Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Szybka rekrutacja na admina - Only Mirage

EXTREMAAAAA

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: venom
2. Imię: Dawid
3. Wiek:14
4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/NGNW.pl venom/51.68.135.106:27015/
5. Doświadczenie: tak posiadam 
6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] tak ale nie u was
7. Znajomość SM [0/8]: 7
8. SteamID: STEAM_0:1:707823034
9. Mikrofon: [TAK/NIE] tak
10. Konto PRIME: [TAK/NIE] jeszcze nie ale w następnym tygodniu będę miał
11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] tak
12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? jestem młody mam doświadczenie bycie adminem gram dzienie po 4/6 godz umiem sie zachować stosunku do innych ludzi i jestem miły 

RoseS, (edytowane)

Twoja aktywność na serwerze jest zbyt mała, a konto prime jest wymagane! Zakup konto prime, pograj dłużej i napisz podanie za 5 dni.

Edytowane przez RoseS

1. Nick:  Mantis

2. Imię:  Adam

3. Wiek:  16

4. Link do GT:  https://www.gametracker.com/player/Mantis/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie:  POSIADAM

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] TAK

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]:   Tak  potrafię banowac za pomocą komend i nie tylko banowac

8. SteamID: STEAM_0:1:864595272

9. Mikrofon: [TAK/NIE] TAK

10. Konto PRIME: [TAK/NIE]   TAK

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]  TAK

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? : Jestem Młodym bardzo ogarniającym chłopakiem, byłem adm mam doświadczenie w tej roli i w cska pykam tak z 4/5godzinek dzienie, jestem osobą dobrze wychowaną z kulturą

(MIAŁEM NABIĆ GODZINKI I CHYBA JUZ JEST GIT)

Edytowane przez Mantis
RoseS,

Przyjmuję na okres próbny 5 dni. Po rangę zgłoś się do mnie na dc: rosessuko

1. Nick:  ICYY

2. Imię:  Karol

3. Wiek:  17 za meisiac 18 

4. Link do GT:  https://www.gametracker.com/player/ICYYY/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie:  posiadam ale nie duze jakos 

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] TAK

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]:  CSs_ban ICYY 0 wh   CSs_kick ICYY afk itp 

8. SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199673225968/

9. Mikrofon: [TAK/NIE] TAK

10. Konto PRIME: [TAK/NIE]   TAK

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]  TAK

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? : spedzalem duzo czasu na serwerze ale teraz to sie torche pogorszylo i dostalem degrada ale sie poprawie, ograniam gierke no i chce banowac ludzi ktorzy chetauja na tym serwerku <3 

RoseS,

Niedawno zostałeś zdegradowany. Pograj dłużej, pokaż, że Ci zależy, i złóż podanie za 5 dni.

• RoseS zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl