Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Szybka rekrutacja na admina - Only Mirage

EXTREMAAAAA

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: ʜᴏᴛ ᴍᴀᴍᴍʏ

2. Imię: Zuza

3. Wiek:18

4. Link do GT:  https://www.gametracker.com/player/ʜᴏᴛ ᴍᴀᴍᴍʏ/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Byłam przez ponad rok administratorką na serwerze, więc coś potrafię

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK]

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: potrafię, ale musiałabym sobie co nieco przypomnieć

8. SteamID:76561199120621811

9. Mikrofon: [TAK]

10. Konto PRIME: [TAK]

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK ]

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Myślę że jestem dosyć rozsądną i asertywną osobą, poradzę sobie na tym stanowisku, doświadczenie jest, jestem aktywna na serwerze, jestem kulturalna i nie pozwolę żeby ktoś przekraczał granice.

Edytowane przez Zuzanka
Werka.,

Nieprawidłowe Steam ID, popraw.

RoseS,

Przyjmuję, po rangę zgłoś się do mnie na dc: rosessuko

• Uwielbiam 2

1. Nick: KyTo

2. Imię: Krystian

3. Wiek: 17

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/KyTo/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie:  zadne w cs, bylem adm na serwerach fivem i w jakis innych grach 

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Nie

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: nie wiem jakie sa komendy ale szybko moge sie ich nauczyc bez problemu jesli ich nie znam 

8. SteamID64: STEAM_0:1:772273077

9. Mikrofon: [TAK/NIE] tak

10. Konto PRIME: [TAK/NIE] tak

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] TAK

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? 

Mam duza aktywnosc u was na serwerze wiec jest to wielkim + dla was poniewaz bedzie jeszcze wiecej sil do ogarniania ludzi na serwerze. Gram juz troche i znam ludzi ktorzy graja i mam z nimi spoko kontakt, rowniez jestem bezkonfliktowy wiec przeklada sie to na fajna atmosfere na serwerze

RoseS,

Nick: xkodethking-

Imię: Kamil

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/xkodethking-/51.68.135.106:27015/

Doświadczenie:  zadne w cs, bylem adminem na serwerach fivem 

Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Nie

Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: nie wiem jakie sa komendy ale bez problemu  szybko sie ich naucze 

SteamID64: STEAM_0:0:757898695

Mikrofon: [TAK/NIE] tak

Konto PRIME: [TAK/NIE] tak

Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] TAK

Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?  Ponieważ od dłuższego czasu gram na serwerze NGNW i wykazuje sie ponad przecięntymi umiejętnościami doskonale znam mechanikę counter strike, dzięki czemu bardzo łatwo będzie mi wykryć ludzi którzy oszukują a jak można zauważyć  dosyć często dochodzi do oszustw. Zamierzam dalej kontynuwać przygode z serwerem więc idealnie gdybym mógł się wykazać i pokazać wam skille nie tylko grając wygrywając mecze ale pomagając innym!

Edytowane przez xkodethking-
RoseS,

• Uwielbiam 1

1. Nick: twitch.tv/reastyxyz

2. Imię: Damian

3. Wiek: 24

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=dHdpdGNoLnR2L3JlYXN0eXh5eg%3D%3D&host=51.68.135.106:27015

5. Doświadczenie: byłem juz adminem na kilku serwerach, @ pyzooo mial okazje mnie poznać

6. Czy byłeś/aś już adminem? TAK

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: 6/10 podstawowe komendy znam 

8. SteamID64: 76561198244452928

9. Mikrofon: TAK

10. Konto PRIME: TAK

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? TAK

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Zacząłbym od doświadczenia, mianowicie adminowałem już na kilku serwerach także staż jako taki mam. Moim drugim argumentem byłoby doświadczenie w CSGO jak i CS2 (Chociaż to jedno i to samo tak naprawdę xD) i nie jest dla mnie problemem odróżnić czystego gracza od odpala (Czitera). Trzecim argumentem jest wiek jak i sama chęć do pomocy administracji w polowaniu na oszustów w CS2 aby umilić rozgrywkę wszystkim graczom na serwerze.

Edytowane przez RoseS
RoseS,

• Uwielbiam 1

1. Nick: p3p

2. Imię: Kacper

3. Wiek: 18

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/p3p/51.68.135.106:27015/ (jedyny - h ale to na spokojnie wyrobie nawet dzis/jutro)

5. Doświadczenie: d**rzone, ar***illa, f****me, 1**k w cs oraz w fivem exile, arivi aktualnie 

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Tak

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Jeśli nic się nie zmieniło przez rok/dwa to umiem nadawać bana, mute, gaga

8. SteamID64:  76561198885423106

9. Mikrofon: [TAK/NIE] Tak

10. Konto PRIME: [TAK/NIE] Tak

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] Tak

Ponieważ jestem aktywnym graczem w tygodniu zazwyczaj jestem dostępny od godziny 15/16 gdyż chodzę do szkoły.  Na serwerze często pojawia się cheater a admin nie zawsze są oraz często się pojawiają się za przeproszeniem zwierzęta więc chciałbym pomóc z karaniem takich osób oraz wróciłem teraz bardziej do csa bo miałem przerwę a serwer przypadł mi do gustu i chciałbym zostać tu dłużej a zawsze osoby które  ogarniają się przydadzą. Pozdrawiam 

Edytowane przez p3p
RoseS,

Odrzucam, jesteś dopiero 3 dni na serwerze i twoje logi nie wyglądają zachęcająco.

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1. Nick:  ⃤ nieskromny leh

2. Imię: Hubert

3. Wiek: 21

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/⃤ nieskromny leh/51.68.135.106:27015/ https://www.gametracker.com/player/⃤Leh21/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie:  Jest WIELKIE 🗿

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: 4/10 Dawidek mnie nauczy :P

8. SteamID64:  76561198237959582

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] Tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? JESTEM GRUBYM ALE ZA TO UMIESNIONYM FACETEM 

RoseS,

• Haha 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 3

• Właściciel

Wraz z @ RoseS podjęliśmy decyzję o zamknięciu szybkiej rekrutacji. 
Wszystkich chętnych zapraszamy do składania klasycznych podań z wymaganiami i wzorem zgodnie z przypiętym tematem.

• Uwielbiam 4
OCCL22p.jpg

•  EXTREMAAAAA zablokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...
  • RoseS odblokował(a) ten temat

1. Nick: Simon Riley

2. Imię: Oliwier

3. Wiek: 16

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Simon Riley/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: dość spore, byłem administratorem za czasów CS:GO na jednej z popularniejszej sieci, I przez krótki okres na sieci serwerów CS2

6. Czy byłeś/aś już adminem? TAK

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Nie mam problemu z używaniem komend, jednakże przydalaby się  rozpiska komend dla przypomnienia 

8. SteamID64: 76561198972876716

9. Mikrofon: TAK

10. Konto PRIME: TAK

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? TAK

Ponieważ jestem bardzo aktywny (15h w 6 dni) posiadam spore doświadczenie, zawsze staram się mieć 100% pewności przed wystawieniem bana (jak trzeba to potrafię siedziec kilka map nad jednym graczem) no i nie mam życia i gram na serwerze głównie z rana, kiedy prawie nigdy nie ma administracji

:pepe_heart:

RoseS,

• Moderator

1. Nick:  シDroszシ

2. Imię:  Michał

3. Wiek:  26

4. Link do GT:  https://www.gametracker.com/player/シDroszシ/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie:  Posiadam. Byłem na pewnej sieci adminem, opiekunem serwera, moderatorem itp. Zresztą Właściciel @  EXTREMAAAAAwie na jakiej 

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] : Ogólnie TAK i to niejednokrotnie, na tej sieci NIE

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: w CS:GO dałbym 8/8, w CS2 mocne 7/8

8. SteamID: STEAM_0:0:675541621

9. Mikrofon: [TAK/NIE]: TAK 

10. Konto PRIME: [TAK/NIE]: TAK 

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]: TAK 

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?: Cóż, ogólnie to lubie grać w gry i banować ludzi 😈 cierpienie ludzi sprawia mi mega dużą satysfakcję 😍

RoseS,

Popraw aktywność na serwerze!
Decyzje wstrzymuje do środy.

RoseS,

Projekt bez nazwy.gif

1. Nick: seni0r

2. Imię: patryk

3. Wiek: 20

4. Link do GT:  https://www.gametracker.com/player/seni0r/51.68.135.106:27015/ (164min)
https://www.gametracker.com/player/sisi/51.68.135.106:27015/ (58min) na tych nickach i jeszcze jeden byl ale nie pamietam

5. Doświadczenie: advance

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] tak

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: advance

8. SteamID: STEAM_0:1:840910439

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? jestem dosc specyficzym, elokwentnym czlowiekiem

RoseS,

Warn na forum oraz bardzo słaba aktywność. Odrzucam.

1.Nick: pyzooo

2.Imie: Grzesiek

3.Wiek: 21

4.https://www.gametracker.com/player/pyzooo/51.68.135.106:27015/

5.Doswiadczeni: Ponad rok bylem adminem na innej sieci oraz jakis czas u was 

6.Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Tak

7.Znajomość SM [0/8]: 6

8. SteamID: STEAM_0:0:551702136

9. Mikrofon: [TAK/NIE] Tak

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] Tak

12.Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? widac ze czasami brakuje tych adminow w niektorych godzinach wiec sadze ze idealnie bym sie wpasowal akurat w te godziny w ktorych nikogo nie ma oraz chcialbym wniesc jakas kulture ktorej dalej nie ma na tym serwerze badz jest omijana i nikt z tym nic nie robi 

RoseS,

"chcialbym wniesc jakas kulture ktorej dalej nie ma na tym serwerze" :kekw2:
Jeśli chcesz wnieść kulturę na serwer to zacznij od siebie. Pozwolę sobie załączyć ss'y z twoich logów, które są jedynie z niecałych 2 dni (link). Podanie odrzucam.

• Haha 1

• 2 tygodnie później...

1.Nick: pyzooo

2.Imie: Grzesiek

3.Wiek: 21

4.https://www.gametracker.com/player/pyzooo/51.68.135.106:27015/

5.Doswiadczeni: Ponad rok bylem adminem na innej sieci oraz jakis czas u was 

6.Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Tak

7.Znajomość SM [0/8]: 6

8. SteamID: STEAM_0:0:551702136

9. Mikrofon: [TAK/NIE] Tak

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] Tak

12.Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Bo niekotrzy admini potrafia sprawdzac chlopa pol meczu a i tak na sam koniec mowia ze jest clear mimo ze chlop ewidetnie rzuca sobie smoke i przez niego skanuje (jedna z wielu sytuacji) takze sadze ze przydalby sie ktos kto widzi golym okiem cheatera

RoseS,

Kulturę poprawiłeś, więc podanie przyjmuję. Po rangę zgłoś się do mnie na dc: rosessuko

• 2 tygodnie później...
W dniu 18.06.2023 o 18:28, EXTREMAAAAA napisał(a):

Szybka rekrutacja na admina - Only Mirage 

W dniu dzisiejszym otwieramy szybką rekrutację na admina i zasady są bardzo proste - składasz podanie w tym temacie jeśli spełniasz główne wymagania tj:

1. Mutacja, konto PRIME, sprawny mikrofon.
  2. Minimum 16 lat, wysoka kultura osobista, niekaralność na serwerze.
  3. Co najmniej 2 tygodnie stażu na serwerze i minimum 10 godzin przegranych na serwerze.  Co najmniej 7 dni stażu i 5 godzin przegranych na serwerze
  4. Tygodniowa aktywność minimum 4 godziny.
  5. Zdolność rozpoznawania graczy używających wspomagaczy.
  6. Znajomość i przestrzeganie: regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów.
  7. Podstawowa znajomość obsługi admina (!admin oraz komendy na banowanie, mutowanie, gagowanie przez konsolę)
  8. Brak blokady VAC w CS 1.6 i CS:GO. Przychylność graczy i administracji serwera.

Jeśli spełniasz te wymagania napisz podanie według wzoru poniżej

1. Nick: ICYYY

2. Imię: Karol 

3. Wiek:17 zaraz 18 

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/ICYYY/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie:

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] próbowalem ale nie wyszlo 

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Potrafię, komend używałem już wiele razy 

8. SteamID64:https://steamcommunity.com/profiles/76561199673225968/

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?  poniewaz duzo czasu spedzam na serwerze od godziny 17/18 oraz widze ze na serwerze jest duzo osob uzywajacych cheaty i chcialbym pomoc w banowaniu tych zje*kow pozdro <3

EXTREMAAAAA,

Nie przeklinaj w tematach/postach, dozwolone jest to jedynie sporadycznie na Czacie. #pisemne

RoseS,

Przyjmuję na okres próbny 5 dni. Po rangę zgłoś się do mnie na dc: rosessuko

• Uwielbiam 1

1. Nick: 𝖒𝖆𝖏𝖔𝖗❤| NGNW.pl

2. Imię: Adam

3. Wiek: 16 

4. Link do GThttps://www.gametracker.com/player/𝖒𝖆𝖏𝖔𝖗❤| NGNW.pl/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Byłem adminem bardziej supportem który miał dostęp do komend admina

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Potrafię banować przy użyciu komend np. można zbanować kogoś przy użyciu nicku lub jego steamid.

8. SteamID64: 76561199529489868

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?  Znam się na rzeczy oraz chce zmniejszyć ilość cheaterów na serwerach

RoseS,

Zbyt krótki staż na serwerze oraz słabe gt. Odrzucam.

• Haha 2

1. Nick: loff

2. Imię:Adrian

4. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/loff/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Kiedys byłem długo adminem w csie 1.6 ale w cs go i w cs2 ani razu

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] tak

7. Znajomość SM [0/8]: 3/8

8. SteamID:STEAM_0:0:627475596

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]  Tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?: Ponieważ jestem graczem który bardzo dobrze ogarnia grę i Często bywam na serwerze

Edytowane przez loff
RoseS,

• Uwielbiam 3

1. Nick: Shinigami

2. Imię: Piotr

4. Link do GT:  https://www.gametracker.com/player/Shinigami/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Byłem Administratorem w cs 1.6 i cs:go.

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: 7/10, banowanie, mutowanie, gagowanie, kickowanie.

8. SteamID: STEAM_0:0:576879263

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Myślę że się nadam na tą rolę dużo ogarniam w grze + dużo czasu spędzam na serwerze.

RoseS,

• Uwielbiam 2

• 2 tygodnie później...

1. Nick: Kondziu

2. Imię: Konrad

3. Wiek: 27

4. Link do GT:  https://www.gametracker.com/player/Kondziu/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Byłem spory kawałek czasu opiekunem only mirage na pewnej sieci oraz UBT

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Jeśli w cs2 jest tak samo jak w GO to 7 w skali mogę dać. 

8. SteamID: STEAM_0:1:858395287

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Mam doświadczenie więc myślę, że się przydam dodatkowo, plus od momentu zaczęcia gry na serwerze mam wrażenie, że jedni mogą więcej a drudzy mniej co nie bardzo mi się podoba takie traktowanie. Od sierpnia zaczynam zdalną pracę także będę mógł przeznaczyć więcej czasu na pilnowanie serwera. 

Edytowane przez Kondziu
EXTREMAAAAA,

Takich ludzi nam trzeba, zgłoś się do mnie na dc: extremaaaaa

• Uwielbiam 1

1. Nick: p3p

2. Imię: Kacper

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/p3p/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: d**rzone, ar***illa, f****me, 1**k w cs oraz w fivem exile, arivi

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Jeśli nic się nie zmieniło przez rok/dwa to umiem nadawać bana, mute, gaga, kick itp

8. SteamID64:  76561198885423106

Mam w tym doświadczenie kilka lat w cs adm oraz w 5m, na serwerze już długo gram fajnie oraz przyjemnie mi się gra.  Na serwerze często pojawia się cheater a admin nie zawsze są oraz często się pojawiają się za przeproszeniem zwierzęta (np. dzieciaki które się drą, bindy, muzyka na voice puszczana, modulator oraz wyzywanie i głupie przepychanki).

Edytowane przez p3p
RoseS, (edytowane)

Podanie zostało skopiowane 1 do 1 z wcześniejszego, nawet nie usunąłeś "Edytowane 12 maja przez p3p". Jeśli zależy Ci na adminie, popraw podanie, dodaj coś nowego. Decyzję wstrzymuję do jutra.

Edytowane przez RoseS
RoseS,

1. Nick:  PalmaSuczko | Fan Bambi

2. Imię: Łukasz 

3. Wiek:  17

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/PalmaSuczko | Fan Bambi/51.68.135.106:27015/ , https://www.gametracker.com/player/PalmaSuczko | Fan Bambi NGNW.pl/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie:  No byłem tutaj adminem bardzo długo więc coś nie coś potrafie :D

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] TAK

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]:   Potrafie banować za pomocą komend! :D

8. SteamID: STEAM_1:1:768047591

9. Mikrofon: [TAK/NIE] TAK

10. Konto PRIME: [TAK/NIE]   TAK

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]  TAK

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?  Chciałbym wrócić do administracji i pomagać jak wczesniej, aktywnosc poprawie na dniach :D chyba sie nadaje xD 

RoseS,

• Uwielbiam 1

1. Nick: koreek
2. Imię: Kordian
4. Link do GT:  https://www.gametracker.com/player/koreek/51.68.135.106:27015/
5. Doświadczenie:  Byłem adminem na paru serwerach only mirage i 3 maps
7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: potrafię banować za pomocą komend
8. SteamID64:    STEAM_0:0:626153858
11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] tak

niektorzy wolaja na mnie ronaldinho of cs, ze wzgledu na moje nietuzinkowe skillsy. Dzięki temu potrafię rozpoznac kazdego gracza, ktory uzywa wspomagaczy. Jestem aktywny na serwerze, mily, kulturalny, sigma, prosik cs2.

RoseS,

"11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] tak"

Twoja kultura jest na bardzo niskim poziomie. Ilość twoich banów oraz mutów/gagów jest zbyt duża, abyś mógł zostać adminem. Odrzucam.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1

1. Nick:  Julek

2. Imię: Julian

3. Wiek:  20

4. Link do GT:  https://www.gametracker.com/player/Julek/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie:  Byłem adminem na niektórych serwerach w csgo

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]:   Tak potrafie banować za pomocą komend ;)

8. SteamID: STEAM_0:0:567562622

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]  TAK

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?  Chciałbym spróbować swoich sił w administracji serwera, dość często tutaj gram i myślę ze mógłbym pomóc utrzymać porządek na serwerze

Edytowane przez Julek
RoseS, (edytowane)

Twoja aktywność na serwerze jest zbyt mała. Odrzucam.

Edytowane przez RoseS

1. Nick: A_Zetka
2. Imię: Witold
3. Wiek: 14
4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/A_Zetka/51.68.135.106:27015/
5. Doświadczenie: Byłem raz adminem więc podstawy znam
7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Potrafię zbanować komendą jak i mutować i kickować
8. SteamID64: 76561199119003270
12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Często siedzę na serwerze w przedziale 23-6 rano i gra minimum 3 cheaterów na noc a admini śpią. A jak nie cheaterzy to gracze nie utrzymują poprawnej kultury gdy adminów nie ma

RoseS,

1. Nick:  Mantis

2. Imię:  Adam

3. Wiek:  16

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Mantis/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie:  POSIADAM

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]:   Tak  potrafię banowac za pomocą komend i nie tylko banowac

8. SteamID: STEAM_0:1:864595272

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? : Jestem Młodym bardzo ogarniającym chłopakiem, byłem adm mam doświadczenie w tej roli i w cska pykam tak z 4/5godzinek dzienie, jestem osobą dobrze wychowaną z kulturą

Edytowane przez Mantis
RoseS,

Podaj link do swojego profilu gt!

RoseS,

Twoja aktywność na serwerze jest zbyt mała. Pograj dłużej i napisz podanie za 5dni.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1

1. Nick: 디

2. Imię: Patryk

3. Wiek: 23

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/D/51.68.135.106:27015/ https://www.gametracker.com/player/디/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Gram w counter strike'a  od 2017 roku i do tego momentu zebrałem prawie 7 000 godzin oraz 10lv na faceit'cie

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Na waszej sieci jeszcze nie

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: Znajomosc obslugi source moda 8/8

8. SteamID64: 76561198389225330 / STEAM_0:0:214479801

9. Mikrofon: [TAK/NIE]

10. Konto PRIME: [TAK/NIE]

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Doświadczony, ogarniety i komunikatywny a to dopiero początek zalet ;)

Edytowane przez __D
EXTREMAAAAA,

Skala znajomości obsługi admina jest opisana w 8 punktach, popraw to i zaktualizuj podanie

RoseS,

• Lubię 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl