Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Propozycja Zimowo/Świąteczna

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Siemanko, mam parę propozycji które mogłyby nam umilić grę w ten czas przedświąteczny ale również świąteczny i Zimowy.

Mianowicie:

1.Mapka: Standardowo jak co roku mapka de dust2 snow lub może być też De dust 2 Winter 16. Mogłaby być ogrywana ze zwykłym Dustem na zmianę ale też mogłaby być sam De dust 2 snow bo ileż można tego piasku :classic_laugh:

2.Roundsoudy Świąteczne ? to już chyba klasyk jeśli chodzi o grudzień lecz można zrobić pół na pół. Wiadomo nie kazdy lubi Świąteczne Piosenki ale jednak dają fajny klimat jeśli chodzi o Grudzień i Zbliżające się Święta.

3. Padający Śnieg ? Myślę ze to ciekawa opcja a jest możliwość wyłączenia. Nie każdemu pasuje ten śnieg a jest komenda cl_weather 0 by wyłaczyć.

4. Może jakiś prezent jako bomba C4 ? Zawsze jest to drobiazg ale doda małego klimatu 

5. Jakieś Śnieżki jako granaty ? Moim zdaniem zbędne ale mogłoby być ciekawe 

6. Może jakiś konkursik na zbieranie Prezentów? Które byłby w kazdej rundzie porozrzucane na mapie Losowo  np 3 Prezenty na Runde i w Prezencie znajdowała by się amonicja bądz granaty lub HP. I na Koniec miesiąca kto Zbierze Najwięcej Prezentów Standardowo Vip Na serwerze bądz coś innego. 

A może wy macie jakieś ciekawe propozycje które trochę umilą grę w ten czas przedświąteczny i świąteczny na serwerze ?  :classic_biggrin:

Edytowane przez Mike
  • Lubię 6
  • Uwielbiam 2

• Moderator

1. Tak

2. Tak

3. Tak

4. Tak

5. Nie, chyba, ze znajdzie sie jakis fajny i nieprzeszkadzający model. 

6. Eee, to nie przedszkole :KEKW:

Ewentualnie dodałbym jakiegoś świątecznego skinka dla SVIP'ów / Vipów jednego :jaspertak:

• Lubię 5

image.png.9e56505a0c51ba3a17d47fd4e6866869.png

1. W sumie spoko opcja, osobiście dawno nie grałem świątecznego dusta i moim zdaniem przyjemnie by się grało.

2. Roundsoundy pół na pół, jeśli już to trochę pomieszać żeby nie przesadzać

3.  Nie głupi pomysł. Klimatu troszkę zrobi 

4. Tak

5. Tu też fifty/fifty, jeśli jednak będzie pomysł dodać takie cuda mogę podesłać parę nieprzesadzonych modeli.

6. Nie

• Lubię 5
  • Uwielbiam 1

chmura.gif

Ja może jestem już "za stary" jakkolwiek to brzmi, ale jedynie co bym zmienił to rs'y na świąteczne i tyle.

• Lubię 8

Bez tytułu.png

obraz_2024-09-03_184259067.png.d852f4c4315c7fa8247d9d9cf7043e0e.png.160b5aaa33253d100a5806c29e76d293.png

1. Tak

2. Tak , cos sie znajdzie pewnie.

3. Tak

4. Tak

5. Nie po co to komu.

6. Nie.

*7 : Dodac kazdemu czapeczki Mikołaja .

• Lubię 5

1. Obojetne 

2. Obojętne bo i tak rs mam wyłączone

3. Nienawidzę takich rzeczy 

4. A może po wybuchu jeszcze konfetti? 

5. Wolałbym cegłówki zamiast granatów na 11 listopada

6. Zamiast skupić się na grze będą latać i szukać jakiś gówien po mapie. Od razu można zapomnieć o celach mapy

• Lubię 5

1. Tak

2. Tak

3. Tak

4. Tak

5. Tak

6. Tutaj to na nie ponieważ takie trochę wyzwanie poboczne co by odchodziło od standardowej gry czyli planuj lub zabij enemy team a tak to gracze by chodzili po całej mapie i szukali niewiadome po co, gdzieś się spotkałem kiedyś z takim pomysłem ale czy był aż tak potrzebny no średnio, więc jestem na NIE, jak coś to czapki mikołaja dać i tyle

• Lubię 6

1. Nie, snow jest pobugowany, ch*jowo się go gra. Zresztą kiedyś może ten snow robił "furore" (w 2010 roku xD) teraz imo jest zbędny

2.Tak, ale tylko jakieś remixy, nie jakieś smęty 

3. Nie

4. Nie

5. Nie

6. NIE XD

Edytowane przez AJZY
  • Lubię 4
  • Uwielbiam 1

1 . Obojętnie

2. Obojętne bo i tak rs mam wyłączone

3. Czemu nie jeśli da się zrobić np. tylko na mapie snow ale podobno pobugowana więc po co problemy i narzekanie :Notlikethis:

4. Raczej zbędne

5. Nie

6. Nie

• Lubię 4

1. Na święta zostanie dodany na zmianę ze zwykłym dd2, a czy zostanie dłużej to już od Was będzie zależało 

2. Będzie temat z rs 

3. Tak samo jak w 1 propozycji 

4. - 

5. - 

6. Konkurs będzie, ale nie taki 

Jak macie jeszcze jakieś propozycję to wrzucajcie tutaj w temacie 

• Lubię 3
  • Uwielbiam 2

Zrzut ekranu 2024-08-18 171104.png

No dodać czapeczki mikołaja pod /hat i mozna byloby ja sciagac no nie po wpisaniu komendy nic trudnego a jest do tego plugin no nie . ( Mi to sie marzy taka czapusia Elfa.. )

• Lubię 4
  • Uwielbiam 2

Mapkę najlepiej Dodać już w Grudniu od razu na początku, żeby poczuć już ten klimacik w końcu to już  Zima i wraz z nią od razu Rsy świąteczne . I tak jak wyżej było pisane jakieś czapeczki świąteczne dla vipów oraz może po jakimś jednym skinie na broń świątecznym ?  

a Może po godzinie 20 będziemy ogrywać np mapkę De Dust 2 Winter 16, która jest bardziej taką nocną zimową mapką co wy  na to ? 

@ onajN  @ ZIELE

Edytowane przez Mike
  • Lubię 4

Ludzie od lat wchodzą do gry, żeby sobie postrzelać a nie ubierać się za mikołaja xD

Chcesz poczuć klimacik świąteczny? Włącz sobie kevina na polsacie albo przebierz się za choinkę i stój tak do stycznia. Ja jestem z tych, którzy rzygają tym świątecznym przepychem, który widać na każdym rogu. Serwer to miejsce, gdzie mogę od tego odpocząć na trochę i się zresetować. 

Uważam, że mapka i rsy to jest max. Chcecie więcej to idźcie w fortnite pograć.

• Lubię 4
  • Haha 3
  • Uwielbiam 1

6 godzin temu, fauster napisał(a):

Ludzie od lat wchodzą do gry, żeby sobie postrzelać a nie ubierać się za mikołaja xD

Chcesz poczuć klimacik świąteczny? Włącz sobie kevina na polsacie albo przebierz się za choinkę i stój tak do stycznia. Ja jestem z tych, którzy rzygają tym świątecznym przepychem, który widać na każdym rogu. Serwer to miejsce, gdzie mogę od tego odpocząć na trochę i się zresetować. 

Uważam, że mapka i rsy to jest max. Chcecie więcej to idźcie w fortnite pograć.

O, pojawił się Grinch

jak dla mnie poza rsami i mapką powinny być te czapeczki opcjonalnie do założenia. Kto będzie chciał to sobie założy, a kto nie to nie. Skiny Mikołaja dla VIPa też by mi nie przeszkadzały (tylko to już wtedy na ten krótki okres świąteczny czyli 20-28 grudnia)

• Lubię 9

1. Tak

2.Tak

3.Tak

4.Tak

5.Nie

6.Nie

18 godzin temu, Mike napisał(a):

a Może po godzinie 20 będziemy ogrywać np mapkę De Dust 2 Winter 16, która jest bardziej taką nocną zimową mapką co wy  na to ? 

Tej mapki to lepiej nie wspominać, jeszcze więcej ludzi z klatkami by na serwerze biegało i narzekało na lagi serwera, dodaj do tego 5 smoków na midzie i ludzie na słabszym PC będą mieli 30 fps max. Poza tym za dużo ta mapka ma bugów takich jak chowanie się w choince czy w bałwanie.

11 godzin temu, grzesiu2000 napisał(a):

jak dla mnie poza rsami i mapką powinny być te czapeczki opcjonalnie do założenia. Kto będzie chciał to sobie założy, a kto nie to nie. Skiny Mikołaja dla VIPa też by mi nie przeszkadzały (tylko to już wtedy na ten krótki okres świąteczny czyli 20-28 grudnia)

Czapeczki jeszcze git, z opcją wyłączenia i włączenia tego, ale tylko w okresie świątecznym, tak jak napisałeś od 20 do 28 grudnia, a z tym skinem to nie za bardzo xD Jakoś nie widzi mi się strzelać do modelu co będzie miał standardowe hitboxy, a głowe wyżej niż hitbox.

• Lubię 6

1. bardzo na tak.

2. jeszcze bardziej.

3. w sumie spoko, ale najlepiej z opcją wyłączenia. 

4. deczko zbędne, ale jeśli ktoś lubi, to warto przemyśleć.

5. zdecydowanie na NIE. 

6. Mi to niepotrzebne.

Za małolata okres grudniowo świąteczny, to zawsze był najlepszy klimat w tej gierce. Wiem, że są ludzie, dla których to jest zbędne, ale dla mnie bardzo miło wrócić do tych czasów kiedy się miało lat naście. 🥹

pozdrawiam, kajoj! 

• Lubię 6

1. Obojetnie

2. Mam wylaczone wiec niech bedzie na TAK jesli inni lubia swiateczne utwory

3. Tak, jak powyzej- komenda dziala

4. Najlepiej drzewko w tym przypadku, mozna trollowac wtedy ze smokeami

5. NIE

6. Raczej zbedne, neutralnie dla mnie , osobiscie mi to niepotrzebne 

pozdro

• Lubię 5

Zrobiłem 10 roundsoundów świąteczynch, 5 zwykłych i 5 remixów.
Oto tracklista: 

Cytat

1.Mig - Święta 
2.Margaret - Coraz bliżej Święta
3.Wham! - Last Christmas 
4.PDG (Gural, Rafi, RY23, Qlop, Matheo, Bubel, Sheller, Koni) KOLĘDA
5.Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
6.Ronettes - Sleigh Bells (PhatCap! Trap Remix)
7.Bob Heatlie - Merry Christmas everyone (A'Tom & MaJoR '4fun' Bootleg)
8.Last Christmas (FAIR PLAY REMIX)
9.F4ST - Feliz Navidad (SHAMAL & SULIK Bootleg) Christmas 2020
10.DV LM x Armin van Buuren x Brennan Heart - Christmas Time (ARTBASSES x Oski Bootleg

Odsłuch: 

Jak ktoś chce link to zapraszam priv,żeby nikt nie podjebał xd

Mam nadzieję, że sie spodobają.

Edytowane przez ZIELE
  • Lubię 8

To i ja rzucę parę nutek zwykłych świątecznych i Remixów 

1 Enej - Skrzypi Wóz (Official video)

https://www.youtube.com/watch?v=64TNwPY37rw

2 Gromee feat. Sound'n'Grace - Zaśnieżone Miasta

https://www.youtube.com/watch?v=17KhHsZgKcM

3 Blue Cafe - Swieta W Nas

https://www.youtube.com/watch?v=p-RrZt0_NYE

4 Jingle Bells (Steviie Wonder & Keanu Trap Remix)

https://www.youtube.com/watch?v=mr4gjXKK5zA

5 Snowman (Sped Up Version)

https://www.youtube.com/watch?v=29cwqcQ0EdE

6 CAROL OF THE BELLS (D.Mave Trap Remix) 

https://www.youtube.com/watch?v=p-Y0oUvNsbs

• Lubię 2