Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Podanie na moderatora

RoseS

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Bartosz

Napisz coś o sobie:
Nic się nie zmieniło od mojego ostatniego podania na opiekuna only mirage, więc opis mojej osoby będzie podobny. Mam na imię Bartosz i mam 17 lat. Mieszkam blisko Krakowa od urodzenia. Jestem osobą spokojną, towarzyską i kulturalną, a także nie mam problemów z emocjami. Uczę się w technikum na kierunku informatycznym, choć z perspektywy czasu nie jestem w pełni zadowolony z tej decyzji. Moimi zainteresowaniami są motocykle, rowery oraz gry komputerowe. Moją ulubioną grą jest Counter-Strike 2, choć nadal mam sentyment do starego CS:GO. Uwielbiam spędzać czas jeżdżąc na motocyklu, ponieważ podczas jazdy czuję się wolny i doświadczam zastrzyku adrenaliny. Jednak moją największą pasją jest muzyka. Od najmłodszych lat była obecna w moim życiu, a ja uwielbiam zarówno jej słuchać, jak i tworzyć. Planuję swoją przyszłość związać właśnie z muzyką. Mógłbym pisać dalej, ale nie chcę zanudzać, więc na tym zakończę.

Staż na forum: Równo 4 miesiące.

Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum?
Na ilość czasu, który mogę poświęcić na forum, wpływa wiele czynników, ale prawie codziennie jestem wysoko w topce "Czas spędzony online", co mówi samo za siebie. Jeśli będzie potrzeba, mogę być dostępny nawet przez 3 godziny dziennie.

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 7 Na forum staram się pisać dokładnie i zwracam dużą uwagę na poprawność ortograficzną i interpunkcyjną.

Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?
Jestem dojrzały jak na mój wiek i uważam, że nie jestem problematyczny. Potrafię dogadać się na wszelkie tematy. Na forum udzielam się aktywnie, ponieważ zależy mi na rozbudowie community. Początkowo zaufano mi na stanowisku admina only mirage, później jako UBT i opiekun. Myślę, że nie zawiodłem, ponieważ nie ma ze mną żadnych problemów na tych rangach. Wykonuję swoje obowiązki sumiennie i mam wrażenie, że jestem dość potrzebną osobą na forum. Dodatkowym atutem jest to, że jako moderator będę mógł ułatwić sobie, jak i extreamowi pracę na stanowisku opiekuna. Możecie mi zaufać ponownie, bez obaw. 

Edytowane przez RoseS
  • Uwielbiam 1

image.png

Jestem na tak:

+ staż

+ aktywność (jedna z największych na forum)

+ zaangażowanie w rozwój forum

+ jesteś osobą kulturalną i bez konfliktową, dobrze radzisz sobie na UBT oraz na opiekunie

Powodzonka Bartuś:pepe_love:

• Uwielbiam 1

image.png?ex=66c76fed&is=66c61e6d&hm=962

roses moment

• Moderator

Wielkie TAK

+ zainteresowania coś ciekawego o sobie powiedziałeś (nie czytałem twoich poprzednich podań więc dla mnie to coś nowego) szanuje za pasję do motocykli LwG 👋

+ staż na forum 4 miesiące nie jest jakoś wybitnie dużo, ale wystarczająco aby poznać działanie forum/sieci nawet od strony technicznej (dla chcącego nic trudnego)

++ wiek i zaangażowanie tu dałem dwa plusy ponieważ 17 lat, jest to "buntowniczy" okres czasu, a Ty wydajesz się być bardzo ogarniętym chłopakiem, który angażuje się w tą sieć. Jeżeli miałem jakieś pytania, które kierowałem do Ciebie, dostawałem: po 1 szybką odpowiedź, a po 2 bezkonfliktowe rozwiązanie, co mnie osobiście bardzo cieszy.

+ ortografia miło i przyjemnie czyta się twoje odpowiedzi, nie wyłapuję błędów które mogłyby "koleć w oczy"

+ kultura nie zauważyłem abyś gdziekolwiek był niekulturalny, zawsze wypowiadasz się z sensem, bez zbędnego obrażania bądź różnych podtekstów które można odebrać w różny sposób. 

+ aktywność jesteś mega aktywny na forum, jak i odpowiedzi na różne tematy, reakcje i czas spędzony na forum (tuż zaraz za mną 😅) ale jest to duży plus, bo jednak moderacja powinna być w zasadzie najaktywniejszą jednostką, bo to Ona pod nieobecność Właściciela, lub Administratora ogarnia cały "syf" na sieci.

Podsumowując: Jestem jak najbardziej na  TAK, trzymam kciuki i powodzenia 

Edytowane przez Drosz
  • Uwielbiam 1

Projekt bez nazwy.gif

Jestem na tak.

+1 wiek 

+1 staż

+1 aktywnośc 

Edytowane przez Yuta
Cr3st,

Edytuj post, trzy argumenty za lub trzy przeciw.

• Uwielbiam 1

Na TAK

+ aktywność

+ zaangażowanie 

+ kultura 

+ technik informatyk, ale nie z powołania jak ja XD

+- staż (nie za długo, nie za krótko)

• Lubię 1
  • Uwielbiam 1
00NeQVq.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl