Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Podanie na moderatora

Gandalf

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Mikołaj 

2. Wiek: 17

3. Napisz coś o sobie: Lubię grać oraz oglądać piłkę nożną, jestem wielkim kibicem Barcelony. Po północy mam dwubiegunowość.

4. Staż na forum: Jestem na forum od samego początku. 

5. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum? Jestem praktycznie cały czas dostępny,  jak nie na komputerze to na telefonie.

6. Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 8

7. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?  Wydaje mi się że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko, pomimo tego że posiadam dużą ilość rang na forum to bez problemu wywiązuje się ze swoich obowiązków, jestem osobą bezkonfliktową która nie sprawia żadnych problemów. Posiadam wysokie doświadczenie oraz mam dobry kontakt z innymi użytkownikami.

Discord_wN7zqUOPMu.png

- Wkurzasz ludzi

+doświadczenie

+Znajomosc orto

- Łatwo sie denerwujesz niesie to za sobą nieprzemyślane decyzje po przez nieumiejętne użytkowanie komend

- jesteś kidosem 

+ Staż

- Nie da się z tobą gadać po 24 i w sumie przed też nie 

na NiE

nie będzie mną rządził tak młody człowiek pozdrawiam

Edytowane przez Adrahil
  • Lubię 1
  • Haha 1

+ doświadczenie 
+ wiek
+  dlaczego Ty 

Jesteś lekko ten teges ło tego ale myślę że spełnisz się w tej roli. 

na TAK

Edytowane przez shunsui
  • Wrrr 1
  • Uwielbiam 1
udPRfpu.gif

Zacznijmy od plusów:

+ Doświadczenie

+ Staż

+ Znajomość ortografii

i to tyle z plusów.

To teraz minusy:

- "jestem osobą bezkonfliktową która nie sprawia żadnych problemów." - tutaj nie zgodzę z tym, bo oboje wiemy jakie sytuacje były

- Tak jak napisałeś po północy masz sentinoze i  nie da się ciebie słuchać

- Często denerwujesz innych użytkowników

- Nie wchodzisz na ts3, a to bardzo wielki minus

Osobiście jestem na NIE.

• Lubię 1
  • Uwielbiam 1
00NeQVq.png

• Administrator
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Oj Wojtuś,

Na + są takie rzeczy jak zaangażowanie, dostępność, staż i Twoje doświadczenie na różnych rangach.

Niestety, ale mam sporo zastrzeżeń, przede wszystkim, co do Twojego zachowania, czasami mocno "szczeniackiego", totalnie się nie zgadzam z Twoim stwierdzeniem, że "jesteś osobą bezkonfliktową", bo wiemy dobrze, jak nieraz było (nie byłeś w to sam zamieszany, ale jednak). Poza tym, no za dużo dałeś sobie punktów w skali ortografii i interpunkcji, bo m.in. te przecinki to totalnie u Ciebie leżą. :pepewhy: Poza tym Twoje zachowanie jest momentami strasznie irytujące (potwierdzają to koledzy z administracji serwerowej chociażby), ja nie mówię, że mi się to nie zdarza, bo każdemu czasami coś odstrzeli, ale Ty to lecisz po mistrza w tej dziedzinie - a na takim stanowisku, jakim jest moderator, to co za dużo, to niezdrowo. Podanie też uważam, że marne, niezbyt bogate treściowo - niektóre osoby lepsze pisały na admina.

Reasumując - uważam, że jesteś za młody na to stanowisko. Wbrew pozorom, mamy co robić i są to ważne rzeczy, wymaga to dojrzałości i odpowiedzialności. Nie to miejsce, nie ten czas = na nie.

• Dzięki 1
  • Wow 3
  • Uwielbiam 2

Niestety zgadzam się z @ Werka.  - przede wszystkim nie wchodzisz na TS3, momentami zachowanie Twoje jest dosyć infantylne i niepoważne, a takim kandydat na moderatora i potem moderator nie powinien się cechować.

Podanie też jest samo  w sobie nieprzekonujące. Nie można nie wspomnieć rzeczywiście o rzetelnym wypełnianiu swoich zadań na aktualnych stanowiskach i dość dużej aktywności, głównie (niestety tylko) na discordzie, jednak całokształt i dotychczasowe doświadczenia wpłynęły negatywnie na tę decyzję. :heh:

• Lubię 1

fff18f090b12f7dde16c6410a8131fa1.jpg

• Właściciel

Ja nie mogę przyjąć tego podania mimo naprawdę szczerych chęci na danie Ci szansy, ale skoro dwóch moderatorów jest przeciwko, to nie mogę tego zrobić.

Sam do Twojej pracy zastrzeżeń nie mam, bo jako Opiekun UBT sprawujesz się naprawdę dobrze, czy jako admin. Spróbuj ponownie za 5 dni, czy porozmawiaj z @ Cr3st oraz @ Werka. w czym jest problem i co uważają, że musisz poprawić i jeśli oni będą przy okazji następnego podania na tak, to ja również będę takiego samego zdania.

OCCL22p.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl