Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

#14 Pod ostrzałem - Hans Kloss NGNW.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator

image.png

Cześć! Oto czternasty odcinek serii, w której użytkownicy anonimowo dzielą się swoimi opiniami o innych.
Dziś pod ostrzałem jest @ Hans Kloss NGNW.pl
image.png
Czy uważasz, że @ Hans Kloss NGNW.pl  dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków?

pngegg.png#użytkownik1: Jak najbardziej.
pngegg.png#użytkownik2: Tak, jestem pozytywnie zaskoczony jego zaangażowaniem w UBT i Opiekuna.  
pngegg.png#użytkownik3: Uważam, że Hans Kloss dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków.

pngegg.png#użytkownik4: Ogólnie tak ale mógłby ruszyć tyłek pograć na serwerze bo widzę że mało czasu na nim spędza  
pngegg.png#użytkownik5: Tak wywiązuję się z obowiązków, przykłada się do wszystkiego, można na nim polegać.

image.png
Czy jest coś, co Twoim zdaniem powinien w sobie zmienić?

pngegg.png#użytkownik1: Wydaję mi się, że psychę czy cierpliwości, bo w LOL-u już po 5 minutach mu siada, a tak ogólnie to w sumie nie wiem, raczej nie.
pngegg.png#użytkownik2: Nie zauważam wad, jest okej.
pngegg.png#użytkownik3: Mógłby się poduczyć obsługiwać linuxa i trochę więcej poczucia humoru.
pngegg.png#użytkownik4: Nie uważam, że Hans Kloss powinien w sobie coś zmienić jest wszystko w porządku z nim.
pngegg.png#użytkownik5: Myślę że nie, dobry z niego chłopak niech się nie zmienia.

image.png
Gdybyś mógł/a mu zadać pytanie mając gwarancję odpowiedzi, to o co byś spytał/a?

pngegg.png#użytkownik1:  Jak chodzi na tą siłownię to chciałbym zapytać  "Co ile czasu kuje w żyłę".
pngegg.png#użytkownik2: Lech czy Legia?
pngegg.png#użytkownik3: Jaki max na ławie ?
pngegg.png#użytkownik4: Dlaczego podczas "rządów" poprzedniego opiekuna nie pokazywał chęci i potencjału, który w sobie miał? Mógł być dobrym opiekunem wiele wcześniej.
pngegg.png#użytkownik5: Nigdy nie myślałem nad jakimkolwiek pytaniem do Hansa.

image.png
Co Cię w nim najbardziej denerwuje?

pngegg.png#użytkownik1: Jak dla mnie zbyt często słyszę "bo nie będzie plusika, będzie minusik itp.", oczywiście w formach żartu, ale już zaczyna to troszkę irytować ten tekst na każdą okazję jest i jak go powie raz lub ktoś to się jeszcze na pewno będzie co ileś minut powtarzał.
pngegg.png#użytkownik2: Nic nie denerwuje mnie w nim to miły przyjazny kolega.
pngegg.png#użytkownik3: Jeszcze nic.
pngegg.png#użytkownik4: Taki sztywniak, dziad stary.
pngegg.png#użytkownik5: Nic, fajny kontaktowy człowiek, a na dodatek dość cierpliwy.

image.png
Co chciał(a)byś mu anonimowo przekazać?

pngegg.png#użytkownik1:
 Wiem, że lubi w d*pe.
pngegg.png#użytkownik2: Ogólnie dobrą robotę wykonujesz, trzymaj tak dalej,  ale i tak dostajesz ode mnie regularnie w bambuko na mocach, więc poćwicz.
pngegg.png#użytkownik3: Nic, zdrówka i tyle.
pngegg.png#użytkownik4: W sumie to sam nie wiem, pozdrawiam.
pngegg.png#użytkownik5: Wkurzasz mnie podchodząc poważnie do wszystkiego.

image.png

Dziękuję za Wasze odpowiedzi! <3

• Lubię 2
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 5
https://ngnw.pl/topic/7394-14-pod-ostrzalem-hans-kloss-ngnwpl/

• Opiekun serwera CS2 [SUPERMOCE]

28 minut temu, A7X napisał(a):

pngegg.png#użytkownik4: Ogólnie tak ale mógłby ruszyć tyłek pograć na serwerze bo widzę że mało czasu na nim spędza  

staram się wbijać jak mogę :<

37 minut temu, A7X napisał(a):

pngegg.png#użytkownik1: Wydaję mi się, że psychę czy cierpliwości, bo w LOL-u już po 5 minutach mu siada, a tak ogólnie to w sumie nie wiem, raczej nie.

A to to akurat nie możliwe.

39 minut temu, A7X napisał(a):

pngegg.png#użytkownik1:  Jak chodzi na tą siłownię to chciałbym zapytać  "Co ile czasu kuje w żyłę". 

Co 5 minut.

40 minut temu, A7X napisał(a):

pngegg.png#użytkownik2: Lech czy Legia?

nie ogladam

41 minut temu, A7X napisał(a):

pngegg.png#użytkownik3: Jaki max na ławie ?

Niestety tylko 75 bo przez pewne kontuzje miałem trochę przerw i się zrobiło nieregularne to chodzenie.

43 minuty temu, A7X napisał(a):

pngegg.png#użytkownik4: Dlaczego podczas "rządów" poprzedniego opiekuna nie pokazywał chęci i potencjału, który w sobie miał? Mógł być dobrym opiekunem wiele wcześniej.

Kwestia tutaj wygląda w ten sposób że wtedy dopiero zaczynałem przygodę w administracji i nie chciałem się za bardzo "wychylać". Opiekunem zostałem głównie dlatego ze poprzedni opiekun napisał czy bym nie chciał i się za mną wstawił, stwierdziłem że czemu nie no i z tego co widzę to się chyba dość dobrze sprawuje.

50 minut temu, A7X napisał(a):

pngegg.png#użytkownik1: Wiem, że lubi w d*pe.

Ja wiem ze ty tez lubisz.

50 minut temu, A7X napisał(a):

pngegg.png#użytkownik2: Ogólnie dobrą robotę wykonujesz, trzymaj tak dalej,  ale i tak dostajesz ode mnie regularnie w bambuko na mocach, więc poćwicz.

Forma już nie ta co kiedyś, kończę się chłopaki. 

• Lubię 2
  • Uwielbiam 2

hanskloss.thumb.png.f9434a990709770c61f0fd0e09b456d4.png

https://ngnw.pl/topic/7394-14-pod-ostrzalem-hans-kloss-ngnwpl/#findComment-29267

• Legenda
1 godzinę temu, A7X napisał(a):

#użytkownik1: Wiem, że lubi w d*pe.

Już wiem, dlaczego te SUPERMOCE są tak oblegane… :kappa2:

• Haha 5
  • Wow 1
https://ngnw.pl/topic/7394-14-pod-ostrzalem-hans-kloss-ngnwpl/#findComment-29273

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?