Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Szybka rekrutacja na Redaktora

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda

W związku z tym, iż mamy obecnie tylko jednego redaktora, ogłaszamy szybką rekrutację na to stanowisko!

Wzór:

Imię:
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]:
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?:

1. Wymagania:
- Aktywność na forum: dwa tygodnie stażu oraz 15 postów.
- Znajomość i przestrzeganie: regulaminu forum, czatu.
- Ortografia i interpunkcja na wysokim poziomie.

2. Pozostałe:
- Obowiązuje zasada: jedno podanie na 5 dni. 
- Ocena znajomości ortografii i interpunkcji: określ swoje zaawansowanie w skali 1-10, gdzie 1 = słaba znajomość, a 10 = perfekcyjna znajomość.

https://ngnw.pl/topic/6080-szybka-rekrutacja-na-redaktora/

• 1 miesiąc temu...

Imię: Piotr

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: Myślę, że tak 8/10

Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?: Szczerze nie byłem nigdy redaktorem, ale chciałbym zrobić dla forum i społeczności coś więcej. Chciałem napisać już wcześniej podanie, ale parę spraw mi wyskoczyło tak nagle, pogrzeby itp. Teraz sobie wszystko poukładałem, aktualnie więcej czasu spędzam na forum, niż na gierce, więc spróbować czegoś nowego nigdy nie zaszkodzi :) A chciałbym wspomóc bardziej nasze forum :D 

Pozytywna wiadomość przypięta przez Werka.,

Podanie przyjęte. Zgłoś się do mnie na priv na DC.

https://ngnw.pl/topic/6080-szybka-rekrutacja-na-redaktora/#findComment-22994

• 2 miesiące temu...

Imię: Piotr

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 9,5(ADHD :p)

Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?: Zawitałem na tym forum, a od czegoś trzeba zacząć.

Przy dobrej współpracy z Administracją rozbujamy to forum.

Prywatnie zajmuje się pisaniem, poprawianiem tekstów, biegle pracuje słowem od wielu lat :D

Słowo to jedna z moich dwóch największych pasji, które bardzo dobrze się łączą 

Planuje tu na trochę zawitać, jeżeli oczywiście forum wraz z serwerami będzie się rozwijać w tempie, które wskazuje na zaangażowanie h%

Jestem też specjalistą w branży reklamowej, gdzie dobre hasło i dobry chwyt są najważniejsze.

Doskonale wiem, co przyciąga uwagę, i dobrze znam w praktyce psychologie człowieka w tym aspekcie.

Chcę spróbować się w tej roli na waszym forum, ze względu na to, że jest to jednak stanowisko powiązane z moimi wąskimi zainteresowaniami :D

Spoiler

W roli ciekawostki mogę dodać, że sprawowałem w swojej karierze range- opiekuna, major admina na dwóch serwerach równolegle, UBT, Admin hns, jb, ts, DR oraz stale współpracowałem z właścicielem w celu utrzymania full serwera, co moimi metodami się udało, wymyślając nowe klasy, realizując eventy oraz angażując się w serwer przywróciłem go z pustki do momentu gdzie grało u mnie więcej osób średnio niż na jb :D, stworzyłem super społeczność, która tętniła życiem jeszcze jakiś czas po moim przejściu na sourcemodową "emeryturę". Oferuje swoje profesjonalne usługi, w zamian oczekuje jedynie powagi, szacunku i dobrej komunikacji, oraz oczywiście chęci, bo z pustego to i snoopdog nie ulepi :p

Spoiler

Co do wymagań na forum...- Wolę szczerze wbić z gołym profilem, zapełnić go wartościową treścią, niż na siłę nabijać posty.

Spoiler

Mam też pomysł na parę serwerów i jak je dobrze zrobić,- też wiem, zapraszam do kontaktu.

Kluczowa informacja przypięta przez Werka., (edytowane)

Podanie odrzucone - nie spełnisz i tak już okrojonych wymagań. Nie mogę wziąć na rangi osób „z ulicy”, bo to nie jest nasza dewiza tutaj na forum. Zachęcam do aktywności i napisania kolejnego podania po spełnieniu wymagań. :pepe_king:

https://ngnw.pl/topic/6080-szybka-rekrutacja-na-redaktora/#findComment-25922

• 2 tygodnie później...
  • Redaktor

Imię: Kamil

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 8/10

Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?: Powiem szczerze - nabrałem chęci na powrót do pełnienia owej funkcji. Chciałbym znów spróbować swoich sił, przy czym wspomóc resztę ekipy redakcyjnej. Jak już wspomniałem wcześniej, nie jest to moja pierwsza styczność, więc posiadam chociażby doświadczenie z zamkniętego forum z cs'em w nazwie. Myślę, że pomocna dłoń w niczym nie zaszkodzi, a wręcz przeciwnie. Gór nie będę obiecywał, po prostu zrobię to co w mojej mocy. Pozdrawiam!

Edytowane przez flusha

Kluczowa informacja przypięta przez Werka.,

Podanie odrzucone. Głównie przez brak Twoich prac u nas na forum, nie mogliśmy zobaczyć co tworzysz i jak. Na ten moment niestety odrzucam. 

https://ngnw.pl/topic/6080-szybka-rekrutacja-na-redaktora/#findComment-26558

• Redaktor Naczelny

Imię: Marysia

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 9,5 

Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?: Głupio przyznać, ale praca redaktora i tworzenie różnych artykułów oraz ciekawostek sprawiają, że nie czuję się na co dzień, jakbym cofała się w rozwoju. Mam spore doświadczenie w pełnieniu tej funkcji, ponieważ – jeśli się nie mylę – byłoby to już moje czwarte forum, na którym pełniłabym taką rolę. Lubię tworzyć i przykładam się do swoich prac, zależy mi na tym, aby były one ciekawe tematycznie i estetyczne. Mam też sporo wolnego czasu, no i przede wszystkim chciałabym wam pomóc.

Pozytywna wiadomość przypięta przez Werka.,

Podanie przyjęte na okres próbny. Skontaktuj się ze mną na DC: werka1910. Ranga zostanie nadana po odbyciu rozmowy. 

https://ngnw.pl/topic/6080-szybka-rekrutacja-na-redaktora/#findComment-26584

• 3 miesiące temu...
  • Opiekun serwera CS2 [SUPERMOCE]

Imię: Kuba 
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 9
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?: Nigdy nie pełniłem funkcji redaktora, tak samo NGNW jest też pierwszą siecią w której pełnię jakąkolwiek funkcje administracyjną.  Na forum udzielam się głównie jako UBT CS2, ale chciałbym mieć możliwość tworzenia artykułów, przeprowadzania wywiadów itp. Myślę że swoja obecnością mógłbym wesprzeć nasza redakcje, oraz wniosę jakieś świeże pomysły (jeden pewnie znacie jeśli @ A7X przekazał).

Edytowane przez Hans Kloss NGNW.pl

Kluczowa informacja przypięta przez Werka.,

Podanie odrzucone - nie jesteśmy zadowoleni z Twojej aktywności w dziale redakcyjnym, nie wrzuciłeś nawet żadnej swojej pracy do „Strefy twórczości” i nie chcemy, żebyś miał za dużo rang u siebie. Możliwe, że spadłaby jakość Twojej pracy na pozostałych, w momencie przyjęcia Cię w nasze szeregi. 

hanskloss.thumb.png.f9434a990709770c61f0fd0e09b456d4.png

https://ngnw.pl/topic/6080-szybka-rekrutacja-na-redaktora/#findComment-31455

• 4 miesiące temu...
  • Redaktor

Imię: Kamil 

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 8/10

Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?: Moim głównym argumentem/atrybutem jest doświadczenie, co prawda krótkie, ale wiem co z czym się je. Po dłuższym namyśle i ,,zachętach" od innych osób składam podanie ponownie by wesprzeć resztę redakcji (na tyle, ile pozwoli mi czas). Myślę, że jako administrator serwera spełniam rolę na dosyć przyzwoitym poziomie, co również powinno przełożyć się na nową funkcję. Dodatkowa para rąk nikomu nie zaszkodzi, a może wyjdzie z tego coś fajnego. Jeśli zajdzie taka potrzeba, mogę zrobić jakąś pracę w międzyczasie, pozdrawiam.

Edytowane przez flusha

Pozytywna wiadomość przypięta przez MLK.,

Podanie zostaje rozpatrzone pozytywnie. Przyda się każda para rąk chętna do pomocy. Odbierz grupę w dziale do tego przeznaczonym - po jej odbiorze przejdziemy do pozostałych czynności.

https://ngnw.pl/topic/6080-szybka-rekrutacja-na-redaktora/#findComment-37670