Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

skarga [Gandalf]

aladin

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick oskarżonego: gandalf

2. Opis sytuacji: Dnia 22.03 grałem na serwerze i był też gandalf. Jakoś w 3/4 trwania meczu wyszedłem. Wczoraj chcąc wejść, dowiedziałem się, że dostałem bana na 6dni za Inappropriate Language. Musiałem go dostać zaraz po wyjściu z serwera 22.03. Nie przypominam sobie, żebym kogokolwiek wyzywał lub używał wulgaryzmów. Nawet jeśli wyzywałem kogoś, to na 100% nie otrzymałem żadnego ostrzeżenia od admina.

Maksymalna kara za obrażanie zgodnie z taryfikatorem to 1080 minut (18h) po 3 ostrzeżeniu. Ja dostałem bana na 6dni za "niewlasciwy jezyk" + zero ostrzeżeń podczas grania na serwerze.

3. Powód: ban za nic/kara nieodpowiednia z taryfikatorem

4. Dowody: demko z dnia 22.03 godzina 22:53

• Lubię 2

Byłeś ostrzegany nie jeden raz, choćby i przeze mnie, dostawałeś gagi, także ode mnie 

NIEJEDNOKROTNIE obrażałeś graczy jak i adminów serwera jak dla mnie ban jest jak najbardziej słuszny, bo jak nie docierają inne metody no to cóż :)

Gandalf dobrze zrobił.

Pozdrawiam :)

/ Jak nie pomagają kary zgodne z taryfikatorem to są stosowane bardziej surowe, a jeżeli tego nie rozumiesz to trudno.

Może kiedyś się uda ;)

PS jest takie coś jak EDYCJA POSTA :)

• Lubię 4

Kara po 3 ostrzeżeniu to ban na 1080 minut a byłeś ostrzegany milion razy więc kara jest większa, dodatkowo po zwyzywaniu mnie wyszedłeś z serwera z myślą uniknięcia kary co spowodowało zwiększenie bana.
  • Lubię 4

Discord_wN7zqUOPMu.png

Po Pierwsze kolego, jeśli chcesz odpowiedzieć komuś edytujesz swój post

Po drugie nienawidzę jak ktoś wciska kit w stylu ,,Nie przypominam sobie, żebym kogokolwiek wyzywał lub używał wulgaryzmów"

Sytuacja wyglądała tak ponieważ byłem przy tym razem z Gandalfem na serwerze, Unban cię zabił po czym obraziłeś go oraz wyszedłeś z serwera na twoje nieszczęście bany można dawać nawet wtedy kiedy ktoś wyjdzie z serwera :)

Po trzecie

Byłeś wielokrotnie ostrzegany przez różne osoby z Administracji czy to z Unbana, miałeś Gagi/muty oraz dwa permy, nie opłaca się ostrzegać kogoś wielokrotnie kto i tak z tych ostrzeżeń sobie nic nie robi 

Po czwarte 

Obrażasz Unbana a samo to jest dla mnie niedopuszczalne i z tego co wiem to nie pierwszy raz 

Dla mnie Ban nałożony słusznie i z odpowiednią długością, jeśli to do ciebie nie dotrze ban zostanie przedłużony ale nie o tydzień 

Pozdrawiam 

Opiekun 5v5

• Lubię 3

• Właściciel

Doskonale rozumiem złość, jak mnie ktoś zabije i sam "kur#a" rzucę, to jest spoko, to emocje i na to jest zezwolenie w regulaminie, ale ja nie kieruje wulgaryzmów do jakiegoś gracza i potem nie uciekam, bo na to po prostu nie pozwala przyzwoitość i kultura, a Ty robisz coś zupełnie innego. Piszesz na czacie jakąś obelgę do kogoś, a potem robisz disconnect. Pomijając już opcje, że możemy Cię zbanować wstecz i nie musisz być na serwerze, to to nie jest cwane, bo mamy jeszcze logi, ich jest sporo, nie będę wstawiać wszystkiego. 

A skoro o logach mowa:

L 03/22/2023 - 21:48:21: "✪Adrahil<132><

<

<

7vHtQKU.jpg

• Lubię 2
OCCL22p.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl