Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Tego podania nie spodziewaliście się

fauster

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nick: fauster
Imię: Kacper
Znajomość AMX (1-10): ???
Sprawny i działający mikrofon: Tak
Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/server_info/54.38.131.56:27015/top_players/?query=fauster
https://www.gametracker.com/player/nie da sie tak/54.38.131.56:27015/
https://www.gametracker.com/player/efesteer/54.38.131.56:27015/
i kilkadziesiąt innych nicków, których nie jestem w stanie przypomnieć
Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Każdy ma chyba świadomość tego, że gra umiera, a serwery z roku na rok znikają, zatem postanowiłem na koniec spróbować wejść w inną rolę i dać coś od siebie, póki dysponuję jeszcze wolnym czasem na csa. Pojęcie o tej grze jakieś tam mam dzięki naprawdę dobrym graczom, z którymi miałem okazję zetknąć się przez te 20 lat. Nie ukrywam, największym minusem jest bardzo słaba znajomość amx (zabawa w admina nigdy za specjalnie mnie nie kręciła), ale umówmy się: nawet małpa potrafiłaby się tego nauczyć. Zdarzy mi się powiedzieć kilka słów za dużo, ale kontroluję sytuację. Od siebie gwarantuję żadnych bezsensownych rozpisek, banów bez powodu czy innych lewych akcji. Wydaje mi się, że jestem raczej rozpoznawalną osobą na serwerze (choć nie zawsze mam pewność, czy jest to plus). Zdaję sobie sprawę, że zdania co do mojej osoby będą podzielone, dlatego z wielką chęcią przeczytam wasze opinie, zwłaszcza te negatywne. 
Czy posiadasz STEAM z grą? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:78495148
Składka 11.07 zł.[obowiązkowa]: Tak
Staż w Counter-Strike 1.6: ~2003-2011 i 2017-teraz
Czy posiadałeś już admina?: Tak, ostatni raz około 17 lat temu xD
W jaki sposób trafiłeś na serwer? Latałem po różnych serwerach, zostałem tu ze względu na rozgarniętą administrację i miłą atmosferę. 

@ Sosna  @  Mykmyk  Spokojnie, potrafię być powściągliwy ale jest też druga strona medalu, zazwyczaj to nie ja zaczynam prowokacje

@  PeOes Zabawne, jeszcze niedawno mówiłeś, że powinienem już dawno dostać bana a jest tu tylko dlatego że.. no właśnie czemu?  To jest twoja narracja, że jestem nie wiadomo kim i mam tu jakieś mityczne znajomości

@ Drosz przecież każdy z nich dał po 3 argumenty, po co się czepiać na siłę?

Edytowane przez fauster
  • Lubię 5
  • Wow 2
  • Uwielbiam 1

+ Gra często

+ Dobre doświadczenie względem gry, ogarnia dobrze cziterów, zgłasza na u@. Ogólnie pojęty chłopak.

+ Podanie mnie osobiście przekonuje.

- Czasami Twoje zachowanie, czasem faktycznie za dużo mówisz, z czego Twoje ostatnie odwołanie było dowodem. Mam nadzieję, że na randze admina serwera to się więcej nie będzie powtarzać. 

- AMX ale to tam jak napisałeś nawet małpa by się tego nauczyła. To nie jest żaden problem.

Jestem za okresem próbnym. 

• Lubię 3

+ Widać na serwerze.

+ Aktywnosc

- GT ale to prawda , że małpa by się tego nawet nauczyła.

+ Podanie fajnie napisane.

Dałbym okres próbny na luzie :defwit:

• Lubię 3

Na tak

+  Wiek 

+  lata gry no ponad 20 lat 

no a z minusów

- znajomość amx ( w sumie ogarnięcie amx to aż takie ciężkie nie jest więc takie 50/50  )

• Lubię 2
  • Uwielbiam 1

Jestem na Nie:

- za znajomosc amx daje minus,ale wiem że jesteś w stanie sie tego nauczyc więc dlugo ci to nie zajmie

-jak sam napisałeś twoje zachowanie na serwerze nie jest na wysokim poziomie

-czasami robisz z siebie nie wiadomo kogo.Czasami wydaje mi się,że twoje ego jest większe od ciebie :kekl:

Poprawisz troche zachowanie i będziesz grzeczniej odzywal sie do wszystich graczy wtedy dostaniesz ode mnie wielkie TAK. Tylko tyle masz do poprawienia moim zdaniem.

Największy bocik serwera pozdrawia.:dogdance:

• Lubię 1

Hej,

+ Regularnie widzę gracza na serwerze
+ Staż

-/+ Może twój styl "bycia" jest CZASAMI dość kontrowersyjny ale wg mnie to sympatyczna persona z ciekawym poczuciem humoru co też wpływa na miłą atmosferę

Jak sam wspomniałeś na ten moment AMX masz na niskim poziomie ale sam na własnej skórze ( 5/6 lat przerwy od adminowania ) się przekonałem, że podstawowe rzeczy można ogarnąć w kilka dni. Jestem za okresem próbnym :)

PrestoN,
Cytat

Jeżeli wypowiadasz się w podaniu, podaj co najmniej 3 argumenty, dlaczego jesteś na tak, lub na nie.

A ja widze tutaj 3 argumenty

• Lubię 4

Przemyślałem i jednak zdecydowałem się zastosować do regulaminu, bo szanuję zasady, które mają służyć porządkowi. Zapraszam jednak do dyskusji na temat propozycji zmian, których niebawem poszukam na forum. :)

Argumenty

Za:

Kojarzę.
Nie sprawia problemów.
Po długości sądzę, że podanie jest napisane szczerze, a gracz wykazuje zaangażowanie.
Widać entuzjazm – nauczymy, podpowiemy! :)

Przeciw:

Słabe AMX, ale każdy z nas kiedyś był tam, gdzie Ty teraz.
Powodzenia!

Edytowane przez Caluj_W_Pierscien
  • Lubię 3
  • Haha 1

A ja dam tak. Amx nie jest jakieś trudne do nauczenia w szczególności, że u nas np właściwie nic nie musimy wklepywać w konsole bo praktycznie wszystko mamy w pomocniku. Często Cię widuję na serwerze i jak dla mnie nie sprawiasz kłopotów. W dodatku wiesz co jest 5  jeśli chodzi o csa więc pewnie będziesz dobrze potrafił ocenić kto gra czysto, a kto czituje

Edit: ja się spodziewałem

Edytowane przez grzesiu2000
  • Lubię 4

• Moderator

Pomimo dosyć dziwnego zachowania w ostatnim odwołaniu oraz na chatboxie jestem na tak

+ wiek

+ doświadczenie w grze

+ GT 

- Czasem średnio się zachowujesz, ale myślę, że z otrzymaniem rangi to się zmieni :) 

• Lubię 3

image.png.9e56505a0c51ba3a17d47fd4e6866869.png

+ Wiek,

+ Częsty bywalec,

+ Masz chęć spróbować czegoś nowego, to się ceni,

+ Staż w cs'ie,

+ Składka,

- Jeden mały minus, to ostatnio lekka wymiana zdań z graczem, ale jak każdy z Nas obecnych tutaj może mieć lepszy bądź też gorszy dzień i to jest normalne (ale jako administrator nerwy będzie trzeba trzymać na wodzy)

Odnośnie amx: Patrząc na to jaką mamy paczkę adminów nie będzie żadnego problemu i jestem pewny, że każdy Ci pomoże jak czegoś nie będziesz pamiętał bądź wiedział.

Reasumując: Jestem na TAK.

PS: Jakbyś czegoś nie wiedział, to pisz śmiało pw/steam/dc

Edytowane przez paterovsky
  • Lubię 3

Bez tytułu.png

obraz_2024-09-03_184259067.png.d852f4c4315c7fa8247d9d9cf7043e0e.png.160b5aaa33253d100a5806c29e76d293.png

Jezu, tyle razy Ci o to trabilem i zmadrzales.

na TAK

+ doswiadczenie 

+ wiek

+ ilosc godzin spedzonych

+ na fastcupie klepal turkow jak schabowe wiec zna sie na grze 😃

• Lubię 3
  • Haha 1

Okres próbny 2 tyg

Zgłoś się po rangę tutaj https://ngnw.pl/forum/261-odbierz-range-admina/ następnie do mnie na steam

podanieprzyjetev2.webp

Edytowane przez onajN
  • Lubię 4

Zrzut ekranu 2024-08-18 171104.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl