" moim skromnym zdaniem nadal jest to poniżanie. Jak miałem inaczej odebrać twoją wiadomość w której na starcie napisałeś że mam słabe statystyki, po czym zasugerowałeś że jestem słabszy pisząc" napisałem jedynie twoje staty ale nie sugerowało to że cie poniżam. Nie pisałem tej wiadomości żeby cie wyzwać tylko chodziło mi o szacunek do drugiej osoby żeby zachowac tą kulture

Cr3st,

To samo co wyżej!!!!

"Przecież pisałem, że trochę kultury i gdy się nie ogarnął to dałem ban, jestem adminem  od 7-8 miesięcy i znam taryfikator" - komu niby dałeś bana bo ja go nie widze. Gubisz się w zeznaniach.

"napisałem jedynie twoje staty ale nie sugerowało to że cie poniżam. Nie pisałem tej wiadomości żeby cie wyzwać tylko chodziło mi o szacunek do drugiej osoby żeby zachowac tą kulture" - Normalny admin dał by mi bana.  Nie wiem jaki miałeś cel pisząc tę wiadomość.

Cr3st, (edytowane)

Jeśli chcesz coś dodać, edytuj post!

Edytowane przez Cr3st

roses moment

"komu niby dałeś bana bo ja go nie widze. Gubisz się w zeznaniach." Miałeś dostać ale z kolegą sobie wyszliscie (świadek Virtus)

Cr3st, (edytowane)

JEŚLI CHCESZ COŚ DODAĆ, EDYTUJ WIADOMOŚĆ!!! Ostanie ostrzeżenie!

Edytowane przez Cr3st

Przecież pisałem, że trochę kultury i gdy się nie ogarnął to dałem ban, jestem adminem  od 7-8 miesięcy i znam taryfikator - Nie dałeś nikomu bana za tą sytuację. Po raz kolejny gubisz się w zeznianiach. Powinieneś wylecieć z tej administracji bo nie umiesz się wybronić.

Cr3st,

+1 za spam!

Miałeś dostać ale z kolegą sobie wyszliscie (świadek Virtus) - Mieliśmy dostać bana? Podaj mi jeden przykład, za co ja powinienem dostać bana z tamtej sytaucji? A po drugie ja nie wyszedłem z serwera tylko kolega wyżej, więc kolejny raz jebie ci się w głowie za przeproszeniem.

Cr3st,

Kolejne +1 za spam

Miałeś dostać ale z kolegą sobie wyszliscie - najpierw piszesz że dałeś bana a teraz że miałeś dać bana. Zdecyduj się chociaż na jedną wersje wydarzeń bo co chwile sam strzelasz sobie w kolana.

Cr3st, (edytowane)

+ 1 warn za spam!

Edytowane przez Cr3st

roses moment

ban za wyzywanie admina i nie zachowanie kultury.

Pozdrawiam

Edytowane przez Łysy Pro
poprawa
Cr3st,

+1 warn za spam (admin a nie stosuje się do regulaminu)

Teraz, Łysy Pro napisał(a):

ban za wyzywanie admina i nie zachowanie kulturyl 

Pozdrawiam

Ani razu nie zwyzywałem Admina, a w tamtej sytuacji  kulturę akurat zachowałem, więc nie masz już co odpowiadac, i dodajesz jakies pozdrawiam? Skoro jesteś taki pewien siebie, to dlaczego gubisz się w swoich słowach i zmieniasz wersje co odpowiedź, a teraz zacząłeś się bronić jakąś kulturą  i obraza Admina, gdybyś faktycznie był tak dobrym adminem, to byś w porę zbanował oponenta, który ci można po łacinie powiedzieć spierdolił z serwera xd.  Top-level administrator

Cr3st,

Kolejny +1 warn za spam.

Wy chyba nie rozumiecie regulaminu albo go nie czytacie, zachęcam do zapoznania się, aby nie było więcej takich sytuacji!!

• Haha 1

• Właściciel

Decyzja jutro moja lub @  damie logów do analizy jest tyle, że głowa zaczyna boleć od czytania tego i domyślania się kontekstu, dzięki za cierpliwość z góry.

OCCL22p.jpg

• Właściciel
Cytat

Admin moim zdaniem posiada nielegalne oprogramowania, które wspomagają mu grę

No to chętnie z klipami zapraszam do działu zgłoś czitera, bo nikt z graczy/adminów nie sugerował otwarcie czymkolwiek, że taki fakt może mieć miejsce, ale było wówczas dwóch adminów, więc należałoby winą obarczyć obu za brak reakcji, ale to wyjaśnię już sam z nimi poza skargą.

Cytat

i jeden z graczy pisał reporta na łysego za cheaty oraz nie reagowanie na reporty

To fakt, będąc na serwerze pominął tego dnia 3 reporty nie przechodząc na spect/banując, a raz wyszedł z serwera.

Cytat

poniżył gracza cytuje " 5/11 i reportujesz, chociaż mniej szacunek do lepszego xd ".

Nie bawmy się w orzekanie, kto jak coś zinterpretował, logi pokazują dynamiczną wymianę zdań, natomiast statystyki nie powinny być miarą, co do czyjegoś reportu, a należy je traktować tak samo. Admini jeśli wiedzą, że ktoś czysty, bo jest często reportowany i był wielokrotnie sprawdzany, to mogą przekazać info w stylu "sprawdzaliśmy, clear" i nic więcej. 
Natomiast wracając do samego faktu sprzeczki słownej, to jako admin nikt nie powinien jej inicjować dalej - rozumiem, żeby odpowiedzieć i ubić sytuację w zarodku, ale nie można jej wzniecać. 

Cytat

Przecież pisałem, że trochę kultury i gdy się nie ogarnął to dałem ban, jestem adminem  od 7-8 miesięcy i znam taryfikator

No ale bana faktycznie nie było, ani PRÓBY zaspokojenia sytuacji na czacie.

Podsumowując, tymczasowy brak demek niestety nie pomaga mi podejść do tej sprawy obiektywnie i podjąć bardzie zdecydowanych kroków na jakie się z @  damie  zdecydowaliśmy.
Odnośnie potencjalnych czitów przyjrzymy się sprawie dokładniej i postaramy się, aby demka możliwie szybko powróciły do funkcjonowania.

Skarga oczywiście zasadna, jeden błąd powodował drugi i w "wewnętrznym" postępowaniu na adminowskiej grupie podejmiemy odpowiednie kroki, aby takie sytuacji także w przypadku innych adminów nie miały miejsca.

damie, (edytowane)

Jak napisal Mateusz, demka jeszcze dzis powroca i odnosnik do nich z serwera only mirage znajdzie sie na https://ngnw.pl/tv/

Edytowane przez damie
OCCL22p.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl